:: |
Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Koji vas je grad ocarao, a koji ostavio ravnodusnim, a iz kojeg ste poneli negativne utiske? Podelite sa nama koji su to gradovi ostavili najjace utiske na vas bilo u pozitivnom ili negativnom smislu i zasto?
Ja licno sam ocarana, odusevljena Pragom, prelep grad koji zaista vredi obici i uzivati u njegovoj lepoti, a najdosadniji grad u kojem sam bila je Solun, to je za mene najdosadniji grad u kojem kao da zivot ne postoji.
Postovi od jedne-dve reci bice brisani, molim clanove da obavezno obrazloze svoje odgovore
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Puno me gradova odusevilo:
Barcelona, Monte Carlo, Paris, cak i Hamburg, San Francisco, Seattle, Montreal, Quebec, Budimpesta, Bangkok, St Petersburg, Peking, Singapore itd... sad bih mogao nabrajat.
Ravnodusnim me ostavljaju Frankfurt, Ljubljana, Maribor, Bec, Venecija.
Medju gorima su mi Manila i Bombay te Houston na primjer.
Najveca razocarenja su mi gradovi Italije: Napulj je definitivno najodvratniji grad ikad vidjen.
Btw. pozdrav iz Firence!!!!! to mi je osobno jedan od drazih talijansih gradova.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
JVilkoks Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 17 Dec 2004 Poruke: 163
|
|
skorpijica je napisao/la sledeće: | Koji vas je grad ocarao, a koji ostavio ravnodusnim, a iz kojeg ste poneli negativne utiske? Podelite sa nama koji su to gradovi ostavili najjace utiske na vas bilo u pozitivnom ili negativnom smislu i zasto?
Ja licno sam ocarana, odusevljena Pragom, prelep grad koji zaista vredi obici i uzivati u njegovoj lepoti, a najdosadniji grad u kojem sam bila je Solun, to je za mene najdosadniji grad u kojem kao da zivot ne postoji.
Postovi od jedne-dve reci bice brisani, molim clanove da obavezno obrazloze svoje odgovore |
Tesko se odluciti za najzanimljiviji... Svaki je po odredjenom kriterijumu najzanimljiviji... Najdosadniji? Sakarya, Turska i Solun, Grcka. Meni makar:)
|
|
|
|
|
|
PEPPO Upućeni član
|
Datum registracije: 23 Jul 2005 Poruke: 462 Mesto: ...
|
|
Najdosadniji mi je Hagen
ima samo 2 kafica i tu svi idu
nema ni nekih dobrih trgovina, restorana ili znamenitosti
najbolji dosada mi je amsterdam
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Najzanimljiviji gradovi u kojima sam do sad bila su mi na prvome mjestu
Barcelona
Ovo je grad koji ali zaista stalno ,,živi,,. Ljudi se smeju, pozivaju vas u njihove kafee, a posebno ga izdvajam - zbog gradnje čitavoga grada, potpuno specifičnih gradjevina i osmjeha koji ovi ljudi nose na svojim licima.Grad ima sve - od restorana,kafea,do peskovite plaže, ma sve...
Potom - Havana
Da li moram nešto specijalno reći osim da je u pitanju - Cuba?? Ovo mi je nešto najljepše što sam vidjela od svih gradova, jako sam se ljepo provela, grad u kojem se svašta ima vidjeti. Oduševila sam se najviše robom.(odjećom)
Od najdosadnijih moram izdvojit grad i ostrvo Corfu(Krf) Iako su turistička destinacija i iako su Grčka koju obožavam i obišla sam jako mnogo ostrva baš ove zemlje, na ovome sam se nekako - smorila. Provoda nije bilo nigdje, plaže su bile stenovite svugdje i vjerojatno sam i ja puno očekivala. Eto, to bi bilo to.
|
|
|
|
|
|
Rakelly Upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 449 Mesto: Valjevo
|
|
Najzanimljiviji grad koji sam posetio definitivno je Kairo. Pocev od same atmosfere koja vlada u gradu, a koja je mesavina ucmalosti pustinjskog grada u podne i uzavrele atmosfere visemilionske prestonice u popodnevnim i vecernjim casovima. Da ne pricam o misticnom Egipatskom muzeju i poslednjem preostalom svetskom cudu - piramidama na platou El Giza.
Najdosadniji grad u kome sam se obreo mogla bi biti Katarina u Grckoj, obzirom da nista zanimljivo tamo nisam video (osim lepo uredjenog gradskog parka).
|
|
|
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
pa ja se bas i nisam proslavila nekim velikim putovanjima da bih imala u opciji mnogo izbora ali evo ovako neka moja iskustva:
definitivno najdosadniji grad u kome sam provela 4 godine je Subotica..znaci po meni to je mrtav grad...prazan..jednostavno grad koji upoznate za 5 minuta i to je sve...nikakvog sarma..bar sam ga ja tako dozivela..naravno ukusi se razlikuju...
najzanimljiviji grad mi je Beograd hehe tu je stalno neka frka trka a uvek ima nesto novo sto mozete da otkrijete kao svoj kutak...zatim tu je Sibenik, Budva..i to je za sada to...
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
najzanimljiviji:
pariz, bec, rim, madrid, moskva, beograd, split, dubrovnik, budva, las vegas, san francisko, la.........
najdosadniji:
cikago.....
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
g0r4n Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 12 Mesto: Maribor
|
|
hmm pa mene oduševijo Novi Sad..dobri ljudi, lep grad, dobre cure 8) živi u mariboru i nemogu ništa od toga da kažem za njega nije baš nešto posebno
|
_________________ zvezdoo zvezdanaa tebe ludo volim jaa bila prva il poslednja s tobom sam do kraja;) |
|
|
|
|
srna2422 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402
|
|
najzanimljiviji:
barcelona, havana, paris i willemstad
najdosadniji:
oranjestad
|
_________________ Marriage is the triumph of imagination over intelligence. |
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Smatran da je svaki grad za sebe jedinstven.. Najzanimljiivji dosad mi je Berlin, jer stvarno tu je sve u pokretu, non-stop, mnogo kafica, diskova, uvik se neka akcija dešava.. A za najdosadniji- hm...Zagreb- ne volin taj grad osobno, i dosadan je, baren za mene! 8)
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
micica1981 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 08 Maj 2006 Poruke: 41 Mesto: CACAK
|
|
Najzanimljiviji gradovi koje sam posetila bili su: Bukurest (istorija, izlasci, pozitivni ljudi, mnogo parkova), Lavov (istorija, izlasci, mnogo parkova - grad sa velikom dusom), Nica (prefinjen grad sa prefinjenim momcima), Moskva - institucija sam po sebi.....
Najnezanimljiviji gradovi: Venecija (sve je na prodaju), Sarajevo (mrznja izmedju komsija je unistila lepotu grada), Bor (ako zelite viska dima ili kojekakvih drugih "stvari" u svom organizmu, samo napred!)
|
_________________ Ljudi ulaze u nase zivote sa razlogom! Nova iskustva mogu biti samo dobra jer sluze da nas oblikuju u onakvu osobu kakva jeste ili kakva cete biti!!! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|