:: |
Autor |
Poruka |
Zoky_SLO_Cacak Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Jun 2007 Poruke: 117 Mesto: Postojna, SRB-Čačak
|
|
Cao svima!
Pošto juče nikako nisma mogo da zaspim, razmišljajo sam o vama i rekao da ču otvoriti ovu temu!!
Pokušao sam sve....slušao muziku (balade 8) ), okrenuo se 1000 puta, skinuo sve sa sebe (osim boxerice ), ......
A na kraju.....otvorio sam prozor za jedno 15min, za to vreme izašo iz sobe, i posle zaspo ko beba!!
Pa sad vas pitam,šta vi učinite,kad nemožete nikako da zaspite, u stvari koja vam je omiljena poza u kojoj najlakše zaspite?? (ja na stomaku, a da imam pod jednom ruku medvediča )
|
|
|
|
|
|
cupakabra *the dancing girl*
|
Datum registracije: 30 Sep 2006 Poruke: 1763 Mesto: taaaaamo daleeeeko
|
|
neki kazu da brojis ovce, ja kazem da slusas muziku to bar kod mene pali.
spavam obicno u koma polozaju (nadam se da znate koji je to polozaj)
|
|
|
|
--ARAGORN-- obelezen
|
Godine: 41
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 4319
|
|
posto se ja umorim na poslu ...zaspem ko top ...nemoram brojat do tri a ni do pola 4 a sto se tice poze ...na stomaku i ruke vise glave uglavnom sam sexy dok spavam ...hehhehehehehehehhehheh
|
|
|
cupakabra *the dancing girl*
|
Datum registracije: 30 Sep 2006 Poruke: 1763 Mesto: taaaaamo daleeeeko
|
|
(volela bih da te vidim onda kako spavas)
ali ja najlakse i najlepse zaspim uz buku
|
|
|
|
|
|
|
hehehe...zanimljivo.....pa i ja u vecini odma zaspin,jer sam no kompu ili gledam TV dok se mi oci ne pocnu zatvarati,....ali dodju takvi dan (kao juče ), kad nemogou zaspat,...pa da me je...
A jel neko od vas spava uz uapljen TV?? ...pošto moj brat ne može da zaspi bez TVja!! .....
|
|
|
|
|
|
Dobermani Iskusni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 31 Jan 2007 Poruke: 901
|
|
ne zaspim odmah a za pozu neznam sta davam kazem
|
|
|
|
|
|
ivanadel Najdan
|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Maj 2007 Poruke: 3602 Mesto: U srcu moga Srca
|
|
Najlepse i najlakse se zaspi posle necega... ,kad si u onom extra stanju,
mada ja nemam problema sa spavanjem i jako lako zaspim,a narocito kad sam sanjiva,
tad mi je dovoljno samo da osetim jastuk! Poza je obavezno na somaku s' tim da mi je desna noga savijena i moram obavezno da sam pokrivena,noge narocito!!!
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
ja imam proceduru, prvo na leđa, pa se mi ko malo zadrijema, pa se okrenem na stomak ljevu ruku ispružim ko supermen desnu savijem pod bradu, takođe savijem i desnu nogu, pred sam kraj, okrenem se na drugu stranu, savijem ljevu nogu, ljevu ruku pod bradu, a desna ide uz tjelo. A spavam kako kad, neka me uhvati pa po čitavu sedmicu spavam po 2-3 sata na noć. E da je rabota, kao što kaže ivanica moja, onda bi se spavalo
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
*zečica* -fatalna zavodnica-
|
Godine: 40
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 11485 Mesto: tamo gdje ljubav počinje
|
|
ja najbolje zaspim na stomaku....ko mala beba
|
_________________ *lutka s naslovne strane*
|
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Ako nisam umoran pogledam film(na kompu, TV negledam) i kad se završi film legnem da spavam(razmislim o nečemu i to je to). Još volim da spavam bez jastuka i na podu
Najbolja poza da se sav raširim i ruke i noge i onda ceo krevet zauzet
|
|
|
|
|
|
konjanik...ti imaš baš celu proceduru....
|
|
|
|
|
|
silver_rain ~~Nutella Girl~~
|
Godine: 41
Datum registracije: 13 Apr 2007 Poruke: 5289 Mesto: u pogledu njegovih očiju
|
|
obično spavam s otvorenim prozorom jer drugačije ne mogu i ne mogu zaspat ako mi je jastuk ogroman ispod glave, a poza na trbuhu ali si jednu nogu obično dignem do brade, hehe čudna poza, al kad mi je vruće... a bez problema zaspim na ramenu meni jako drage osobe, onda mi ne smeta ni vrućina njegovog tijela
|
_________________ Tko nema u glavi ima u nogama, a
kod nekih žena je to sasvim dovoljno.
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|