:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Jedna lagodna tema...
Možete staviti sličice ili opisati igračke koje ste kupili svojoj djeci na dar jednom.
Da počnem. Za peti rođendan moja je klinkica htjela i dobila "Magic of Pegasus" Barbie konja...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Kada pričamo o igračkama..ja ponekada kažem da ih više neću kupovati pa opet kupim i sve tako
Ali evo jedna lijepa kratka pričica za sve roditelje:
Neki mladi bračni par uđe u trgovinu igračkama.
Bilo je tu lutki koje se smiju i plaču, malih kuhinja i kuhinjske opreme, vozila na baterije…nikako da se odluče.
Pristupi im prodavačica, a žena rece:
- Imamo malu djevojcicu, a mi smo često odsutni od kuće; puno putujemo pa nas ponekad nema niti noću. Ubaci se i muž:
- Naša se mala rijetko smije. Rado bismo joj kupili nešto što bi je usrećilo, nešto što bi je razvedrilo kad je sama.
Razumjevši njihovu želju, prodavačica odgovori:
- Žao mi je. Mi ovdje ne prodajemo roditelje.
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
foryou10 Iskusni član
|
Godine: 63
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903
|
|
Prve igracke koje sam kupio svojim kcerkama su bile gumene:Paja Patak,Miki Maus itd,zatim krpene,potom bebe-cele,barbike itd.Ovisno o starosnoj dobi.
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
|
Slejdž Gospodja Selektorka
|
Godine: 46
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 4716 Mesto: Frankfurt/ Loznica
|
|
Bas ovaj smo kupili klincima, i vise se ja igram sa njim
|
_________________ Bez tebe ne smem
ja ne umem
disati,smejati se, hodati |
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
ma sto vise igracaka,ali da su prilagodjene njihovom uzrastu,cuvaceih tek od 5 god jer to tada sve lome
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
zadnje što sam uzela mom Radetu jesu neke kockice ali kao slagalica, tako da on po ceo dan nešto pravi i baš je zainteresovan...
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
sanjica980 Upućeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 24 Feb 2005 Poruke: 393 Mesto: beograd
|
|
moj bebi je jos mali za neke igrackice,ali poslednje sto sam mu kupila to je deda mraz koji peva,vise ga odusevljava ta muzika nego sam deda mraz
|
_________________ ljubav je gospodar, a ti si rob |
|
|
|
|
Shatana1 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Nov 2007 Poruke: 18
|
|
ne trosim mnogo love na igrackice od plastike .. vise volim a i klinke vole da ih obradujem s nekom misaonom igricom.. ili puzzle... ili da je to neka drustvena igra.. naravno lutaka,maca, kuca, serpica, i svega na pretek tako da to vise i ne kupujemo..sad smo na moju srecu veliku u ovoj drugoj fazi igranja.. dakle.. ukljucujemo mozgice..
|
|
|
|
|
|
maucetung Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 4360 Mesto: Sremski Karlovci
|
|
Posta je jos mala raduje se i najmanjoj igracki.Lego kockice jako voli a sada su joj omiljeni konjici sa kosom!
|
_________________ Ta tvoja oka dva,dva mala badema
sto mi ih posla Bog protiv vradzbina.
Umesto ordena na mojim grudima,
nocas su zaspala! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|