:: |
Autor |
Poruka |
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Trazim midi muziku od pjesama
Indy- Bato bre
Selma Bajrami - >Ostrvo tuge
Sasa Matic - Sve je na prodaju
pa ako neko ima bila bih mu zahvalna ako bi mi poslao ili postavio ovdje na sajtu domaci.de
Hvala unaprijed
sanjiva80@hotmail.com
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
Poslednja prepravka: crnibiser on Ned Jun 10, 2007 11:44 pm; ukupno izmenjena 2 puta |
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
|
|
Vilo imam ja pjesme u mp3..ali meni treba MIDI
u svakom slucaju hvala
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
|
|
nema niko MIDI ovih pjesama
ajde de ako neko ima molila bih od Vannese Mae sve sto imaju je dobrodoslo u mp3 formatu..Hvala unaprijed svima..mail je na vrhu posta
|
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
|
|
Trazim novi CD Gordane Jovanovic-Dnevnik moje mladosti
Hvala unaprijed
PS: nasla sam hvala
|
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
|
|
Trebaju mi pjesme hitno
1. Natasa Kojic - Voli me
2.Sejo Kalac i Fedja - Zaljubljeni obnadva
3. Bojan Delic - Jedna noc
Hvala unaprijed
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Jesi li sigurna da Nataša peva tu pesmu? Tražila sam i nisam našla nijednu njenu pesmu sa tim nazivom.
Edit: Da nije Boli me?
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
|
|
~SonicLady~ je napisao/la sledeće: | Jesi li sigurna da Nataša peva tu pesmu? Tražila sam i nisam našla nijednu njenu pesmu sa tim nazivom.
Edit: Da nije Boli me? |
Ja imam pjesmu tu od nje Boli me..medjutim frendica kaze da to nije ta pjesma i da se pjesma zove Voli me mada iskreno ja prvi put cujem za tu pjesmu..ele nejse ako nema nema sta se moze pa ja
nego ima li iko pjesmu od Dzenana Jahica - Nadja
Hvala
P.s. nasla sam od Bojana Delica
znaci sad mi trebaju samo pjesme od
1. Sejo Kalac i Fedja -Zaljubljeni obadva
2.Dzenan Jahic - Nadja
Hvala
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|