:: |
Autor |
Poruka |
mrgude Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Mar 2007 Poruke: 446
|
|
zanima me dal ima na ovom sajtu muzike za meditaciju,onako lagana muzika bez rijeci,za opustanje uma?
ako nema ovdje dal znate gdje mogu da skinem takvo nesto? nikako ne mogu da nadjem to...
|
|
|
lazaruzic Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 2149 Mesto: Zaječar
|
|
a ne znam na sta tacno mislis?
moze enigma?
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Pravila su sledeca:
1. Svako ko traži nešto, otvoriće svoju temu, primer "sanjica_021 traži" i u toj jednoj temi ćete pisati sve šta tražite. (editovala sam naslov )
3. Svako ko traži pesmu, neka ostavi svoj e-mail u prvoj poruci, da bi ljudi mogli da Vam što brže pošalju tu pesmu. Ukoliko to ne uradite, Vaša tema će biti obrisana od strane moderatora.
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Poslala sam ti linkove na PP... a sledeći put please stavi email ovde
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
mrgude Upućeni član
|
Datum registracije: 14 Mar 2007 Poruke: 446
|
|
ej hvala.nisam znala da ovo ima neka striktna pravila kako napisati temu, pa se ispricavam na greski i zahvaljuhem Soniclady za pomoc
e..tako sad trazim ako slucajno znate gdje se mogu skidati strane pjesme onaki MTV-ovske bez problema? ako znate koji sajt da mi posaljete pp. hvala
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|