:: |
Autor |
Poruka |
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
Evo dušo, ljepotice, kraljice, pigvinko moj, eto te na 7. spratu. Šta da kažem o tebi, kad sam ti sve reko.
Ostani nam to što jesi, jer takva si najbolja, ostani sebi vjerna. Da se i dalje ovako ljepo družimo, da se ovako dobro slažemo. Čestitam
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
cestitam od srca
|
|
|
~Tanja~ Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359
|
|
Cestitke i od mene
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Čestitan ti lipa
|
|
|
|
|
|
maza- ¤¤Wonder Woman¤¤
|
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 11442 Mesto: Bogu iza nogu...
|
|
Konjanik... Hvala ti care! Drago mi je sto mogu provoditi dane na ovom sajtu sa osobom kao ti. Ostani i ti kakav jesi. Dobar, drag i posten. Ljubim te!
Cicak.. Hvala ti slatkice.. Cuvaj nam bebe (svi smo poceli se brinut ko da su nashe)
Tanja.. Zahvaljujem puno
Vila... Hvala ti mila
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
seficeeee sve najbolje dragaaa
|
|
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Hah, da li ja to dobro vidim?
Mazoooooooooo-, omiljena shvedjanko,
da budesh i dalje tako "dobra" i primerna.
Srecno i chestitke tebi. A cmoka, ode i ona, da ne bude da sam toliki baksuz/shkrtica.
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Uuuuuuuuuuuu.... Lipoto moja, letiš ti daaaaleeeeeeeeeeeeko Hhehe..neka, čekam te ja na 17 spratu ljubin te ...
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.
|
|
Sve najbolje i na ovome spratu!!! Pa da jos punoooooooooo spratica predjes
|
|
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
cestitam na jos jednom spraticu... sve najbolje
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
Shiseido N-SNG-J06
|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229
|
|
Čestitam i ja! Samo napred!
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|