www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kako privuci paznju na sebe?
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Mysty
~abhor~
<b>~abhor~</b>

Godine: 35

Datum registracije: 29 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 06, 2007 7:51 pm    Naslov poruke: Kako privuci paznju na sebe? Na vrh strane Na dno strane

Eto....uopste...sta cinite da bi ljudi na vas obratili paznju,isto tako kod osoba suprotnog pola,zbog cega se svidjate drugima?

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 07, 2007 6:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa trudim se uvijek da izidjem iz kuce sredjena tip-top u full-u, nasminkana, najbolja odjeca, stikle, puno parfema, sklopljene boje... Eto tako ja privlacim paznju na sebe Rolling Eyes

~ Banetova Žena ~

slavica_m
>>>luda mala<<<
>>>luda mala<<<

Godine: 33

Datum registracije: 23 Avg 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 07, 2007 8:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa druzeljubiva sam, ne trudim se nesto posebno da privlacim paznju gde god se pojavim...

Ja ne mogu da spavam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-
-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 07, 2007 8:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja ništa ne činim, kad napravim korak iz zgrade u mene već "BULJE" da baš bulje Mr. Green To je za mene mnogo glupo, kad prolazim i nema čoveka koji se ne okrene i pogleda u mene. u poslednje vreme i manje obraćaju pažnju(valjda su me zapamtili u ovom malecnom gradu) kad se vratim tamo gde sam živeo opet će biti kao što je i bilo normalno Mr. Green Mr. Green haha. A bulje zato što se naprimer obučem - farmerke na njima neke metalne razne kao rokerske džidža bidže(lance) Mr. Green Mr. Green pa neki kaiš sa velikom naprimer budžom (i sa raznim oznacima, ....)Mr. Green Mr. Green odozgo neku ludu košulju ili majicu i sako sa podvrnutim rukavima i sav nalepljen raznim sitnicama i rečima(kao što mi kažu p....... sako) Mr. Green Mr. Green ne interesuje me šta drugi misle kako se oblačim, i pitam se šta je njima stalo da mi govore kako ja trebam se oblačiti
Eto to je bio samo jedan primer što se izdvajam od drugih i privlačim pažnju
Zbog čega se sviđam drugima i osobama suprotnog pola, pa zato što svak čovek ima nešto svoje Mr. Green Mr. Green
A ako želim da neko obrati na mene pažnju, napravim tako da se obrati na mene pažnja(to je sasvim lako) Mr. Green Mr. Green pa stalno sam u centru pažnje kad izađem negde Mr. Green Po klubovima jedino muško koje igra sam ja Mr. Green ostali ko da su prvi put čuli muziku Mr. Green Mr. Green
I sve što sam napisao ne preuveličavam, to je stvarno tako Razz Razz Mr. Green Mr. Green

^^CRNOGORKA^^
~..Hail Mary..~
~..Hail Mary..~

Datum registracije: 08 Maj 2007

california.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 07, 2007 9:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne sebe jednostavno privučem pažnju ovaka kakva jesam - prirodno lijepa, normalna, bez kilo šminke i ostalih džidžafiga na sebi... Mr. Green
I svi mi kažu da imam baš lijepo i normalno držanje, ponašanje, stil oblačenja... New Spiral
Značiiii... Biti originalan, prirodan i svoj... Very Happy

Poslednja prepravka: ^^CRNOGORKA^^ datum Pon Jun 25, 2007 12:54 pm; ukupno izmenjena 1 put

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 07, 2007 10:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tužno je što je prva pomisao ljudi da pažnju privlačimo fizičkim izgledom Neutral

Jesam za osobenost, ali radije u vidu harizme, originalnosti, natprosečnosti Wink

Kada smo već kod odevanja, u poslednje vreme sam počela da verujem da odelo doista čini čoveka, tako što u neku ruku odslikava njegov duh i stil Wink

Ako bih to posmatrala kod sebe, imam potrebu da budem jedinstvena i rečita kako u izražavanju na planu outfit-a, tako i na intelektualnom, emotivnom, duhovnom planu Smile

Dakle, u tom aspektu, eto, priznajem da donekle fizičkim izgledom skrećemo pažnju, ali tim aspektom zapravo odslikavamo svoje inherentnosti Smile

Ali, najuspešnije i najkvalitetnije privlačenje pažnje je ono koje nije ciljano i koje (prija, a svakako) vas iznenadi Smile

Poslednja prepravka: Annabel_Lee on Pet Jun 08, 2007 1:38 pm; ukupno izmenjena 2 puta

Mysty
~abhor~
<b>~abhor~</b>

Datum registracije: 29 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 08, 2007 1:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

S.E.R.B.C.H.E.R.Y. je napisao/la sledeće:
ja ništa ne činim, kad napravim korak iz zgrade u mene već "BULJE" da baš bulje Mr. Green To je za mene mnogo glupo, kad prolazim i nema čoveka koji se ne okrene i pogleda u mene. u poslednje vreme i manje obraćaju pažnju(valjda su me zapamtili u ovom malecnom gradu) kad se vratim tamo gde sam živeo opet će biti kao što je i bilo normalno Mr. Green Mr. Green haha. A bulje zato što se naprimer obučem - farmerke na njima neke metalne razne kao rokerske džidža bidže(lance) Mr. Green Mr. Green pa neki kaiš sa velikom naprimer budžom (i sa raznim oznacima, ....)Mr. Green Mr. Green odozgo neku ludu košulju ili majicu i sako sa podvrnutim rukavima i sav nalepljen raznim sitnicama i rečima(kao što mi kažu pederski sako) Mr. Green Mr. Green ne interesuje me šta drugi misle kako se oblačim, i pitam se šta je njima stalo da mi govore kako ja trebam se oblačiti
Eto to je bio samo jedan primer što se izdvajam od drugih i privlačim pažnju
Zbog čega se sviđam drugima i osobama suprotnog pola, pa zato što svak čovek ima nešto svoje Mr. Green Mr. Green
A ako želim da neko obrati na mene pažnju, napravim tako da se obrati na mene pažnja(to je sasvim lako) Mr. Green Mr. Green pa stalno sam u centru pažnje kad izađem negde Mr. Green Po klubovima jedino muško koje igra sam ja Mr. Green ostali ko da su prvi put čuli muziku Mr. Green Mr. Green
I sve što sam napisao ne preuveličavam, to je stvarno tako Razz Razz Mr. Green Mr. Green
hehehehehe Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy to kralju,taj odgovor se trazi! Wink svidja mi se sto si tako samouveren,i treba! Hvala i ostalima na odgovorima,sjajni ste!

toske012
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 07 Feb 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 10, 2007 9:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

...svakako da u poslednje vreme outfit moze da nas "baci" u centar paznje... ja konkretno ciljam na to da se obucem u nesto u cemu se ja osecam prijatno i trudim se da time ostavim dobar prvi utisak, koji je ne sumnjivo veoma bitan (jer i sami smo svedoci da nam se puno puta desilo da upoznamo nekoga ko nem je na prvi pogled antipatican i ma koliko on bio drustven i sve to - jednostavno nama je bljak), da bih posle mogao da iskazem i neke druge atribute - duhovitost, informisanost, ...

Теодул
Banovan!

Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 24 Feb 2007
Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 10, 2007 5:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jednostavno budem ono sto jesam.. dakle, sarkasticni reper sa vojnim pantalonama.

-*-Diva-*-
~mali djavolak~
~mali djavolak~

Godine: 33

Datum registracije: 10 Okt 2006
Mesto: *~najlepse na svetu~*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 10, 2007 5:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

1.izgledom.. muski deo se okrece uglavnom zbog moje face i grudi..
2. smehom.. uvek sam nasmejana a i imam malo glasniji smeh, i nekoliko ljudi mi je reklo da kad se ja pojavim u blok, blok ozivi.. Mr. Green
3. svojim prirodnim stavom.. druzeljubiva sam jako, uvek sam tu da drugima pomognem, i imam svoje ja i branim svoje interese.. Wink

kacagica
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 06 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 10, 2007 6:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa ne znam sve zavisi. Ne trudim se bas toliko da privlacim paznju na sebe, ali kada to hocu onda se lepo sredim, obavezno sam nasmejana i vedra, jer dzaba ako si u full izdanju a namrgodjena si. To je bezveze i ne verujem da to momci bole.

zaljubljeni_narcis
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 12 Jun 2007

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 13, 2007 12:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

drshtwu sam pazhnju privukla jer sam "ludachki wesela", kako oni kazhu...
a osobu suprotnog pola? ne znam... chesto mi se desi da patim 2 meseca za nekim momkom i da se sredjujem i nishta... i kad odustanem i wishe se ne trudim... widi me u saswim uobichajenoj kombinaciji i kazhe kako smo se sredili i pochne da me muwa a ja u sebi mislim "gde si bio pre mesec dana"

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Kako privuci paznju na sebe? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon