www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Happy B-day dear Naden :)
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 25, 2007 12:00 am    Naslov poruke: Happy B-day dear Naden :) Na vrh strane Na dno strane

Dragi moj, koliko ti sreće i ljubavi želim ne bi stalo u ovu čestitku, puko bi server i Windows i sve redno Razz A ti znaš da ti ja to svakodnevno želim, a na današnji dan posebno Smile Smile Smile

Čuvaj mi se, veruj u sebe i odsanjaj svoje snove na javi Wink

Presrećna sam što imam tu čast da u ovaj dan uplovimo zajedno Very Happy Ponosna što te znam, srećna što te imam

Wishing U the happiest birthday ever

sErgey
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 40

Datum registracije: 09 Mar 2007
Mesto: rajvosa-raj na zemlji

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 25, 2007 12:00 am    Naslov poruke: Nadene sretan rođendan Na vrh strane Na dno strane

e pa nek je sa srećom jaro moj

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 39

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 25, 2007 12:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srecna ti rodjendan kolega dragi !
Da ti se svaka zelja ispuni !!!

ndam se da ti se moj poklon svidja Mr. Green

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 25, 2007 12:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Druže od srca ti čestitam i želim srećan rođendan... Godine prolaze, a Naden je kao vino - što stariji to bolji Very Happy Very Happy neka ti se svi snovi ispune, da budeš veoma srećan jer ti to zaslužuješ! Velika rođendanska pusa jednoj blesi od druge blese! Very HappyVery Happy

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 25, 2007 12:17 am    Naslov poruke: Happy B-day Naden :) Na vrh strane Na dno strane

sErgey-eva tema je spojena sa ovom Wink

De da iskoristim Very Happy

Happy B-day Naden Smile

toni2006
$$ doctor 4 love $$
<b>$$ doctor 4 love $$</b>

Datum registracije: 28 Maj 2006
Mesto: purger city

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 25, 2007 12:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mališa evo i od mene čestitka za ročkas i da ga lijepo zaliješ! Very Happy Very Happy

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 25, 2007 12:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nadene,
sretan ti rođendan i da ti se sve želje ispune..
Ostani uvijek nasmijan i sretan!

~Tanja~
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 03 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 25, 2007 12:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Sretan Rodjendan Nadene, sve najljepse Wink

Izvini nestalo mi selotepa i ukrasnog papira Mr. Green

_GentlemaN_
~~Real_ToxiC~~
~~Real_ToxiC~~

Godine: 36

Datum registracije: 22 Jun 2005
Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 25, 2007 12:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jaooo ljudiii pa ja cu dozivjeti srcani a ovako mlad Laughing

Ne mogu vam opisati kako ste me iznenadili, obradovali u pravom smislu te rijeci......stvarno nisam se nadao da cu i ovdje pronaci svu toplinu.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Draga Annabel_Lee ostavila si me bez rijeci.....ni ova cestitka, ni cestitka u kafanici ti nije bila dovoljno pa si me obradovala jednim sms-om....ne mogu ti opisati kako si me iznenadila.....stvarno puuunooooooooooooooo ti hvajaaaaaaaaaaaaaaa......drago mi je sto sam ovako divnu osobu kao ti sreo ovdje i upoznao....uzivam u nasem razgovoru........uzivam u tvojim postovima, tvojoj muzici koju pustas iako neces da mi nekad ispunis zeljicu.... Laughing Laughing Ne mogu ti rijecima opisati kako si mi postala draga.... Wink Wink

Dragi jaro SERGEY....koliko se mi ono znamo.......jel ima 15 godina ili je to mozda cijelih 19.... Mr. Green .................svaki put me iznova iznenadis i puno ti hvala na svemu......nadam se da cemo nastaviti i dalje nase prijateljstvo......da cemo lijepo sve u subotu proslaviti ako uspijem spremiti ispit do tada a HOCU...............punooo ti hvala i vidimo se....

Kolegice Ivankamazice ipak nisi zaboravila na moj mai birthday a i na prekrasan pokloncic Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green ...hvala na zeljam i ja tebi zelim sve najbolje takodjer

Sonic Lady Ko bi rekao da ces se i ti ovdje medju prve upisati....e pa moram ti reci da si me i ti pravo iznenadila, naravno pozitivno Laughing i da se nadam da cemo nastaviti sa nasom zezancijom, salom ali i normalnom pricom.....puno bubim nasu malu engleskinju (skoro) Wink Wink

Vidi ko se opet ovdje prokrijumcario..... Mr. Green Mr. Green Ma nema duso ti si najboljaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..............a video je pravo sjadak Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed - tenk ju veri mać.......punoooooooooooooooooooooooo buuubbbbiiiiiiiimmmmmm Wink Wink Wink

OOOoooo toni majstore hvala puno na cestitci....aBd da zajedno zalijemo.... Wink Wink sad cu ja tamo u kafanicu da malo rasteretim novcanik Very HappyVery Happy

Anđela i tebi hvala puno takodjer......hvala i na zeljama i ja tbi zelim isto sve najbolje i da nam i ti ostanes nasmijana i sretna a pored svega zdrava... Wink Wink

Tanja duso hvalaaaaaaaaaaaa ti punoooo....nema veze sto nemas cim da zapakujes poklon, ja cu ga/je prihvatiti i tako .....Very HappyVery HappyVery Happy:Very HappyVery HappyVery Happy

I evo odoh ja malo u spam ali nadam se da se kolega Baraba nece naljutiti na mene.... Wink Crying or Very sad Crying or Very sad Wink

Izvolite, posluzite se...

Lane86
~The last lady~
<b>~The last lady~</b>

Datum registracije: 02 Okt 2006
Mesto: Nedostižno...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 25, 2007 1:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve čestitke i sa moje strane od srca... Puno zdravlja, ljubavi, sreće i uspešnih poteza... Sto pet godina, pa opet Wink

s kojom sam ovdje proveo mnogo prijatnih trenutaka...kao i svi ostali s kim je slovce makar jedno razmijenila....i drago mi je sto se ponovo vratila medju nas..tracare... Razz
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... Wink

_GentlemaN_
~~Real_ToxiC~~
~~Real_ToxiC~~

Godine: 36

Datum registracije: 22 Jun 2005
Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 25, 2007 1:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala punooo Lane86.........i ja tebi zelim takodjer da ti se sve zelje ostvare Wink

svobodan
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Maj 2007
Mesto: iz bgd jbt

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 25, 2007 1:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitam Laughing

nadam se da ce pristajati Wink

Poslednja prepravka: svobodan datum Pet Maj 25, 2007 1:36 am; ukupno izmenjena 1 put

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Happy B-day dear Naden :) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon