:: |
Autor |
Poruka |
tamarish Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jan 2006 Poruke: 313 Mesto: NBGD
|
|
ko vas najbolje razume u zivotu?
Ko je uvek tu kad vam zatreba?
Meni je to definitivno mama ili kuma (sa kojom zivim,radim,uzivam...)
One su jedine koje su uvek uz mene i kojima verujem do kraja!
|
_________________ People can take everything away from you,
But they can never take away your truth,
But question is........
can you handle mine? |
|
|
|
|
Koma73 Upućeni član
|
Godine: 51
Datum registracije: 24 Jun 2007 Poruke: 287 Mesto: Loznica
|
|
Takav sam da to u velikoj vecini sluchajeva nosim u sebi kao unutrashnju stvar i borbu, ali ako bash dugo traje, tu mi je par odabranih i proverenih prijatelja na chelu sa kumom Tomom, cimerom Djokom, Pedjom i Lakijem.
|
_________________ Dodji sebi dok josh imash kome...
Bolje je ziveti u zabludi, nego u BG... |
|
|
|
|
sErgey Odomaćeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Mar 2007 Poruke: 1860 Mesto: rajvosa-raj na zemlji
|
|
pa pošto ne volim da se žalim,svi moji problemi ostaju samo moji
|
_________________ nisi valjda luda da se stidiš što si me prognala istočno od raja
bar se nasmiješi kada me vidiš,ostani đubre do kraja |
|
|
|
|
svobodan Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 4203 Mesto: iz bgd jbt
|
|
mamu
|
_________________ Volim Partizan kao oči svoje
|
|
|
|
|
Zsejla Dragonfly
|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 3296 Mesto: Sarajevo
|
|
Samu sebe...
Uglavnom ne zovem nikog...uspjesno zadrzavam sve u sebi i fino sutim...ne prodje samo od sebe, ali se vremenom potisne pa i nemam neku pretjeranu potrebu da pricam. Zna se desiti da "puknem" protiv svoje volje, jednom u po godine ...
Medjutim, meni je dovoljna i cinjenica da imam nekoga nazvati kad mi je tesko, just in case...
|
_________________ Beer is the cause and solution to all of life's problems. ~Homer Simpson~ |
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Koga zoven kad je teško?
Hm.... toliko iman prijatelja, poznanika, rodbine, al virovali ili ne..ne zovem nikoga.. Sama u sebi raspravljan neke činjenice, događaje, mišljenja, nedoumice i slično, zapravo, sve sta mi se dogaša, mali postotak dijelim s najboljim prijateljima, a ono ostalo čuvam u sebi ..Nisan baš navikla otkrivat kad mi je teško, i zbog čega mi je teško, ...najčešće kad mi je teško upalin neku pismu i stavin na repeat i razmišljam o tome svemu... Iako neki misle da me znaju, zapravo nemaju ni pojma...Vrlo dobro mogu sakrit kad mi je teško, čak ni doma roditelji nisu znali šta mi je bilo kad san prekinila s momkon kojeg san najvise volila... ..tako da....u principu, uvik san sama- čak i kad je milijardu ljudi oko mene, ja san sama.. , zahebano je to svatit.... Al u biti, cili svoj život san bila svoja i samostalna, tako da mi ne triba niko kad mi je teško, jer ću to sama kad tad rišit.....
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
moju mamu!
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
nema nikoga takvoga. nikoga ne zovem, ako se zadesi da je moj najbolji jaran tu, onda se sa njim ispričam. ne zovem nikoga.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.
|
|
To je samo mama, ona mi uvek dalje pomogne
|
|
|
|
|
|
stefan80 $$ Ђавољи адвокат $$
|
Godine: 44
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 3261 Mesto: $$ DEVIL LAND $$
|
|
sestru
|
|
|
|
pera3 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 09 Jun 2007 Poruke: 1303 Mesto: Bg.Sindikat
|
|
Ne zovem nikog
|
_________________ Od sranja se ne bezi i sve sto imas resi ako ne mozes sam, ako nije tvoj dan s nekim se povezi...... always with you...BS |
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Buduci da nemam sestru nemam oca..majku imam ali kao i da nemam..povjerenje u prijatelje sam davno izgubila tako da ne zovem nikoga jer ne vjerujem nikome. Jednio s kim razgovaram to je s Bogom ili sa samom sobom u svojim mislima
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|