:: |
Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Koga bi ste poljubili ? Sad ?
Ja moji Nastasenjku jer mi puno nedostaje, pa dameski, zna ona zasto , kolegu Nadena jer je uvek tu za mene, Catcha hmmmmm i Sweet Honey
|
|
|
|
|
|
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.
|
|
Saljem poljubac tamari
|
|
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
saljem poljubac cokoladnoj
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~
|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna
|
|
Evoo one drage teme.......eh sada ide ovo
Saljem veliki poljubac kolegici Ivankamaza jer je otvorila ovu temicu ponovo, jer sam pozejio pricati sa njom a nemam vremena , zatim drugoj kojegici Annabel_Lee s kojom cini mi se nisam ima nekoliko decenija pricao al' sta cu kad nemam ovih dana vremena, dalje mojoj slatkoj koni dragoj, Sonic Lady finoj, djevojci od cokoladice, idealno losoj, đavolčetu, zečici, tanji, francuskinji nasoj, mojoj dragoj ex koni mazi , slatkoj maloj sejtanci, dobroj silver rain i i i.....izvinjavam se onima koje sam zaboravio, nije mi bila namjera nego mi je samo ucenje udarilo u glavu...nadam se da mi je oprosteno......evo vec jedno veliko HVALA
|
|
|
|
|
|
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.
|
|
Evo jedan veliki za Nadena i za ticmaopela
|
|
|
|
|
|
Vampirusa Izabel di Mulen
|
Datum registracije: 09 Apr 2007 Poruke: 18892 Mesto: ... tamo gde ljubav počinje...
|
|
poljubac za Lazu-naj pandura
|
|
|
Dobermani Iskusni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 31 Jan 2007 Poruke: 901
|
|
|
|
|
piastowskiharnas * Veseli razbojnik *
|
Godine: 54
Datum registracije: 19 Sep 2005 Poruke: 17704 Mesto: Piastów/Zakopane
|
|
Saljem poljubac Sanerki,Perli,zecici,davolce,dambolini i svim ostalim curama iz foruma.
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Naden je napisao/la sledeće: | Evoo one drage teme.......eh sada ide ovo
Saljem veliki poljubac kolegici Ivankamaza jer je otvorila ovu temicu ponovo, jer sam pozejio pricati sa njom a nemam vremena , zatim drugoj kojegici Annabel_Lee s kojom cini mi se nisam ima nekoliko decenija pricao al' sta cu kad nemam ovih dana vremena, dalje mojoj slatkoj koni dragoj, Sonic Lady finoj, djevojci od cokoladice, idealno losoj, đavolčetu, zečici, tanji, francuskinji nasoj, mojoj dragoj ex koni mazi , slatkoj maloj sejtanci, dobroj silver rain i i i.....izvinjavam se onima koje sam zaboravio, nije mi bila namjera nego mi je samo ucenje udarilo u glavu...nadam se da mi je oprosteno......evo vec jedno veliko HVALA |
Uzvraćan ovom šećeru
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Uzvracam veliki kiss Nadenu...(neka samo uci i bice sve ok )
|
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
*zečica* -fatalna zavodnica-
|
Godine: 40
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 11485 Mesto: tamo gdje ljubav počinje
|
|
saljem svima koji su trenutno na traču
|
_________________ *lutka s naslovne strane*
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|