:: |
Autor |
Poruka |
lazaruzic Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 2149 Mesto: Zaječar
|
|
ovako,situacija prvi put se nalazite sa nekom devojkom!
koje su najbolje teme za razgovor?
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
ne treba uopste razmisljati o tome... mada ceo dan razmizsljas sta bi mogli da pricate...
najbolji su neki opsti razgovori... pustis da sama prica krene... neobavezno. kasnije, u toku prvog sastanka, krenu teme tipa... volim ovo, volim ono, sta ti volis, skola, posao i td... tipicno upoznavanje... sto je i dobro...
najbolje je kada si opusten... onda si to zaista ti...
ako se takvi svidite jedno drugom... videcete se i sutra
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.
|
|
Slazem se sa osobom iznad...
Mora samo da budes kakav uvek jesi, a ne da se pretvaras...
|
|
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
nema tu nekakve mudrosti,jednostavno nadjete zajednicke teme i sve ide samo po sebi.od planiranja nema mnogo vajde jer ko zna o cemu ona zeli da prica...........
|
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
dzonisa je napisao/la sledeće: | nema tu nekakve mudrosti,jednostavno nadjete zajednicke teme i sve ide samo po sebi.od planiranja nema mnogo vajde jer ko zna o cemu ona zeli da prica........... |
Upravo tako.
Ako se desi da samo cutite - znas onda kol'ko je sati...
|
|
|
*Alaska_lady* Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Jul 2007 Poruke: 25
|
|
Samo opushteno...... .....naravno teme tipa shta ko voli.......ko shta studira/radi..........porodica.....detinjstvo.....su neizbezne.........ali sve ostalo ide svojim tokom........mada zna da bude neprijatno........i da dodje do tishine..........tada se stvarno iznerviram jer je dechko totalno nekomunikativan......
|
_________________ Samo opushteno......... |
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
treba da budes ono sto jesi prilikom prvog sastanka a ne da glumis i foliras se da si nesto sto nisi...
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
hehe, mislim da su svi nekako malkice zaboravili na onu tremu koja zna da uhvati pre tog prvog sastanka. sta?kako?zasto? nekima se jezik prosto sveze (ok,nije slucaj sa mnom,ja meljem kao navijena, ali desava se). hehe, vidi, mozda nije toliko bitno o cemu se prica, mozda je pak malo bitnije kako te gleda tj kako se gledate ako se okice smese,sve je okiz 8)
|
|
|
|
|
|
delakroa Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 55 Mesto: Tavankut/Subotica/Sombor
|
|
Ohanzee je napisao/la sledeće: | ne treba uopste razmisljati o tome... mada ceo dan razmizsljas sta bi mogli da pricate...
najbolji su neki opsti razgovori... pustis da sama prica krene... neobavezno. kasnije, u toku prvog sastanka, krenu teme tipa... volim ovo, volim ono, sta ti volis, skola, posao i td... tipicno upoznavanje... sto je i dobro...
najbolje je kada si opusten... onda si to zaista ti...
ako se takvi svidite jedno drugom... videcete se i sutra |
slazem se, potpuno, ni sam nebih mogao to bolje reci!
|
_________________ voli me-volecu te, pljuj me-UBICU TE! |
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Otkud znam! Nisam politicar pa da moram spremati govor.
Ne razmisljaj o tome uopste. Pusti neka sve samo dodje.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
nl99pk Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Mar 2007 Poruke: 21 Mesto: Thessaloniki
|
|
ja na primer volim da pricham o veshtachkoj inteligenciji, razvoju moderne tehnologije, savremenoj umetnosti.... ali nikako da nadjem neku sa kojom da pricham o tome...
|
_________________ evo jednog mog mixa |
|
|
|
|
šamar Iskusni član
|
Godine: 115
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend
|
|
pa opuštena priča upoznavanje ipak prvi je sastanak ono nećeš tu da sad nešto tupiš da riba konta da si dijabola.ali o nekim osnovnim stvarima.muzika pod broj jedan.
nema tu neke vajde ako nevolite barem sličnu muziku.
šta ćeš da sediš cele noći i slušaš muziku koju nemožeš da smisliš.
to je jedan vid foliranja.
ma ako imaš malo smisla za humor i malo mozga brzo se razvije situacija koja ide u tvoju korist.šta znam nećeš sad svakoj ribi da pričaš sve o sebi pogotovo na prvom sastanku.
pa ima slučajeva gde se ljudi poznaju po 20g pa neznaju neke stvari jedno o drugome.
ma hajde koristi sve trikove moguće da je smuvaš a posle ako ti se sviđa vidjećeš šta ćeš.
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|