www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Saljem poljubac...
Strana 1, 2, 3 ... 50, 51, 52  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~
::  
Autor Poruka
Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 39

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 30, 2007 6:56 pm    Naslov poruke: Saljem poljubac... Na vrh strane Na dno strane

Koga bi ste poljubili ? Sad ? Laughing

Ja moji Nastasenjku jer mi puno nedostaje, pa dameski, zna ona zasto Wink , kolegu Nadena jer je uvek tu za mene, Catcha hmmmmm Embarassed Laughing i Sweet Honey Wink

Devojka od cokolade
.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
<b>.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.</b>

Datum registracije: 03 Apr 2007
Mesto: .~. Sous le vent .~.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 30, 2007 6:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Saljem poljubac tamari Wink

TAMARA MAGIS
***bombica***
<b>***bombica***</b>

Godine: 45

Datum registracije: 10 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 30, 2007 7:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

saljem poljubac cokoladnoj

bilo vezano za tu osobu ...

_GentlemaN_
~~Real_ToxiC~~
~~Real_ToxiC~~

Godine: 36

Datum registracije: 22 Jun 2005
Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 30, 2007 7:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evoo one drage teme.......eh sada ide ovo

Saljem veliki poljubac kolegici Ivankamaza jer je otvorila ovu temicu ponovo, jer sam pozejio pricati sa njom a nemam vremena Embarassed, zatim drugoj kojegici Annabel_Lee s kojom cini mi se nisam ima nekoliko decenija pricao al' sta cu kad nemam ovih dana vremena, dalje mojoj slatkoj koni dragoj, Sonic Lady finoj, djevojci od cokoladice, idealno losoj, đavolčetu, zečici, tanji, francuskinji nasoj, mojoj dragoj ex koni mazi Very Happy, slatkoj maloj sejtanci, dobroj silver rain i i i.....izvinjavam se onima koje sam zaboravio, nije mi bila namjera nego mi je samo ucenje udarilo u glavu...nadam se da mi je oprosteno......evo vec jedno veliko HVALA Very HappyVery HappyVery Happy Wink Wink Wink

Devojka od cokolade
.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
<b>.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.</b>

Datum registracije: 03 Apr 2007
Mesto: .~. Sous le vent .~.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 30, 2007 7:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo jedan veliki za Nadena i za ticmaopela Wink

Vampirusa
Izabel di Mulen
<b>Izabel di Mulen</b>

Datum registracije: 09 Apr 2007
Mesto: ... tamo gde ljubav počinje...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 30, 2007 7:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

poljubac za Lazu-naj pandura

Dobermani
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 45

Datum registracije: 31 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 30, 2007 7:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zeleno oku

piastowskiharnas
* Veseli razbojnik *
* Veseli razbojnik *

Godine: 54

Datum registracije: 19 Sep 2005
Mesto: Piastów/Zakopane

poland.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 30, 2007 7:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Saljem poljubac Sanerki,Perli,zecici,davolce,dambolini i svim ostalim curama iz foruma.

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 30, 2007 8:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naden je napisao/la sledeće:
Evoo one drage teme.......eh sada ide ovo

Saljem veliki poljubac kolegici Ivankamaza jer je otvorila ovu temicu ponovo, jer sam pozejio pricati sa njom a nemam vremena Embarassed, zatim drugoj kojegici Annabel_Lee s kojom cini mi se nisam ima nekoliko decenija pricao al' sta cu kad nemam ovih dana vremena, dalje mojoj slatkoj koni dragoj, Sonic Lady finoj, djevojci od cokoladice, idealno losoj, đavolčetu, zečici, tanji, francuskinji nasoj, mojoj dragoj ex koni mazi Very Happy, slatkoj maloj sejtanci, dobroj silver rain i i i.....izvinjavam se onima koje sam zaboravio, nije mi bila namjera nego mi je samo ucenje udarilo u glavu...nadam se da mi je oprosteno......evo vec jedno veliko HVALA Very HappyVery HappyVery Happy Wink Wink Wink

Uzvraćan ovom šećeru Wink

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 41

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 30, 2007 9:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uzvracam veliki kiss Nadenu...(neka samo uci i bice sve ok Wink )

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 30, 2007 9:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Shaljem poljoobac nashim dobwim moderatorkama zato shto soo poslooshale predloge malog z(v)ekana Razz Razz Razz Razz

One specially biiiiiiiiiig kiss for Annabel Razz

The tears of a clown make the whole world laugh.

*zečica*
-fatalna zavodnica-
-fatalna zavodnica-

Godine: 40

Datum registracije: 28 Mar 2007
Mesto: tamo gdje ljubav počinje

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 30, 2007 10:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

saljem svima koji su trenutno na traču

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~ -> Saljem poljubac... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3 ... 50, 51, 52  sledeća
Strana 1 od 52

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon