:: |
Autor |
Poruka |
Mysty ~abhor~
|
Godine: 35
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514
|
|
Eto....uopste...sta cinite da bi ljudi na vas obratili paznju,isto tako kod osoba suprotnog pola,zbog cega se svidjate drugima?
|
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
Pa trudim se uvijek da izidjem iz kuce sredjena tip-top u full-u, nasminkana, najbolja odjeca, stikle, puno parfema, sklopljene boje... Eto tako ja privlacim paznju na sebe
|
|
|
slavica_m >>>luda mala<<<
|
Godine: 33
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 12318
|
|
Pa druzeljubiva sam, ne trudim se nesto posebno da privlacim paznju gde god se pojavim...
|
_________________ Ja ne umem da mastam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja
Ja ne mogu da spavam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja |
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
ja ništa ne činim, kad napravim korak iz zgrade u mene već "BULJE" da baš bulje To je za mene mnogo glupo, kad prolazim i nema čoveka koji se ne okrene i pogleda u mene. u poslednje vreme i manje obraćaju pažnju(valjda su me zapamtili u ovom malecnom gradu) kad se vratim tamo gde sam živeo opet će biti kao što je i bilo normalno haha. A bulje zato što se naprimer obučem - farmerke na njima neke metalne razne kao rokerske džidža bidže(lance) pa neki kaiš sa velikom naprimer budžom (i sa raznim oznacima, ....) odozgo neku ludu košulju ili majicu i sako sa podvrnutim rukavima i sav nalepljen raznim sitnicama i rečima(kao što mi kažu p....... sako) ne interesuje me šta drugi misle kako se oblačim, i pitam se šta je njima stalo da mi govore kako ja trebam se oblačiti
Eto to je bio samo jedan primer što se izdvajam od drugih i privlačim pažnju
Zbog čega se sviđam drugima i osobama suprotnog pola, pa zato što svak čovek ima nešto svoje
A ako želim da neko obrati na mene pažnju, napravim tako da se obrati na mene pažnja(to je sasvim lako) pa stalno sam u centru pažnje kad izađem negde Po klubovima jedino muško koje igra sam ja ostali ko da su prvi put čuli muziku
I sve što sam napisao ne preuveličavam, to je stvarno tako
|
|
|
^^CRNOGORKA^^ ~..Hail Mary..~
|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 6342
|
|
Ne sebe jednostavno privučem pažnju ovaka kakva jesam - prirodno lijepa, normalna, bez kilo šminke i ostalih džidžafiga na sebi...
I svi mi kažu da imam baš lijepo i normalno držanje, ponašanje, stil oblačenja...
Značiiii... Biti originalan, prirodan i svoj...
|
Poslednja prepravka: ^^CRNOGORKA^^ datum Pon Jun 25, 2007 12:54 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Tužno je što je prva pomisao ljudi da pažnju privlačimo fizičkim izgledom
Jesam za osobenost, ali radije u vidu harizme, originalnosti, natprosečnosti
Kada smo već kod odevanja, u poslednje vreme sam počela da verujem da odelo doista čini čoveka, tako što u neku ruku odslikava njegov duh i stil
Ako bih to posmatrala kod sebe, imam potrebu da budem jedinstvena i rečita kako u izražavanju na planu outfit-a, tako i na intelektualnom, emotivnom, duhovnom planu
Dakle, u tom aspektu, eto, priznajem da donekle fizičkim izgledom skrećemo pažnju, ali tim aspektom zapravo odslikavamo svoje inherentnosti
Ali, najuspešnije i najkvalitetnije privlačenje pažnje je ono koje nije ciljano i koje (prija, a svakako) vas iznenadi
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ
Poslednja prepravka: Annabel_Lee on Pet Jun 08, 2007 1:38 pm; ukupno izmenjena 2 puta |
|
|
|
|
Mysty ~abhor~
|
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514
|
|
S.E.R.B.C.H.E.R.Y. je napisao/la sledeće: | ja ništa ne činim, kad napravim korak iz zgrade u mene već "BULJE" da baš bulje To je za mene mnogo glupo, kad prolazim i nema čoveka koji se ne okrene i pogleda u mene. u poslednje vreme i manje obraćaju pažnju(valjda su me zapamtili u ovom malecnom gradu) kad se vratim tamo gde sam živeo opet će biti kao što je i bilo normalno haha. A bulje zato što se naprimer obučem - farmerke na njima neke metalne razne kao rokerske džidža bidže(lance) pa neki kaiš sa velikom naprimer budžom (i sa raznim oznacima, ....) odozgo neku ludu košulju ili majicu i sako sa podvrnutim rukavima i sav nalepljen raznim sitnicama i rečima(kao što mi kažu pederski sako) ne interesuje me šta drugi misle kako se oblačim, i pitam se šta je njima stalo da mi govore kako ja trebam se oblačiti
Eto to je bio samo jedan primer što se izdvajam od drugih i privlačim pažnju
Zbog čega se sviđam drugima i osobama suprotnog pola, pa zato što svak čovek ima nešto svoje
A ako želim da neko obrati na mene pažnju, napravim tako da se obrati na mene pažnja(to je sasvim lako) pa stalno sam u centru pažnje kad izađem negde Po klubovima jedino muško koje igra sam ja ostali ko da su prvi put čuli muziku
I sve što sam napisao ne preuveličavam, to je stvarno tako | hehehehehe to kralju,taj odgovor se trazi! svidja mi se sto si tako samouveren,i treba! Hvala i ostalima na odgovorima,sjajni ste!
|
|
|
|
|
|
toske012 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 190
|
|
...svakako da u poslednje vreme outfit moze da nas "baci" u centar paznje... ja konkretno ciljam na to da se obucem u nesto u cemu se ja osecam prijatno i trudim se da time ostavim dobar prvi utisak, koji je ne sumnjivo veoma bitan (jer i sami smo svedoci da nam se puno puta desilo da upoznamo nekoga ko nem je na prvi pogled antipatican i ma koliko on bio drustven i sve to - jednostavno nama je bljak), da bih posle mogao da iskazem i neke druge atribute - duhovitost, informisanost, ...
|
|
|
|
|
|
Теодул Banovan! Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 24 Feb 2007 Poruke: 504 Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!
|
|
jednostavno budem ono sto jesam.. dakle, sarkasticni reper sa vojnim pantalonama.
|
_________________ "Svaki pedalj nase SPRSKE ZEMLJE SVETE, brane nam junaci iz KOZARSKE PETE!!!" |
|
|
|
|
-*-Diva-*- ~mali djavolak~
|
Godine: 33
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*
|
|
1.izgledom.. muski deo se okrece uglavnom zbog moje face i grudi..
2. smehom.. uvek sam nasmejana a i imam malo glasniji smeh, i nekoliko ljudi mi je reklo da kad se ja pojavim u blok, blok ozivi..
3. svojim prirodnim stavom.. druzeljubiva sam jako, uvek sam tu da drugima pomognem, i imam svoje ja i branim svoje interese..
|
|
|
|
|
|
kacagica Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 06 Avg 2006 Poruke: 543
|
|
Pa ne znam sve zavisi. Ne trudim se bas toliko da privlacim paznju na sebe, ali kada to hocu onda se lepo sredim, obavezno sam nasmejana i vedra, jer dzaba ako si u full izdanju a namrgodjena si. To je bezveze i ne verujem da to momci bole.
|
|
|
|
|
|
zaljubljeni_narcis Upućeni član
|
Datum registracije: 12 Jun 2007 Poruke: 298
|
|
drshtwu sam pazhnju privukla jer sam "ludachki wesela", kako oni kazhu...
a osobu suprotnog pola? ne znam... chesto mi se desi da patim 2 meseca za nekim momkom i da se sredjujem i nishta... i kad odustanem i wishe se ne trudim... widi me u saswim uobichajenoj kombinaciji i kazhe kako smo se sredili i pochne da me muwa a ja u sebi mislim "gde si bio pre mesec dana"
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|