www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

**: S.E.R.B.C.H.E.R.Y na 15 pragu :**
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 13, 2007 10:49 pm    Naslov poruke: **: S.E.R.B.C.H.E.R.Y na 15 pragu :** Na vrh strane Na dno strane

...Prvo- čestitam ti šta si me preša Laughing Laughing , tribalo je puno znoja i snage za to..al eto uspija si Wink ( al čuvaj se..pratin te Laughing Laughing )...

Drugo
- Ne znan kojin ričima da ti opišen koliko si lud, dobar i sladak Laughing Laughing , naravno pozitivno i simpatično lud hehe...čin vidin S.E.R.B.C.H.E.R.Y nick,nasmijem se.... 8) Laughing Laughing
....

Treće-
imaš hebeno dobar potpis ..vjerujem da će se složit i ženski dio foruma..jel tako Tanja ( samo stavi jos prednji dio Embarassed ) Laughing Laughing

Eto, ja san svoje ispunila....Sad odoh da te stignem Laughing Laughing Još jednom sve najbolje i živeo mi 100godina Razz Cmok RazzRazz

Poslednja prepravka: Idealno_losha datum Sre Jun 13, 2007 10:53 pm; ukupno izmenjena 1 put

cupakabra
*the dancing girl*
<b>*the dancing girl*</b>

Datum registracije: 30 Sep 2006
Mesto: taaaaamo daleeeeko

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 13, 2007 10:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

oooooo serbchery cestitam! samo tako da nastavis!

ne placi zato sto se zavrsilo, smej se jer se dogodilo!
CuPaKaBrA

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 13, 2007 11:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitam druže, svaka čast Smile

Johnny-Delija
Banovan!

Delija Sever - Forever
Delija Sever - Forever

Godine: 42

Datum registracije: 07 Nov 2006
Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 13, 2007 11:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve što bih rekao,mislim da bih ponovio sigurno nešto što sam ti već rekao.Drago mi je da što postoje osobe kao što si ti,koje se trude da pomognu i drugima da gledaju na svet kroz ružičaste naočare(da ne kažem:pink glasses Laughing ).Guraj samo napred,brate moj i nastavi da činiš ovaj forum uvek zabavnim.

Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva...

~Tanja~
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 03 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 14, 2007 12:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Wooooooooooooow Shocked Shocked Shocked
Cestitam S.E.R.B.C.H.E.R.Y.

Reci ti meni jel se ovakvim stepenicama ide tebi??? Da te malo stipnem za tu gu_zicu Very Happy

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 14, 2007 8:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitam ti i ja Wink

~ Banetova Žena ~

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 51

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 14, 2007 10:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Puno cestitke i od mene, samo tako Very Happy

ticmaopel
S verom u Boga
<b>S verom u Boga</b>

Godine: 40

Datum registracije: 13 Apr 2006
Mesto: Београд

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 14, 2007 11:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svaka cast cestitam ti Very Happy

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 14, 2007 11:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Idealna - stvarno je prelepa čestitka stvarno stvarno Laughing Hvala i za prvo i za drugo i za treće Mr. Green Mr. Green I za četvrto leti ka tebi BIG cmoka(ne znam kad li će stići ...) Laughing Laughing Laughing
cupakabra - i tebi hvala(nije mi jesno zašto cveće) Neutral Mr. Green Mr. Green Mr. Green (i crvene) Mr. Green Mr. Green Mr. Green
~SonicLady~ - hvala, i vidi se odmah da si moderator(sad te se bojim) Mr. Green Mr. Green Mr. Green Wink
Johnny opet si napisao najbolje
Laughing Laughing Tebi nisu potrebne neke foilozofije, samo da napipšeš "habhjfiorte Čestitam" Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
~Tanja~ Zavrte mi se u glavi, nisam hteo ni da probam da siđem. Bolje ovako gledati i posle kotrljati se do gostiju Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Juj, a od štipanja me već boli Laughing Laughing I hvala što si obeležila 15000 poruka Wink
..:: Princes$ ::.. Hvala i tebi, lepo je srce Very Happy
Sascha336 and ticmaopel - Hvala vam puno Wink
Evo vama od mene nešto ko zna šta Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Lane86
~The last lady~
<b>~The last lady~</b>

Datum registracije: 02 Okt 2006
Mesto: Nedostižno...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 14, 2007 11:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitke za momka koji brzinom svetlosti prelazi ove spratiće 8) Mr. Green Svaka čast, samo tako nastavi, i da još malo čestitamo i sledeći sprat Razz

s kojom sam ovdje proveo mnogo prijatnih trenutaka...kao i svi ostali s kim je slovce makar jedno razmijenila....i drago mi je sto se ponovo vratila medju nas..tracare... Razz
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... Wink

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 41

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 14, 2007 11:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Samo napred... Wink Cestitam ti 15 sprat Mr. Green

Hot Cherry
Banovan!

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 14, 2007 12:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala Lanče i ti postade moderatorče Laughing Laughing još koliko vas imaaaaa 8) Laughing Laughing
francuskinja - Hvalja lja lja Laughing
Za vas svira legendarni ne znam koji Laughing Laughing

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> **: S.E.R.B.C.H.E.R.Y na 15 pragu :** Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon