:: |
Autor |
Poruka |
calaja2110 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 20 Maj 2007 Poruke: 1
|
|
Moze li mi neko objasniti kako i kojim programom vratiti obrisane stvari sa hard diska?Izgubio sam bas puno mp3 muzike,a jako mi je bitna .HVALA
|
|
|
|
|
|
nenadmorpheus Just me
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd
|
|
Ja sam bas nesto skoro trazio i izgubio sam 2 sata a nisam vratio fajlove koje sam obrisao.
Bitno je da sada dok pokusavas da vratis stare fajlove da NE pravis nove na njihovo mesto koje su zauzimale na HDD-u jer onda 100% neces moci da vratis stare. NE bih ti preporucio ni defregmentaciju dok ne vratis fajlove.
A koji program?
Pogleda OVDE pa pokusaj nesto.
|
_________________ You're off the map now, radar can't even find you
We stay on the grind, you slip, we out-grind you
You walk around mad, you let your anger blind you
We walk around just playin' the violin behind you |
|
|
|
|
Vaxter Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Sep 2004 Poruke: 605 Mesto: Šimanovci
|
|
Get data back mi je vracao sve u 99% sluchajeva!
Samo, kada sa njim, ili nekim slichnim programom, vracash podatke morash da imash na drugoj particiji, ili disku, jednaku kolichinu praznog prostora kolichini podataka za restore.
I OBAVEZNO poslushaj nenadam i nishta ne pishi po tom disku!
NISHTA!
1 kilo podataka moze bez problema da poremeti ceo giga...
|
_________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse |
|
|
|
|
Dempsey Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Jan 2008 Poruke: 37
|
|
Prije mjesec dana sa HD mi se obrisala sva MP3 muzika koju sam lepo smestila. Maus je jednostavno poceo sam setati i odjednom sve nestalo. E sad, posto sam ja neznalica kad je ova tehnologija u pitanju, trazim pomoc i molim one koji znaju o cemu se radi, pomozite.
Kad sam skidala MP3 pjesme, bilo je obavjestenje da muziku trebam sa HD skloniti za 40 dana. Jel to bilo u pitanju il sam ja nesto pobrkala.
Pitam zato sto sam u mjesec dana opet obnovila listu pjesama i ne bi htela da dozivim isti sok, a imam jos 3 dana do 40-tog. Jel trebam izrezati pjesme na CD il ih mogu nekako obezbediti i da ostanu na HD.
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Uh... ovo "sam poceo setati" meni vishe deluje na to da ti je neko ushao preko Remote Control opcije Windowsa i obrisao stvari. To za obavestenje od 40 dana je ok, ali je tesko smestiti u .mp3 fajl skriptu koja ce sama obrisati sebe. Razlog je malo komplikovan za objasnjavanje jer bih morao da zalazim u strukturu mp3 fajla a mislim da tebe to ne zanima?
Control Panel -> System i na tab Remote(pogledaj sliku ispod)
Ukoliko ti je bilo sta od ova dva chekirano iskljuci... ne bi trebalo da bude problema (pritom se priseti ko ti je poslednji put chachkao po kompu i zna ti username tj. account name za login na Windows i nasla si ciku koji je cackao ).
Ako nije to .... onda moze da bude HDD error. Mada ako ti je mish sam setao i to precizno a ne nasumicno 100% je neko usao preko Remote-a.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond, jos sam sinoc odmah u 2 po ponoci, prosledila uputstva i zamisli, tacno kako si rekao, kod mene je cekirano Remote Assistance. Bilo je, vise nije, odma sam ga iskljucila.
Znam ko je to ucinio, majstor, mladi decko koji je dosao radi prijavljenog problema interneta (novi smo u stanu), a jedino je on imao pristup kopmjuteru osim mene, a znam i zasto. Dodze decko, imamo internet, ode te nakon sat otprilike, nemamo. Prvog sam meseca badava platila internet, nije ga bilo, a nakon nekoliko urgencija sefu, cudio sto se desava, i otkrio da nas neko prebacuje na mreznu karticu, a broj mrezne kartice sasvim neki drugi, jer nas ni ne uzima. Rekao mi tiho da to cini namerno samo neko od njih i niko drugi, bas kao sto ti kazes, neko ko je imao pristup kod nas i tamo. Onda se zauzeo da to uzme u svoje ruke i od tada je sve u redu, ali sad smo saznali da je i ovdje nesto cacnuo. Nema veze, dok je dobrih ljudi, bice i sveta i veka. Ja se trudim koliko je u mojih moci biti dobar covek, i drago mi je sto nisam jedina. Raspricala sam se, nadam se da me admini nece izgrditi, htela sam ti samo reci da si u pravu.
Pozz i jos jednom, veliko hvala .
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
|
|
Ma nema problema, uvek sam tu da pomognem Nadam se da vishe neces imati problema sa "gubljenjem" podataka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nisam znala gde, pa sam se vratila ovde, kako ne bi otvarala novu temu.
Imam bezicne maus i tastaturu, koristim alkalne baterije. Novi su, al mi maus nesto nije u redu. Precesto se ukoci pa se time mucim. Baterije promenim, ali sam primetila da nije problem u tome, jer to cini i kad su one nove, a i prijateljica cija deca puno vise koriste kompjuter, kaze da se baterije ne trose tako brzo. U cemu je problem, pomozite jer ovo se precesto ukoci i cini me .
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
a da idete da reklamirate mis tamo gde ste ga i uzeli? sigurno je jos pod garancijom
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
|
|
dameski je napisao/la sledeće: | a da idete da reklamirate mis tamo gde ste ga i uzeli? sigurno je jos pod garancijom |
Ako mis izgubi kontrolu i pocne da skace po ekranu sam - onda jeste pokvaren al` ako se krece kao da ga neko pokrece - znaci sa ciljem onda nije do misa. Pritom tesko je reklamirati misheve jer obicni mishevi imaju garanciju od 7 dana... jedino ovi Logitech skuplji imaju duzu garanciju.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Da, mis zna zaskakati nekontrolirano, a baterije trosi kao lud. Sinoc bio sin i reko mi da prvo moram postaviti odgovarajucu podlogu, jer na sasvim maznoj ne radi kako treba, a kao drugo, rekao mi da malo vise koristim tastaturu, da pustim ga malo iz ruku, jer mi mozda zato trosi baterije, jer i kad ne radim s nim, drzim ga i secem amo tamo nesvesno, a to ga cini aktivnim . U svakom slucaju razgovaracu s prodavcem, pa videcu sto ce reci, prijatelj je nas i vjerujem mu. Hvala svima i obavesticu sto je bilo, a i o onom prvom.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|