:: |
Autor |
Poruka |
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Resident Evil 4 (Biohazard 4)
Konacno smo docekali da se Resident Evil 4 pojavi i za PC posle sjanog uspeha u verzijama za GameCube i PlayStation 2.Ovo je posebno obradovalo sve ljubitelje survival horora i sve one koji uopste vole horor avanture ali igra se ne preporucuje osobama sa slabim srcem Mozda je samo grafika malo losija u odnosu na GC i PS 2 ali to ne kvari uzitak u igranju ove igre jer je gameplay ostao isti, samo sto je po malo nezgodno igrati igru na tastaturi (ako imate PS 2 Controler sa adapterom za PC, to je onda pravi pogodak).Neprijatelji su "lepo" dizajnirani i osmisljeni i prilicno su zeznuti...
Sve u svemu, nabaljajte obavezno ovu igru jer sigurno necete imati razloga za zaljenje
|
_________________ Master
Poslednja prepravka: Rile_Master on Uto Mar 18, 2008 3:27 pm; ukupno izmenjena 2 puta |
|
|
|
|
vm-makedonec Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 22 Jul 2006 Poruke: 19
|
|
Imam je za ps2 igra je olicna a grifike su fenomenalni. Steta samo sto ne imaju Automatske puske kao Kalashnikov, M-16, i HK.
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
vm-makedonec je napisao/la sledeće: | Imam je za ps2 igra je olicna a grifike su fenomenalni. Steta samo sto ne imaju Automatske puske kao Kalashnikov, M-16, i HK. |
Jesi li je igrao i na PC-u?Jel velika razlika u grafici i gameplay-u?
|
_________________ Master |
|
|
|
|
vm-makedonec Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 22 Jul 2006 Poruke: 19
|
|
Rile_Master je napisao/la sledeće: | vm-makedonec je napisao/la sledeće: | Imam je za ps2 igra je olicna a grifike su fenomenalni. Steta samo sto ne imaju Automatske puske kao Kalashnikov, M-16, i HK. |
Jesi li je igrao i na PC-u?Jel velika razlika u grafici i gameplay-u? | Nisam je igrao za PC, samo za ps2. A za ps2 grafike i animacije su odlicni. Izbor oruzje je bio ok kao pistolja, lovna puska 12, snajperska puska, i jedan submachine gun. Samo steta je sto nisu dodali malo vise oruzje u izboru. Dobro bi bilo da su imali i automatske puske kao kalashnikov, m-16, HK, M70, i itd. Prosao sam igra i sta da kazem, fenomanlana je bila. U igru imaju i scene gde igras kao arcade style Ali verovatno grafike su bolje na PC. Ako mogu naci neki demo za PC-u, skidacu taj demo i videcu kolika je graficna razlika izmedju PC i PS2.
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
vm-makedonec je napisao/la sledeće: | Rile_Master je napisao/la sledeće: | vm-makedonec je napisao/la sledeće: | Imam je za ps2 igra je olicna a grifike su fenomenalni. Steta samo sto ne imaju Automatske puske kao Kalashnikov, M-16, i HK. |
Jesi li je igrao i na PC-u?Jel velika razlika u grafici i gameplay-u? | Nisam je igrao za PC, samo za ps2. A za ps2 grafike i animacije su odlicni. Izbor oruzje je bio ok kao pistolja, lovna puska 12, snajperska puska, i jedan submachine gun. Samo steta je sto nisu dodali malo vise oruzje u izboru. Dobro bi bilo da su imali i automatske puske kao kalashnikov, m-16, HK, M70, i itd. Prosao sam igra i sta da kazem, fenomanlana je bila. U igru imaju i scene gde igras kao arcade style Ali verovatno grafike su bolje na PC. Ako mogu naci neki demo za PC-u, skidacu taj demo i videcu kolika je graficna razlika izmedju PC i PS2. |
Hmm...Pazi, mnogi kazu da je grafika (a i gameplay) mnogo bolja na PS 2...Nije losa ni na PC-u ali da bi igra izgledala kako treba moraju da se ukljuce AA i AF...Ja sam je igrao malo na PC-u ali ne mogu da uporedim razliku jer je nisam igrao na PS 2.
|
|
|
|
|
Mito S Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 13 Mar 2007 Poruke: 8 Mesto: Kraljevo
|
|
Igrao sam je na PC-u imam je i nije tako losa a grafika je extra odradjena ali ima jedan problem jedino moras da stekas municiju !
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
Ja se ne bih slozio sa tim da je grafika extra odradjena na PC-u...Grafika izgleda normalno tek kada se u Control Panel-u ukljuce AA i AF.
Medjutim, pojavila se i UbiSoft-ova verzija pod punim nazivom Resident Evil 4 i ova verzija bi trebalo da donese mnogo bolju grafiku i sve nedostajuce efekte (magla, osvetljenja, shader-i...).
|
|
|
|
|
Jonny kralj Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 8
|
|
Grafika na PC je ista kao i na ps2- losa.Prica je dobra ali nije zanimljiva kao i prethodni delovi.
|
|
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
Nadam se da je igrica dobra.
Danas sam je nabavio i radujem se unapred.
Samo da je bolja od III dela... meni je to dosta.
Jel je zahtevna?
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
Pa znas kako...Za neke je dobra, za neke je ocajna...
Meni se, licno, dopada, grafika je OK (nije kao na PS 2 i GC ali moze da prodje), zvuk je solidan dok je gameplay nezamisliv bez gamepada-a...
Ne znam kolika je zahtevnost ali moze komotno da se igra na nekoj standardnoj P4-ci...
|
|
|
|
|
ULT_RAS ~ Voli svog Anđelka ~
|
Godine: 41
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 5456 Mesto: Krusevac
|
|
Ma tuga jedna kako tako dobru igricu moze da ojade na PC-u, znaci po meni bolje da nije ni izlazila za PC totalno sam se razocarao a igrao sam i na PS2 i tamo je milion puta bolja
|
|
|
loshMI88 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Jun 2007 Poruke: 27
|
|
Igrica je solidna, ali nije nista posebno, grafika je tu i tamo, vidljivost dosta dobra, a igrivost za 0 bar po meni, ko je igrao znace o cemu pricam. 8)
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|