:: |
Autor |
Poruka |
*tzar* ulični pas
|
Datum registracije: 12 Maj 2006 Poruke: 3345
|
|
ko vise pati? muskarci ili devojke?
|
|
|
|
|
|
^^CRNOGORKA^^ ~..Hail Mary..~
|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 6342
|
|
đevojke
muškarci znaju da iskuliraju a žene ne baš, i žene znaju bezpotrebno da se narviraju i pate...
ali sve zavisi od osobe...
|
|
|
|
|
|
zex_bl Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 16 Maj 2007 Poruke: 115
|
|
Ne znam ko vise pati - ali ja sma nekad znao biti u dubokom crnjaku dok sam bio mladji. A sad me bas boli uvo. Nije jedina iako je volim, nedozvoljavam sebi takve stvari vise.
|
_________________ veni - vidi - vici
|
|
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
^^CRNOGORKA^^ je napisao/la sledeće: | đevojke
muškarci znaju da iskuliraju a žene ne baš, i žene znaju bezpotrebno da se narviraju i pate...
ali sve zavisi od osobe... |
Muškarci znaju da iskuliraju?Auh,pa ti izgleda ne poznaješ muškarce,odnosno,''muški mozak'' najbolje.Mi muškarci,umemo kao da iskuliramo i da sve deluje kao da nam je svejedno,ali nije tako.Žene uglavnom idu kod svojih najboljih prijateljica da se isplaču,da se požale i zbog toga što su transparentne u pokazivanju emocija svima deluje da kao mnogo više pate.Muškarci ne plaču pred svojim prijateljima.Požale se da imaju ljubavni problem,ali ne plaču pred ''svima''(tj. pred svojim najboljim drugovima).Muška sujeta je mnogo osetljivija od ženske,jer žena pogotovo ako je lepa ima aduta da vrati milo za drago onom za kim pati.Muškarci koji ništa nemaju(mislim i figurativno i bukvalno),nemaju adute da bi privukli isto tako za njih dobru neku tamo drugu da bi mogli da se ''osvete'' nekoj tamo ''prvoj i jedinoj'' i teško podnose kad su im ponos i sujeta povredjeni.I tada u sebi duboko pate i ne pokazuju to pred ostalima,ali umeju da budu neprijatni na drugi način,tražeći stalno svadju sa drugima i provocirajući druge.
Naravno ovo se odnosi na one koji su raskinuli,pa se sada ''takmiče'' ko je više povredjen i ko više pati.Mada kad je u pitanju ''platonska''(ali i neuzvraćena) ljubav nije situacija mnogo različita.Muškarci mnogo teže podnose takvu situaciju od žena,jer žene mnogo lakše dolaze do onih koji im se dopadaju,nego muškarci.Žena zna da ako je lepa očekuje da će bar desetorica da se okrenu za njom,dok se za muškarcima žene manje okreću.
I zato mislim da ne pate žene više od muškaraca,ali da više od muškaraca pokazuju ''u javnosti'' da pate za nekim,to da.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva...
Poslednja prepravka: Johnny-Delija datum Sre Jun 13, 2007 4:43 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
*tzar* ulični pas
|
Datum registracije: 12 Maj 2006 Poruke: 3345
|
|
johnny, lepo receno i objasnjeno!
|
|
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
Patnja je osecanje koje pogadja oba pola.
A kolikim intenzitetom je vec jako relativna stvar.
|
|
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
oboje u istoj meri...
cak ni to ne moze da se meri... bol je bol kakav god on bio... niko nije imun na patnju...
samo je svako dozivljava na svoj nacin... neko place, neko ne spava, ne jede, zatvori se...
to sto zene kazu da muskarci iskuliraju.... greska.... vecina muskaraca glumi...
svi mi placemo... svako na svoj nacin.
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
ja ne umem da se nerviram i patim zbog raskida a ne znam kako na raskid muskarci gledaju...
|
|
|
^^CRNOGORKA^^ ~..Hail Mary..~
|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 6342
|
|
Johnny-Delija slažem se sad, extra obješnjeno
Ali opet ponavljam, sve zavisi od osobe, ja imam drugova koji dođu i mene kukaju kad im nešto nije ba$ po volji, kad ih nešto povrijedi itd.
Dok se ja ne nerviram, ne patim, nema razloga za tim, nego tako je kako je - iskuliram.
|
|
|
|
|
|
mrgude Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Mar 2007 Poruke: 446
|
|
djevojke....muskarci manje drame,manje razmisljaju,manje su osjecajni
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Djevojke, jer su osječajnije od muškaraca.
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Citat: | svi mi placemo... svako na svoj nacin. |
Lepo rečeno
Ako se to ikako može izmeriti, jednako patimo svi
Kako postoje razne vrste ljubavi, tako se i patnja (ne) manifestuje na različite načine
Ovo me pitanje asocira na floskule da su sve žene k***e, a muškarci gadovi Ili da su žene komplikovane Ili da muškarci misle samo na sex
Ništa ne treba generalizovati
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|