www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Nasa draga Ivankamaza na 28 spratuuuu :)))
Strana 1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
_GentlemaN_
~~Real_ToxiC~~
~~Real_ToxiC~~

Godine: 36

Datum registracije: 22 Jun 2005
Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 25, 2007 1:53 am    Naslov poruke: Nasa draga Ivankamaza na 28 spratuuuu :))) Na vrh strane Na dno strane

Eeeee draga moja evo da ti ja otvorim cestitku gdje ce ljudi moci cestitati kao treba Laughing Laughing

zelim ti sve najbolje.....jos puno spratica........sala.......tvojih dobrih slikica ( pogotovo ona za cestitku za rodjendan Very HappyVery Happy )....iiii dosta dosta srece.....ljubav tvoja da ti brzo dodje Laughing Laughing .....

da ne blebetam puno ruze ce ti sve reci Wink Wink Wink

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 39

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 25, 2007 1:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Haha kolega moj dragi hvaal ti na svemu, ti si ipak nasao super poklon za mene, dobro ni moj nije toliko los Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Hvala ti jos jednom, i za moju ljubav, ma pih, jedva cekam i ej da te pitam ?
Jel si ti vec video gorana Bregovica da prica fr ?????

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Ljubiiiiiiiiiiiiim

_GentlemaN_
~~Real_ToxiC~~
~~Real_ToxiC~~

Godine: 36

Datum registracije: 22 Jun 2005
Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 25, 2007 1:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kolegice ja i Goran Bregovic smo zesci neprijatelji tako da Mr. Green Mr. Green Mr. Green

zezam se.....nisam...zar on lafa zna....mogu misliti na sta to lici Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

eve jos jedan pokloncic Very Happy Ovo bi mogao biti taj tvoj dragi Very HappyVery HappyVery HappyVery Happy

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 25, 2007 2:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Aaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh fffffuuuuj, ovaj, hmh hmmm, msilim, super je slika, bas ti hvala kolega jako mi se svidja Mr. Green
Ako mi se dragi ovako vrati nema vencanja Laughing Laughing Laughing

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 25, 2007 2:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Woooooow, kad prije lipa, upali sva četiri i odmori malo..hahaha, šala. Samo ti daj naprid i ostani takva kakva jesi. Ljubim te Wink

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 25, 2007 2:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nema da se staje Vilo, to ti je rad u domacoj muzici, moja muka i moja bol Mr. Green Mr. Green Mr. Green

A ovi poslednji 10 postova ti je iz Trac partija hahah

hvala za cvece Laughing

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 25, 2007 2:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Iko sve cestitke i da budes uvek ovakva, vrlo draga osoba

cmokic jedan veliki

" I know the way to fuck them all...."

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 25, 2007 2:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Draga moja ne menjam se ja ne brini, i znaj da sam uvek tu ako ti bilo sta zatreba, iskreno ti govorim ovo nije sala, ljubim te puno !!!! I saljem ti milion poljubaca iz Pariza

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 51

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 25, 2007 8:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Puno cestitke i od mene draga Koleginica Very Happy

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 44

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 25, 2007 8:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitke i od mene.
Vidi sto sam ti kupio lepe papuczice. Mr. Green
Sa 2×8 nogu ces brze stici do 29. sprata. Very Happy

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 25, 2007 9:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@Sale hvala ti veliko ! Wink
@Coco hm ovajjjj, hm hm, bas mi se svidja, mislim na slici, cim pogledam papuce sve me svrbi Mr. Green tako daaaaa, ne bi mi smetalo da ih ti nosis, mislim cast mi je da ti ih pozajmim Mr. Green

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 25, 2007 10:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Draga moja, da iskoristim čestitku za nov spratić da ti kažem - nalazim se u tvojim emocijama, osećam ih srodnim Wink Jako si mi draga Smile

Ljubim te i grlim, čuvaj se

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Nasa draga Ivankamaza na 28 spratuuuu :))) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 1 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon