:: |
Autor |
Poruka |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
...Prvo- čestitam ti šta si me preša , tribalo je puno znoja i snage za to..al eto uspija si ( al čuvaj se..pratin te )...
Drugo- Ne znan kojin ričima da ti opišen koliko si lud, dobar i sladak , naravno pozitivno i simpatično lud hehe...čin vidin S.E.R.B.C.H.E.R.Y nick,nasmijem se.... 8)
....
Treće- imaš hebeno dobar potpis ..vjerujem da će se složit i ženski dio foruma..jel tako Tanja ( samo stavi jos prednji dio )
Eto, ja san svoje ispunila....Sad odoh da te stignem Još jednom sve najbolje i živeo mi 100godina Cmok
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. •
Poslednja prepravka: Idealno_losha datum Sre Jun 13, 2007 10:53 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
cupakabra *the dancing girl*
|
Datum registracije: 30 Sep 2006 Poruke: 1763 Mesto: taaaaamo daleeeeko
|
|
oooooo serbchery cestitam! samo tako da nastavis!
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Čestitam druže, svaka čast
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Sve što bih rekao,mislim da bih ponovio sigurno nešto što sam ti već rekao.Drago mi je da što postoje osobe kao što si ti,koje se trude da pomognu i drugima da gledaju na svet kroz ružičaste naočare(da ne kažem:pink glasses ).Guraj samo napred,brate moj i nastavi da činiš ovaj forum uvek zabavnim.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
~Tanja~ Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359
|
|
Wooooooooooooow
Cestitam S.E.R.B.C.H.E.R.Y.
Reci ti meni jel se ovakvim stepenicama ide tebi??? Da te malo stipnem za tu gu_zicu
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
cestitam ti i ja
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Puno cestitke i od mene, samo tako
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
ticmaopel S verom u Boga
|
Godine: 40
Datum registracije: 13 Apr 2006 Poruke: 15666 Mesto: Београд
|
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Idealna - stvarno je prelepa čestitka stvarno stvarno Hvala i za prvo i za drugo i za treće I za četvrto leti ka tebi BIG cmoka(ne znam kad li će stići ...)
cupakabra - i tebi hvala(nije mi jesno zašto cveće) (i crvene)
~SonicLady~ - hvala, i vidi se odmah da si moderator(sad te se bojim)
Johnny opet si napisao najbolje
Tebi nisu potrebne neke foilozofije, samo da napipšeš "habhjfiorte Čestitam"
~Tanja~ Zavrte mi se u glavi, nisam hteo ni da probam da siđem. Bolje ovako gledati i posle kotrljati se do gostiju Juj, a od štipanja me već boli I hvala što si obeležila 15000 poruka
..:: Princes$ ::.. Hvala i tebi, lepo je srce
Sascha336 and ticmaopel - Hvala vam puno
Evo vama od mene nešto ko zna šta
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Čestitke za momka koji brzinom svetlosti prelazi ove spratiće 8) Svaka čast, samo tako nastavi, i da još malo čestitamo i sledeći sprat
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Samo napred... Cestitam ti 15 sprat
|
|
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Hvala Lanče i ti postade moderatorče još koliko vas imaaaaa 8)
francuskinja - Hvalja lja lja
Za vas svira legendarni ne znam koji
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|