:: |
Autor |
Poruka |
*Nebojsa* Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 31 Maj 2005 Poruke: 2027 Mesto: Zvornik
|
|
E,ajd sad jedna prava tema za sve koji su se susreli sa mamurlukom,a siguran sam da je vecina.Znaci kako i cime se lecite nakon neke dobre pijanke.Ja licno nakon pijanke bolujem 7 dana i najradje bih se ujeo za guza da mogu!!!
|
_________________ Moja ljubavi hajde reci mi pa makar i lepo slazi mi-Da to nije istina da si moja jedina,nemoj plakati samo reci mi!!! |
|
|
|
|
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad
|
|
Popijem tabletu protiv mamurluka, ima da se kupi u svakoj apoteci. Popijem i prodje sve kao rukom odneseno. A ranije sam pio jogurt mada to nekada pomogne a nekada ne.
|
|
|
|
|
|
Dafna Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 08 Okt 2004 Poruke: 505 Mesto: negde
|
|
Guarana leci sve... Ili neka sumeca tableta nekog vitamina barem meni to pomaze.... Mada sam vec navikla na mamurluk, tako da ga i ne primetim....
|
|
|
|
|
|
gilence Princ bez konja - stara garda
|
Godine: 46
Datum registracije: 01 Jun 2005 Poruke: 1001 Mesto: Novi Sad
|
|
Ja ne pijem alkohol!!! eto kako lecim mamurluk...
Ince, taj sugavi mamurluk je i jedan od razloga zasto sam prestao da pijem. Meni nisu pomagale nikakve tablete, nikakvi jogurti, tone vode i kojekakvih izmisljotina me nisu spasavale... Meni je jedino u kriticnim situacijama pomagao rasol. ALi situacija je morala biti jako kriticna, a to je da mi preskace srce, da me obliva hladan znoj... pa da sam pio rasol... e on vraca u zivot... ali posle 7 dana smrdim na isti....
|
|
|
|
|
|
Villy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 157
|
|
Meni ili mnogo dobro rade, ili ne rade uopste bubrezi .
U toku jedne veceri , za koju popijem u proseku 1L crnog vina, i nekoliko piva, ja idem preko 5/6 puta u WC da mokrim( i to dugooo). Pijan sam ja , ali sutra ujutru sam kao nov, mozda mi se samo jedno 2/3 sata malo vrti u glavi, ali to je minimalno. Moje drugare bole glave po ceo dan, ali ja opet mislim da je to u mokrenju.
|
|
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
xaracrazy je napisao/la sledeće: | Guarana leci sve... Ili neka sumeca tableta nekog vitamina barem meni to pomaze.... Mada sam vec navikla na mamurluk, tako da ga i ne primetim.... |
E ovo moram i ja da potpishem... (ali naravno sve u muskom rodu )
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
kada se napijete ko stoka
pre nego sto krenete na spavanje...gurnite prst u grlo i popeglajte na silu sav alkohol.
ujutru kad se probudite nema mamurluka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
velja25 je napisao/la sledeće: | Popijem tabletu protiv mamurluka, ima da se kupi u svakoj apoteci. Popijem i prodje sve kao rukom odneseno. A ranije sam pio jogurt mada to nekada pomogne a nekada ne. |
A kako se zovu te magicne tablete brate podeli to sa nama
|
_________________ Moja ljubavi hajde reci mi pa makar i lepo slazi mi-Da to nije istina da si moja jedina,nemoj plakati samo reci mi!!! |
|
|
|
|
|
|
|
GiGimix je napisao/la sledeće: | xaracrazy je napisao/la sledeće: | Guarana leci sve... Ili neka sumeca tableta nekog vitamina barem meni to pomaze.... Mada sam vec navikla na mamurluk, tako da ga i ne primetim.... |
E ovo moram i ja da potpishem... (ali naravno sve u muskom rodu ) |
Licno sam probao sumece tablete i mogu ti reci da pomazu donekle,al ta guarana brate barem meni i ljudima oko mene ....... ma nikako.Najbolji lek protiv mamurluka je----NE PITI ALKOHOL---bar tako ja mislim,ono znas,ujutru ti je super!!!
|
|
|
|
|
cika Kure Majstor
|
Godine: 53
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 6913
|
|
Prva stvar ne mesati pice
Druga stvar jesti uz pice
treca stvar zalivati vodom
Naravno bacanje pegle je takodje vrlo korisno
Ja pijem u 90% odsto prilika rakiju a ne pamtim skoro da sam imo glavobolju.
|
|
|
|
|
|
BabyG Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...
|
|
morate slušati starije i iskusnije....
hihihihihihih cika.....
meni ne pomaže ništa.........
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
|
|
|
|
|
mixxxx Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 7
|
|
Postoji i neki sokic koji se popije dok si jos pijan (outox ili tako neshto) za pola sata se otreznis pa ne moras da cekas mamurluk.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|