:: |
Autor |
Poruka |
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
Draga nasa Iko,
danas je lep dan, danas je Tvoj veliki dan, danas Ti je RODJENDAN pa Ti tim povodom zelim sve sve najbolje, puno uspeha, srece, zdravlja i veselja i u ljubavnom kao i u poslovnom zivotu.
Da nam jos bezbroj godina zivis i uvek nas obradujes Tvojom pozitivnom pojavom.
Ujedno zelim da iskoristim ovu priliku da Ti se zahvalim za Tvoje zalaganje i Tvoj trud koji zajedno sa kolektivom uprave ulazes u ovaj sajt i trudis se da odrzava pa i poboljsava svoj kvalitet.
Nadam se da cemo se uskoro, za par dana takoreci, naci negde u nasem (hehe ) lepom Kraljevu i da nazdravimo naknadno i za ovaj danasnji dan
Iko, ostani nam takva, ostani jos duuuuuuuuuuugo dugo sa nama i jos jednom, sve sve najlepse zelje povodom danasnjeg dana
|
_________________ Obavezno procitajte [ Pravilnik ] i [ FAQ ] pre nego sto postavite pitanja.
Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.
Poslednja prepravka: Car Dusan-Silni datum Sre Jul 11, 2007 8:22 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Zar vec rodjendan?
Draga koleginice Ivankamazo,
sada su skoro sve rechi izlishne posle Cara Dusana-Silnog. Ovako cu:
Srecan rodjendan Tebi i da ti se sve podari.
Baraba
|
|
|
|
komina Upozorenja: 4 od 3
|
Godine: 115
Datum registracije: 04 Maj 2007 Poruke: 2560 Mesto: Tamo gdje je nebo, tamo gdje su zvijezede, tamo gdje je Sunce bez oblaka..............
|
|
Sve najbolje i da ih docekas jos mnogo, mnogo, mnogo...............
|
_________________ registrujte se...vas ništa ne košta, a meni će dobro doći...hvala |
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
Ika ima rođendan. Pa sve najbolje kolegice draga. Sve želje neka ti se ispune.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Srecan ti Rodjendan draga Koleginica
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Iko moja draga! Danas je tvoj dan! Na taj dan se ostvaruje sve zelje! Zato uzivaj u njemu!
Nije jos dugo dok ces stici u nas lepi Beograd. Nadam se da cemo se bar tamo sresti i imati puuuuuuuuuno vremena da se ispricamo! Veruj mi, taj grad te ceka! Danas je sa tobom i zeli ti i on srecan rodjendan.
Nas dve cemo sigurno sresti uskoro, prosetati nasim gradom a ona dvojca mogu da sednu u neki kafic i da nas cekaju dok mi shop-ujemo u onim divnim buticima
Zelimo ti sve najbolje! Da ti se ostvare sve zelje! Da uskoro stignes u Beograd i jos brze u narucje jednog divnog momka koji te voli.
Nas dvoje mislimo na tebe i zelimo ti sve, sve najlepse! Puno srece, ljubavi i zdravlja! I ostani nam takva! Ne menjaj se Iko! Ljubim te
|
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
@Car Dusan-Silni, Dule, shefe svaka tvoja rec me je u srce pogodila, nisam ni ocekivala da ce mi neko otvoriti cestitku, i jos si se Ti mene setio, hvala ti puno
Beskrajno hvala za sve zelje koje si napisao iznad, i nadam se da ce se svaka ispuniti...
Da cemo se uskoro videti u "nasem" gradu, da cemo se lepo ispricati
A to sto se trudim oko sajta, znas Dule, manje ne mogu...
Hvala za sampanjac, i cvece
@Baraba, jeste kolega matora baba slavi rodjendan
hvala ti na lepim zeljama, hvala puuuuno !
@komina hvala ti puno, nadam se da ce ih biti jos 100 hehe
@Konjanik, hvala kolega, nadam se da ce se bar neka ispuniti ako ne sve
@Sascha336 hmmmm hvala veliko kolega, sad cu da isecem parce
@*miss jr* jao sreco moja nadam se da ce tako i biti...
Naravno da cemo se videti u nasem gradu "obavezno", imamo srece sto se nasi muzevi poznaju pa dok idemo mi u shopping mogu slobodno ostati sami da se ispricaju
Nadam se da ce mi se ostvariti jedna zelja ili dve, ako ne mogu sve
Ne menjam se dragamoja, matora sam ja za to
Hvala ti na svemu, od srca !
|
|
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
pridruzujem se cestitkama i zelim ti sve najbolje
|
|
|
|
|
|
@sandricicak hvala ti puno draga, cestitka je bas cakana
|
|
|
|
|
|
~Tanja~ Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359
|
|
Sretan rodjendan sve najbolje
|
|
|
|
|
|
@~Tanja~ Tanja, svaka ti cast, i hvala puno na cestitki, ljubim ja tebe
|
|
|
|
|
|
maza- ¤¤Wonder Woman¤¤
|
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 11442 Mesto: Bogu iza nogu...
|
|
Sve najbolje i najljepshe sto se pozelit moze zelim ti za ovaj specijalni dan!!
Sretan ti rodjendan i puno pusa!!
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|