:: |
Da li gledate indijske filmove? |
Da |
|
70% |
[ 186 ] |
Ne |
|
29% |
[ 78 ] |
|
Ukupno glasova : 264 |
|
Autor |
Poruka |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Cao, sad imam jedno pitanje...
ovih dana se pojavili na nemackoj televiziji 3 filmova iz Indije (takozvani Bollywood-Movies), pa vas pitao dal gledate to i koje filme ste vec gledali? Koji vam se do sad najbolje svidjao? I sta mislite o muzici?
U novembru prosle godine se pojavio film "Khabi Khushi Khabi Gham" na televizije i od tad me zarazio virus Bollywood-a. Trenutno imam vec 15 DVD (a na svakoj ima po 2 ili 3 filmova) i skoro nedeljno kupujem neki novi!
Moram reci da su "Mohabbatein" i "Hum Tum" postali moji najomiljeni filmovi a od skoro svakog filma imam i soundtrack. Jako mi se dopada o cemu oni pricaju u tim filmovima, iako mi je jasno da se to u realnost skoro nikad nece desiti, ali covek ne treba da gubi nadu.
Hajd sad vas da cujem dragi moji!
|
|
|
|
|
|
stamenid Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 06 Jun 2004 Poruke: 9671 Mesto: daS ivoN
|
|
gdedao sam par filmova ali film - seti se moje pesme je jako dobar -
traje preko 3 sata
posto su indijski filmovi vecinom muzicki i ovaj je
govori o jednom lepom mladom pevacu koji je imao jako lep glas i bio je nenormalno popularan ali je doziveo saobracajkui izgubio je glas
ionda ide sve nizbrdo
niko ga nepoznaje,svi ga izbegavaju...i ceo film pokusava da vrati glas ali uspeva na kraju....
|
_________________ турбопичећи новосадиста
:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d: |
|
|
|
|
|
|
|
Pa vecinom tih filmova traje vise od 2ipo sata, posto je muzika isto glavni deo! Za taj film o kome si pricao, na zalost ne znam! Da imas indiski naziv, bi mi vise pomogo!
Zvuci kao da je bas dobar film. A gde si ga gledao? Na tv-u? I kako ti se dopada muzika?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dobra je muzika smo mi oni glasici malo dopizde vremenom...
a volim tursku i grcku muziku,kao i izraelsku i ostale...a indiska bar iz filmova mi i nije nesto preterano ali je lepo
a film imam na kaseti... a naziv neznam jer je pocetna spice izbacena jer je jedva stao na kasetu...ipak je to 3 i po sata
|
|
|
|
|
|
|
|
I meni idu glasici od zena ponekad stvarno na zivce i mislim da je malo preterano, no to je njihova umetnost i mora da se postuje. Covek se navikne i na to!
PS: pratim i ja tursku, grcku pa i cak arapsku muziku! Kad budem imao konacno novi PC i instaliram MSN, mogu ti dosta toga poslati, ako je pozeljno.
|
|
|
|
|
|
Manhattan Psycho Killer
|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!
|
|
.....ne mogu da se nazovem velikim poznavaocem, a onda ni poštivaocem indijskih filmova, jer ih nisam pogledala mnogo, ali pratim rediteljku Miru Nair i Moju zemlju mogu da svrstam u top 20 svojih omiljenih filmskih ostvarenja....
|
_________________ Mo'š misliti! |
|
|
|
|
|
|
|
ok za pesme...a koja je mahina trenutno?msn moze valjda skoro na sve....
a za naziv filma cu se potruditi da nabavim...znam ko ga ima ...neznam da li je ceo ali ga ima
|
|
|
|
|
|
|
|
Mira Nair? Zar nije onaj film "Monsoon wedding" njen film?? Taj je bas bio u ponedeljak ovde na tv-u!
|
|
|
|
|
|
Manhattan Psycho Killer
|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!
|
|
Jeste, Monsunska svadba je takodje film Mire Nair, štaviše upravo onaj koji ju je proslavio van Indije, ali sam lično slabija na Moju zemlju i neke njene ranije radove....
|
_________________ Mo'š misliti! |
|
|
|
|
|
|
|
Filmovi Mire Nair su pune sa kritikom i ona, manje vise, pokazuje realni svet Indije. Ovo ostalo (Bollywood) su vise trivialni filmovi, ma da ipak imaju neku poentu, bar po mom misljenju. Do sad sam gledao dosta tih filmova i mogu reci da skoro svaki motiv/svaku temu koriste za film.
|
|
|
|
|
|
Iwan Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 25 Dec 2003 Poruke: 279 Mesto: Frankfurt/nemacka
|
|
Eeeeeeeee i ja sam gledao Kabhi Kusbhi Kabhi Gham , film me je odusevio , dva puta ga odgledao , sad planiram da kupim i DVD . Mogu ga svakome preporuciti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
"In guten wie in schweren Tagen" je li Iwane?
Ali slusaj ti mene, ima cak i boljih od toga, ma da to nisam verovao kad sam krenuo u lov za drugim filmovima. 8)
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|