:: |
Autor |
Poruka |
agch Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 12 Jan 2005 Poruke: 6
|
|
hm hm, jes da nemam topika i to,ali smilujte se molim vas,potrudite se da nadjete pesmu od fazlije- evo majko sina tvoga. bio bih vas mnooogo zahvalan.
Pozdrav svima
|
|
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
ne vredi, jednostavno pravila su pravila, sta bi rekli ostali ako bi sada tebi ispunili zelju... onda bi oni ispali budale...
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
agch Početnik Domaćeg.de
|
|
|
da,to imas pravo,pravila su pravila... hehe zemljak,i ja zivim tu blizu oreskovice... zna li neko barem stranu na koju mogu da skinem tu pesmu,ubih se od trazenja ali nista... thanks
|
|
|
|
|
|
|
|
|
agch je napisao/la sledeće: | da,to imas pravo,pravila su pravila... hehe zemljak,i ja zivim tu blizu oreskovice... zna li neko barem stranu na koju mogu da skinem tu pesmu,ubih se od trazenja ali nista... thanks |
kako to od jednom da imam toliko zemljaka... pa ja pojma nisam imao... mislim stvarno ali bez obzira na to, izbrisao sam ti nekoliko poruka kao upozorenje, posle toga sledi ban... sta da se radi, takva su pravila...
|
|
|
|
|
agch Početnik Domaćeg.de
|
|
|
ok ok ok, nema frke,nema ljutis, nemoj ono shvatiti kao neku zafrkanciju,u principu zaista zivim tamo u tom kraju ali nije bitno vec, ako hoces brisi mi sve... potrudicu se da napisem tih 100 postica pa cu se javiti ja opet vec.
Pozdrav
|
|
|
|
|
|
|
|
|
niko ti nece brisati normalne poruke, vec samo one koje nemaju veze sa vezom...
|
|
|
|
|
agch Početnik Domaćeg.de
|
|
|
aha, bas lepo, ovde je ocigledno potrebna jaka veza, posto se na normalno pitanje tako reaguje
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne treba ti ovde nikakava veza, ko god nema bar 11 poruka ne moze da skida nist sa sajta, pa makar to i vlasnik sajta
|
|
|
|
|
agch Početnik Domaćeg.de
|
|
|
onda nemam pojma kako je meni to uspelo,ja sam vec skidao neke muzike islo je bez problema,iako nisam imao ni jednu poruku...
pozdrav
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ovo novo pravilo vazi od juce....
|
|
|
|
|
Madmax86 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 21 Okt 2004 Poruke: 339 Mesto: Belgrade
|
|
Eto vec imas 5 postica jos malo prazne slame i eto tebi zeljice
|
_________________ Pobesneo Max |
|
|
|
|
stojan76 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 13 Jan 2005 Poruke: 21
|
|
Ja bih ti moja agch rado pomogao ali evo ne daju. Imas mozda neki e-mail da ti posaljem?
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|