www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

moja zeljica...
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Fontana želja ~ -> ~ Arhiva - Fontana želja ~
::  
Autor Poruka
agch
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 12 Jan 2005

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 24, 2005 5:56 pm    Naslov poruke: moja zeljica... Na vrh strane Na dno strane

hm hm, jes da nemam topika i to,ali smilujte se molim vas,potrudite se da nadjete pesmu od fazlije- evo majko sina tvoga. bio bih vas mnooogo zahvalan.

Pozdrav svima

NenadS
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 40

Datum registracije: 01 Avg 2002
Mesto: Oreškovica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 24, 2005 6:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne vredi, jednostavno pravila su pravila, sta bi rekli ostali ako bi sada tebi ispunili zelju... onda bi oni ispali budale... Confused

agch
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 24, 2005 6:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da,to imas pravo,pravila su pravila... hehe zemljak,i ja zivim tu blizu oreskovice... zna li neko barem stranu na koju mogu da skinem tu pesmu,ubih se od trazenja ali nista... thanks

NenadS
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 24, 2005 6:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

agch je napisao/la sledeće:
da,to imas pravo,pravila su pravila... hehe zemljak,i ja zivim tu blizu oreskovice... zna li neko barem stranu na koju mogu da skinem tu pesmu,ubih se od trazenja ali nista... thanks

kako to od jednom da imam toliko zemljaka... pa ja pojma nisam imao... mislim stvarno Smile ali bez obzira na to, izbrisao sam ti nekoliko poruka kao upozorenje, posle toga sledi ban... sta da se radi, takva su pravila...

agch
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 24, 2005 6:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ok ok ok, nema frke,nema ljutis, nemoj ono shvatiti kao neku zafrkanciju,u principu zaista zivim tamo u tom kraju ali nije bitno vec, ako hoces brisi mi sve... New Evil potrudicu se da napisem tih 100 postica pa cu se javiti ja opet vec.

Pozdrav

NenadS
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 24, 2005 6:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

niko ti nece brisati normalne poruke, vec samo one koje nemaju veze sa vezom...

agch
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 24, 2005 6:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

aha, bas lepo, ovde je ocigledno potrebna jaka veza, posto se na normalno pitanje tako reaguje

NenadS
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 24, 2005 6:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne treba ti ovde nikakava veza, ko god nema bar 11 poruka ne moze da skida nist sa sajta, pa makar to i vlasnik sajta Smile

agch
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 24, 2005 7:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

onda nemam pojma kako je meni to uspelo,ja sam vec skidao neke muzike islo je bez problema,iako nisam imao ni jednu poruku...
pozdrav Very Happy

NenadS
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 24, 2005 7:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ovo novo pravilo vazi od juce....

Madmax86
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 21 Okt 2004
Mesto: Belgrade

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 25, 2005 10:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eto vec imas 5 postica jos malo prazne slame i eto tebi zeljice Smile

stojan76
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 48

Datum registracije: 13 Jan 2005

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 25, 2005 11:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja bih ti moja agch rado pomogao ali evo ne daju. Imas mozda neki e-mail da ti posaljem?

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Fontana želja ~ -> ~ Arhiva - Fontana želja ~ -> moja zeljica... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon