www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Mixovanje
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Software ~ -> ~ Arhiva - Software ~
::  
Autor Poruka
Kobass
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 23 Jul 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 20, 2007 9:42 pm    Naslov poruke: Mixovanje Na vrh strane Na dno strane

Da li neko zna neki program za miksovanje muzike?! Znaci kao fruty loop za pravljenje, niti tractor za pustanje, vec neki program pomocu kojeg bi mogao da miksujem 2 vec postojece pesme, tj rad sa kanalima, vokalima, itd...
hvala..

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 20, 2007 10:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U Traktoru puštaš muziku i miksuješ. Kako to želiš da miksuješ,a da ne puštaš muziku Laughing
Posle ima još:
Virtual DJ
DSS DJ
Mixmeister Fusion
- ovo je po meni najlakši program, samo uključi i mix je urađen Mr. Green Laughing
Pioneer Djs
Ako počinješ već da se baviš tim, provereno je da Virtual DJ je najlakši Very Happy
A za remixovanje i već kako fantazija proradi, to su:
ACID Pro 6d
Soundforge 8d
Vegas 7e
Сinescore 1.0b
Noise Reduction 2d

i naravno FL Studio. Ako se setim još nekih upisaću Wink

Kobass
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 23 Jul 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 28, 2007 11:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ok, nisam se bas dobro izrazio. Program za REmixovanje! Traktor imam, i na njemu pustam muziku... Odlican je,barem meni! ALi treba mi program da ubacim 3 pesme, i da ih sredim! Soundforge moze samo da nadovezuje delove, bar kolko ja znam, fl je za pravljenje nove, slabo mixuje... pogledacu ostale hvala! Smile

Hot Cherry
Banovan!

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 30, 2007 12:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kobass je napisao/la sledeće:
Ok, nisam se bas dobro izrazio. Program za REmixovanje! Traktor imam, i na njemu pustam muziku... Odlican je,barem meni! ALi treba mi program da ubacim 3 pesme, i da ih sredim! Soundforge moze samo da nadovezuje delove, bar kolko ja znam, fl je za pravljenje nove, slabo mixuje... pogledacu ostale hvala! Smile

Nije baš tako FL je mnogo dobar za remixovanje. Možeš da uzmeš iz track'a ako želiš vokal ili neki sample(ma bilo šta). Ima dosta plugina za FL, treba se pomučiti to nije lako uraditi Laughing Laughing

dejan_barba
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Apr 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 17, 2007 12:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da li si probao Ableton Live 6 . On je za dj-eve zakon! Very Happy

Hot Cherry
Banovan!

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 24, 2007 5:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dejan_barba je napisao/la sledeće:
Da li si probao Ableton Live 6 . On je za dj-eve zakon! Very Happy

Probao sam, i nešto za mene nije baš. Nisam navikao. I više ga koriste za Trance. Naprimer Armin Van Buuren, Dj Sender... Smile

dejan_barba
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Apr 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 25, 2007 11:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Onda uzmi Traktor dj Studio 3 , mozes svasta na njemu da uradis... Idi na youtube i pogledaj trailer za ovaj program, veruj mi extra je... Very Happy

http://www.youtube.com/watch?v=axFwZ974qs8

Cisto da ti skratim muke , evo ti ga link... Very Happy

Hot Cherry
Banovan!

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 25, 2007 9:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Samo njega i koristim ako mixujem preko kompa Laughing Ima čist zvuk(ne kao u Virtualu) i ne šušte efekti... Kod Traktora me nervira samo sinhronizacija, i kad radiš mix trebaš posle opet zapisivati
Sad sam prešао na opremu Very Happy

Zaratustra
Banovan!

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 17 Jul 2007
Mesto: Sheher Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 17, 2007 12:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Steinberg Cubase 4 + WaveLab 6

Reason 3.2

bili55
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 03 Okt 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 09, 2007 11:14 am    Naslov poruke: mixer program Na vrh strane Na dno strane

htjeo bi pocet mixat pjesme al neznak koji program da si skinem posto sam početnik pa ak netko ima iskustava da mi predlozi neki?
skinio sam si dva al kasnije sam cuo da ti nisu za poočetnike jer su prekomplicirani. pa ak ima koja dobra dusa zahvalan bi mu bio.

Vaxter
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 27 Sep 2004
Mesto: Šimanovci

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 09, 2007 4:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da je ova tema vec bila...
Najjednostavniji za pochetnike je AtomixMP3, zatim Atomix Productions Virtual DJ, pa NI Tractor, i onda vec dolaze bash ozbiljne stvari...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Software ~ -> ~ Arhiva - Software ~ -> Mixovanje Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon