:: |
Autor |
Poruka |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
Hvala svima koji su bili uz mene. Hvala administratorima, supermoderatorima, moderatorima, članovima domačeg. Jednostavno, nebi da odvajam nikoga, svi ste vi meni dragi, svako na svoj način. Hvala domačem.de, na ovom lipom godinu i skoro 3 miseca, na lipome druženju, ma predivnome. Super ste svi, i ostanite takvi kakvi jeste, uvjek dobri, ma najbolji. Ovo je od srca. Jesam mnoge povridila, mnoge, ovom prilikom se ispričavam svima. I još jednom HVALA OD SRCA!! Volim vas, volim domači. U srcu ste mi. Toliko od mene.
|
|
|
|
|
 |
Vampirusa Izabel di Mulen

|
Datum registracije: 09 Apr 2007 Poruke: 18892 Mesto: ... tamo gde ljubav počinje...

|
|
zaslužila si i ti čestitke
|
|
 |
^^CRNOGORKA^^ ~..Hail Mary..~

|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 6342

|
|
Hvala i tebe Vilo, volim i ja tebe i znaj ma što god da je frka, imaš moju podršku i uz tebe sam... Kao i, nadam se, svi članovi ovog foruma... Ljubim te
|
Poslednja prepravka: ^^CRNOGORKA^^ on Sre Jun 27, 2007 12:15 pm; ukupno izmenjena 2 puta |
|
|
|
 |
Vampirusa Izabel di Mulen

|
Datum registracije: 09 Apr 2007 Poruke: 18892 Mesto: ... tamo gde ljubav počinje...

|
|
hvala ti što nas podržavaš i održavaš
|
|
 |
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.

|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685

|
|
Hvala i tebi sto si bila tu.
Sve najbolje ti zelim.
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
 |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Vilo, sve pohvale i tebi!
|
|
 |
Lane86 ~The last lady~

|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...

|
|
Hvala i tebi, Vilo što si tu uz nas... Tvoj broj postića i spratića pokazuje koliko ti ovde uživaš i koliko ti je lepo, više nego bilo koja, izgovorena, reč... Nadamo se još lepšem i boljem druženju... Poljubac...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane...  |
|
|
|
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
Vilo hvala ti sto si uz nas... Volimo te...
|
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 48
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
A gdje ces ti VILO???
Nemoj bona nigdje da ides neka te ovdje s nama. Lijepo je imatgi za sugovornika nekoga poput tebe.
Ma sta da je u pitanju zelim ti svu sricu ovog svita i da ti Sunce u zivotu uvik sija.
Hvala i tebi sto si bila tu za sve one kojima je nesto trebalo..
Sretno lipa
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
|
|
 |
arsen lupen >>uncle Max<<

|
Godine: 43
Datum registracije: 27 Feb 2007 Poruke: 3586

|
|
Podrška Vili od "arsen lupen"!!
|
|
 |
milicik Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2006 Poruke: 3396

|
|
Jedan veliki veliki poljubac za tebe
Samo,sto ides
|
|
|
|
|
 |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
No comment....rekla san ti vec sve
just..->
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|