www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ko vise pati?
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
*tzar*
ulični pas
ulični pas

Datum registracije: 12 Maj 2006

columbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 13, 2007 3:34 pm    Naslov poruke: Ko vise pati? Na vrh strane Na dno strane

ko vise pati? muskarci ili devojke?

^^CRNOGORKA^^
~..Hail Mary..~
~..Hail Mary..~

Datum registracije: 08 Maj 2007

california.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 13, 2007 4:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

đevojke Wink
muškarci znaju da iskuliraju a žene ne baš, i žene znaju bezpotrebno da se narviraju i pate...
ali sve zavisi od osobe... Rolling Eyes

zex_bl
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 16 Maj 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 13, 2007 4:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne znam ko vise pati - ali ja sma nekad znao biti u dubokom crnjaku dok sam bio mladji. A sad me bas boli uvo. Nije jedina iako je volim, nedozvoljavam sebi takve stvari vise.

Johnny-Delija
Banovan!

Delija Sever - Forever
Delija Sever - Forever

Godine: 42

Datum registracije: 07 Nov 2006
Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 13, 2007 4:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^^CRNOGORKA^^ je napisao/la sledeće:
đevojke Wink
muškarci znaju da iskuliraju a žene ne baš, i žene znaju bezpotrebno da se narviraju i pate...
ali sve zavisi od osobe... Rolling Eyes

Muškarci znaju da iskuliraju?Auh,pa ti izgleda ne poznaješ muškarce,odnosno,''muški mozak'' najbolje.Mi muškarci,umemo kao da iskuliramo i da sve deluje kao da nam je svejedno,ali nije tako.Žene uglavnom idu kod svojih najboljih prijateljica da se isplaču,da se požale i zbog toga što su transparentne u pokazivanju emocija svima deluje da kao mnogo više pate.Muškarci ne plaču pred svojim prijateljima.Požale se da imaju ljubavni problem,ali ne plaču pred ''svima''(tj. pred svojim najboljim drugovima).Muška sujeta je mnogo osetljivija od ženske,jer žena pogotovo ako je lepa ima aduta da vrati milo za drago onom za kim pati.Muškarci koji ništa nemaju(mislim i figurativno i bukvalno),nemaju adute da bi privukli isto tako za njih dobru neku tamo drugu da bi mogli da se ''osvete'' nekoj tamo ''prvoj i jedinoj'' i teško podnose kad su im ponos i sujeta povredjeni.I tada u sebi duboko pate i ne pokazuju to pred ostalima,ali umeju da budu neprijatni na drugi način,tražeći stalno svadju sa drugima i provocirajući druge.
Naravno ovo se odnosi na one koji su raskinuli,pa se sada ''takmiče'' ko je više povredjen i ko više pati.Mada kad je u pitanju ''platonska''(ali i neuzvraćena) ljubav nije situacija mnogo različita.Muškarci mnogo teže podnose takvu situaciju od žena,jer žene mnogo lakše dolaze do onih koji im se dopadaju,nego muškarci.Žena zna da ako je lepa očekuje da će bar desetorica da se okrenu za njom,dok se za muškarcima žene manje okreću.
I zato mislim da ne pate žene više od muškaraca,ali da više od muškaraca pokazuju ''u javnosti'' da pate za nekim,to da.

Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva...

Poslednja prepravka: Johnny-Delija datum Sre Jun 13, 2007 4:43 pm; ukupno izmenjena 1 put

*tzar*
ulični pas
ulični pas

Datum registracije: 12 Maj 2006

columbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 13, 2007 4:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

johnny, lepo receno i objasnjeno!

Eliot je sreda
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 15 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 13, 2007 5:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Patnja je osecanje koje pogadja oba pola.
A kolikim intenzitetom je vec jako relativna stvar.

Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 13, 2007 6:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

oboje u istoj meri...
cak ni to ne moze da se meri... bol je bol kakav god on bio... niko nije imun na patnju...
samo je svako dozivljava na svoj nacin... neko place, neko ne spava, ne jede, zatvori se...
to sto zene kazu da muskarci iskuliraju.... greska.... vecina muskaraca glumi...
svi mi placemo... svako na svoj nacin.

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 13, 2007 8:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja ne umem da se nerviram i patim zbog raskida a ne znam kako na raskid muskarci gledaju... Mr. Green

~ Banetova Žena ~

^^CRNOGORKA^^
~..Hail Mary..~
~..Hail Mary..~

Datum registracije: 08 Maj 2007

california.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 14, 2007 5:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Johnny-Delija slažem se sad, extra obješnjeno Wink
Ali opet ponavljam, sve zavisi od osobe, ja imam drugova koji dođu i mene kukaju kad im nešto nije ba$ po volji, kad ih nešto povrijedi itd.
Dok se ja ne nerviram, ne patim, nema razloga za tim, nego tako je kako je - iskuliram.

mrgude
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 14 Mar 2007

namibia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 21, 2007 9:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

djevojke....muskarci manje drame,manje razmisljaju,manje su osjecajni Rolling Eyes

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 21, 2007 11:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Djevojke, jer su osječajnije od muškaraca.

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 21, 2007 2:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
svi mi placemo... svako na svoj nacin.

Lepo rečeno Smile

Ako se to ikako može izmeriti, jednako patimo svi Smile

Kako postoje razne vrste ljubavi, tako se i patnja (ne) manifestuje na različite načine Wink

Ovo me pitanje asocira na floskule da su sve žene k***e, a muškarci gadovi Rolling Eyes Ili da su žene komplikovane Rolling Eyes Ili da muškarci misle samo na sex Rolling Eyes

Ništa ne treba generalizovati Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Ko vise pati? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon