:: |
Autor |
Poruka |
**OpasnaMackica** Banovan! Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 593
|
|
Dali biste bili sa devojkom koju volite vise od svega a znate da je vestica koja samo cini dobra dela...da nikome nije naudila svojom vradzbinom i da je jako ljupka...jel biste bili sa njom ili je ipak ostavili...
ja bih volela da cujem iskrene odgovore
|
|
|
|
|
|
CatchTheWreck Jecika_84 muz No.2
|
Godine: 43
Datum registracije: 06 Sep 2004 Poruke: 6273 Mesto: Cataro
|
|
iskreno ja mislim da ti mnogo gledash shpanske serije i pitam se....
|
_________________ u ziwotu wodi rachuna kome cesh
dopustiti da ti se priblizi,
jer nije swako DOSTOJAN
da bude u twom drushtwu,
drzi jezik za zube,
a ledja uz zid,
mozda i uspesh da PREZIWISH
bez posledica,
u owom smradu.... |
|
|
|
|
|
|
|
ja govorim sasvim ozbiljno...ovo nisu nikakve serije...vestice su jako ljupka i dobra bica i nikog ne povredjuju osim onih zlobnih koje ne slusaju boga i boginju!
|
|
|
|
|
|
CatchTheWreck Jecika_84 muz No.2
|
Godine: 43
Datum registracije: 06 Sep 2004 Poruke: 6273 Mesto: Cataro
|
|
ja mislim da owu temu treba prebaciti negde u trach ili mitologiju ili shta god, a owaj, ako duwash, daj brate shalji malo u owom prawcu widim da ti je wrh
|
_________________ u ziwotu wodi rachuna kome cesh
dopustiti da ti se priblizi,
jer nije swako DOSTOJAN
da bude u twom drushtwu,
drzi jezik za zube,
a ledja uz zid,
mozda i uspesh da PREZIWISH
bez posledica,
u owom smradu.... |
|
|
|
|
|
|
|
ne netreba tema da ide tamo....jel ovo je pitanje za momke jel bi bili sa devojkom koja je vestica....ili se bavi pozitivnim vradzbinama
svi mislie da su vestice zlobne dosta momaka i napusti te devojke ali vestice pomazu puno prirodi i covecanstvu....i da se preusmerimo na moje pitanje
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Izgleda da stvarno mnogo gledash seriju Charmed, Buffy i sl.
Toliko moj komentar.
|
|
|
|
|
|
|
serije ne gledam....govorim iz iskustva.
|
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
**OpasnaMackica** je napisao/la sledeće: | svi mislie da su vestice zlobne dosta momaka i napusti te devojke ali vestice pomazu puno prirodi i covecanstvu.... ja govorim sasvim ozbiljno...ovo nisu nikakve serije...vestice su jako ljupka i dobra bica i nikog ne povredjuju osim onih zlobnih koje ne slusaju boga i boginju! |
Hoces iskren odgovor?
Vidim da si u "Wicca" fazonu, ali "Dobre vestice" ne postoje. Ako je vestica dobra, onda se tu radi o vili i obrnuto.
Uostalom, tako su nas ucili na Sliterinu. Evo ti skenirana tabela iz knjige, pa ti proveri.
PS: Ukratko, vilu ne bih napustio. Zli carobnjak-lingvista [dakle: vorlok] je prozborio. Haug!
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
Fakat ne razumjem šta se traži ovdje.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
a ne, ne, ne kolega coco...gresis i te kako...da si ista pazio u stytherinu video bi da vestice mogu biti dobre i lose, a da izraz 'vile' odnosi na posebnu kategoriju vestica sa posebnim karakteristikama...barem su nas u gryffindoru tako ucili
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Koleginice, ta "posebna kategorija vestica" se i odnosi na tzv. "dobre vestice". Jednom sam klecao na kukuruzima u Slytherinu zbog toga, pa sam upamtio. Jedno su "vile", a drugo su "pomalo zle vestice" i "veoma zle i pokvarene vestice", pa si pobrkala.
Nemoguce da je "Zavod za izdavanje udzbenika" dao razlicite knjige iz "Osnova magije"! Imas skenirano.
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
odosmo skroz u off topic, ali ajde sa nam se ovaj put progleda kroz prste jerbo ja ovakve postove dozivljavam kao svetogrdje najgore vrste...nepoznavanje HP sveta ne moze proci nekaznjeno
vile su, kao sto jkr kaze u gof, vestice koje krasi nadprirodna lepota i koje vecinu muskaraca ostavljaju u necemu slicnom transu...njihova se kosa moze koristiti kao jezgro za carobne stapice itd...one, dakle, jesu vestice sa 'posebnim karakteristikama'
elem...da kazem koju vezano za temu...ja bih licno mogla biti sa carobnjakom pod uslovom da je od onih 'dobrih' koji ne praktikuju crnu magiju iliti mracne vestine...koliko je (ne)realno da ce se takva prilika ikada ukazati mislim da je suludo da objasnjavam
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|