:: |
Autor |
Poruka |
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
Tisucu mu sushija......
Dragi nam kolega preko velike bare, povodom danasnjeg dana Ti zelim sve najbolje, i Tebi kao i koleginici zelim puno srece, uspeha i zdravlja i da Ti se sve zelje ispune.
Takodje koristim ovu priliku da se i Tebi zahvalim za trud i zalaganje koji ulazes ovde zajedno sa kolektivom uprave.
Proslavi danasnji dan u najleposoj atmosferi, a posto si nam podaleko, znaj da smo bar u mislima ako vec ne mozemo drugacije sa tobom i da Ti nazdrvaljamo i dizemo casu
A Tebi necemo svece nego zna se.....
Ziv nam bio jos dugo dugo godina
|
_________________ Obavezno procitajte [ Pravilnik ] i [ FAQ ] pre nego sto postavite pitanja.
Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.
|
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
hej
deckonja.... srecan ti rodjendan
da si ziv i zdrav milion godina... bar
sve ti najlepse zelim... zelim ti da plivas spokojno u moru srece, ljubavi, veselja, zdravlja, iskrenog prijateljstva...
valjda ce biti dovoljno piva za sve ovde
ziveli
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Srdacne cestitke i od mene
|
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Srecan rodjendan i od mene Kolega
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
piastowskiharnas * Veseli razbojnik *
|
Godine: 54
Datum registracije: 19 Sep 2005 Poruke: 17704 Mesto: Piastów/Zakopane
|
|
Srecan rodjendan.Zelim ti sve najlepse,da si ziv i zdrav 100 godine.
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
Kolega, čestitam. Sve želje i tako to. Puno love i još više para
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
cestitam i ja!srecan rodjendan!
|
|
|
~Tanja~ Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359
|
|
Sretan rodjendan i od mene i sve najljepse
|
|
|
maza- ¤¤Wonder Woman¤¤
|
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 11442 Mesto: Bogu iza nogu...
|
|
Cestitke i od mene.. Sve najboljeeee!
|
Poslednja prepravka: maza- datum Čet Jul 12, 2007 9:35 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Srečan rodjendan!!
|
|
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Srecan ti rodjendan kolega, nek ti se svaka zleja ispuni, da mi budes srecan ,veseo i zdrav !
Ljubac veliko od mene
|
|
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
aaa koliko rakova jesmo se svi sastali nego druze iskrene cestitke povodom tvog rodjendan , zelim ti sve najljepse da ti se sve zelje ispune.Sretan Rodjendan
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|