Mass Effect
Publisher: Electronic Arts
Developer: BioWare
Action Role-Playing
Release Date: May 28, 2008
Minimum System Requirements
System: Pentium IV 2.0 GHz
RAM: 1024 MB
Video Memory: 256 MB
Hard Drive Space: 12000 MB
Recommended System Requirements
System: Pentium IV 2.4 GHz
RAM: 2048 MB
Video Memory: 512 MB
_________________ Better to want something you don't have, or to have something you don't want.
Danny Crane
woolf99 Upućeni član
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 288
??? da li je ovo za PC ili Xbox ???
_________________ Goli Otok .... Kako to nudistički zvuči
Killaz ***Don Brate***
Godine: 34
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 4662 Mesto: Somewhere in the universe...
woolf99 je napisao/la sledeće:
??? da li je ovo za PC ili Xbox ???
Mislim da ima i za pc i za xbox
_________________ Vozim auto sa zvezdom na haubi,sedmica bembara S8 audi
milannik1 Mr. Bombastic
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 1224
ima sigurno za pc, ne znam tacne linkove za skidanje ali ako te zanima cu da ti nadjem.. mislim da je bas mnogo velika... procitao sam da je trenutno medju top 10 igrica na svetu, sad kolko je to tacno...
_________________ Better to want something you don't have, or to have something you don't want.
Danny Crane
Killaz ***Don Brate***
Godine: 34
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 4662 Mesto: Somewhere in the universe...
milannik1 je napisao/la sledeće:
ima sigurno za pc, ne znam tacne linkove za skidanje ali ako te zanima cu da ti nadjem.. mislim da je bas mnogo velika... procitao sam da je trenutno medju top 10 igrica na svetu, sad kolko je to tacno...
Jeste tacna je informacija
_________________ Vozim auto sa zvezdom na haubi,sedmica bembara S8 audi
milannik1 Mr. Bombastic
a igrao neko ovu igricu?
Danny Crane
misoo83 Početnik Domaćeg.de
Godine: 44
Datum registracije: 01 Feb 2006 Poruke: 44
milannik1 je napisao/la sledeće:
a igrao neko ovu igricu?
igra je moj drug ako oces mogu da ga pitam sta misli o igri
zmaster1911 Upućeni član
Godine: 38
Datum registracije: 19 Maj 2005 Poruke: 436 Mesto: Cape Town
ja sam je bas skoro zavrsio. lici jako na KotOR. Mnogo dobra igrica. sad cu bas da je pocnem sa drugom klasom. preporucujem.
milannik1 Mr. Bombastic
zmaster1911 je napisao/la sledeće:
ja sam je bas skoro zavrsio. lici jako na KotOR. Mnogo dobra igrica. sad cu bas da je pocnem sa drugom klasom. preporucujem.
sa kojom drugom klasom?? ja sam preso celu i zadovoljan sam igricom nego mogli su da je naprave da bude malo duza... znam da moze da obilazis planete ali to postane malo dosadno posle nekog vremena...
Danny Crane
zmaster1911 Upućeni član
Godine: 38
Datum registracije: 19 Maj 2005 Poruke: 436 Mesto: Cape Town
bio sam soldier sad sam engineer. imam mnogo bonusa jer sam igru dobro odigrao (pocetak sa svim oruzijem, +10% health itd). ali ocu da probam malo vise team management.
--hell_soul-- ..:: sve si mi ti ::..
Godine: 35
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 9354 Mesto: **over the sky**
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma