www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Najgluplja pitanja
Strana 1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~
::  
Autor Poruka
slatka_sanerka
Anđeo s greškom
<b>Anđeo s greškom</b>

Datum registracije: 24 Nov 2005
Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 30, 2007 2:07 pm    Naslov poruke: Najgluplja pitanja Na vrh strane Na dno strane

Desilo Vam se to već sigurno ....

Izgubite nešto - kažete nekom "Izgubio sam xxxx" - a on te pita "A gdje?" Rolling Eyes kad bih znala gdje-ne bi bilo izgubljeno-zar ne? Laughing
Zvoni telefon - pitanje "Tko je sad to?" - :grrrr: - neznam dok ne dignem slušalicu ... Laughing

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 30, 2007 2:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni je fakat najgluplje pitanje, dođeš ono ošišan, vidi se iz aviona, i neko se nađe pa te pita: "Jesil se to ošišo?"
Jok ti si!

komina
Upozorenja: 4 od 3
Upozorenja: 4 od 3

Godine: 115

Datum registracije: 04 Maj 2007
Mesto: Tamo gdje je nebo, tamo gdje su zvijezede, tamo gdje je Sunce bez oblaka..............

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 30, 2007 2:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

najgluplje pitanje je kada u kaficu pipijes pice i kazes konobaru: "momak oces naplatit". pa normalno da hoce ta nece on platit za tebe.

spiderwoman
diacetylmorphine
<b>diacetylmorphine</b>

Datum registracije: 11 Jan 2006
Mesto: preko okeana

cuba.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 30, 2007 2:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Konjanik je napisao/la sledeće:
meni je fakat najgluplje pitanje, dođeš ono ošišan, vidi se iz aviona, i neko se nađe pa te pita: "Jesil se to ošišo?"
Jok ti si!

Xexexe,meni je to prva reakcija kad vidim da se neko osisao:))

*zečica*
-fatalna zavodnica-
-fatalna zavodnica-

Godine: 40

Datum registracije: 28 Mar 2007
Mesto: tamo gdje ljubav počinje

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 30, 2007 3:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Shocked najgluplje pitanje mi je :sta ima? nema nist Embarassed

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-
-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 30, 2007 4:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najglupše je gde si Question ja stoim ispred te osobe, a ona meni gde si Question

~Tanja~
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 03 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 30, 2007 4:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najgluplje je kad u prolazu kazu "Ćao, šta ima novo?"
Ma ima svega al ne stane u 3 sekunde

TAMARA MAGIS
***bombica***
<b>***bombica***</b>

Godine: 45

Datum registracije: 10 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 30, 2007 5:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e kako si,a vidi da sam smorena

bilo vezano za tu osobu ...

CECA_CARICA
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 31

Datum registracije: 28 Jan 2007
Mesto: Pink room

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 02, 2007 8:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da li ti volis pizzu? to me pitao neki tamo!

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 02, 2007 12:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

S.E.R.B.C.H.E.R.Y. je napisao/la sledeće:
Najglupše je gde si Question ja stoim ispred te osobe, a ona meni gde si Question

owo je i meni najgluplje pitanje Rolling Eyes

~ Banetova Žena ~

-*-Diva-*-
~mali djavolak~
~mali djavolak~

Godine: 33

Datum registracije: 10 Okt 2006
Mesto: *~najlepse na svetu~*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 02, 2007 1:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sinoc zvala druga da ga pitam kad idemo u diskoteku, i on meni kaze "jel ides?" pa ne bi te zvala da pitam kad idemo da ne idem..

Zloky
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 17 Jan 2006
Mesto: Buna

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 04, 2007 1:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Đeš prije tek si nam dosadio?

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~ -> Najgluplja pitanja Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 1 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon