:: |
Autor |
Poruka |
Kobass Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Jul 2006 Poruke: 189
|
|
Da li neko zna neki program za miksovanje muzike?! Znaci kao fruty loop za pravljenje, niti tractor za pustanje, vec neki program pomocu kojeg bi mogao da miksujem 2 vec postojece pesme, tj rad sa kanalima, vokalima, itd...
hvala..
|
|
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
U Traktoru puštaš muziku i miksuješ. Kako to želiš da miksuješ,a da ne puštaš muziku
Posle ima još:
Virtual DJ
DSS DJ
Mixmeister Fusion - ovo je po meni najlakši program, samo uključi i mix je urađen
Pioneer Djs
Ako počinješ već da se baviš tim, provereno je da Virtual DJ je najlakši
A za remixovanje i već kako fantazija proradi, to su:
ACID Pro 6d
Soundforge 8d
Vegas 7e
Сinescore 1.0b
Noise Reduction 2d
i naravno FL Studio. Ako se setim još nekih upisaću
|
|
|
Kobass Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Jul 2006 Poruke: 189
|
|
Ok, nisam se bas dobro izrazio. Program za REmixovanje! Traktor imam, i na njemu pustam muziku... Odlican je,barem meni! ALi treba mi program da ubacim 3 pesme, i da ih sredim! Soundforge moze samo da nadovezuje delove, bar kolko ja znam, fl je za pravljenje nove, slabo mixuje... pogledacu ostale hvala!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kobass je napisao/la sledeće: | Ok, nisam se bas dobro izrazio. Program za REmixovanje! Traktor imam, i na njemu pustam muziku... Odlican je,barem meni! ALi treba mi program da ubacim 3 pesme, i da ih sredim! Soundforge moze samo da nadovezuje delove, bar kolko ja znam, fl je za pravljenje nove, slabo mixuje... pogledacu ostale hvala! |
Nije baš tako FL je mnogo dobar za remixovanje. Možeš da uzmeš iz track'a ako želiš vokal ili neki sample(ma bilo šta). Ima dosta plugina za FL, treba se pomučiti to nije lako uraditi
|
|
|
dejan_barba Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Apr 2006 Poruke: 5
|
|
Da li si probao Ableton Live 6 . On je za dj-eve zakon!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dejan_barba je napisao/la sledeće: | Da li si probao Ableton Live 6 . On je za dj-eve zakon! |
Probao sam, i nešto za mene nije baš. Nisam navikao. I više ga koriste za Trance. Naprimer Armin Van Buuren, Dj Sender...
|
|
|
dejan_barba Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Apr 2006 Poruke: 5
|
|
Onda uzmi Traktor dj Studio 3 , mozes svasta na njemu da uradis... Idi na youtube i pogledaj trailer za ovaj program, veruj mi extra je...
http://www.youtube.com/watch?v=axFwZ974qs8
Cisto da ti skratim muke , evo ti ga link...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Samo njega i koristim ako mixujem preko kompa Ima čist zvuk(ne kao u Virtualu) i ne šušte efekti... Kod Traktora me nervira samo sinhronizacija, i kad radiš mix trebaš posle opet zapisivati
Sad sam prešао na opremu
|
|
|
Zaratustra Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Jul 2007 Poruke: 69 Mesto: Sheher Sarajevo
|
|
Steinberg Cubase 4 + WaveLab 6
Reason 3.2
|
_________________ Potpis |
|
|
|
|
bili55 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Okt 2006 Poruke: 12
|
|
htjeo bi pocet mixat pjesme al neznak koji program da si skinem posto sam početnik pa ak netko ima iskustava da mi predlozi neki?
skinio sam si dva al kasnije sam cuo da ti nisu za poočetnike jer su prekomplicirani. pa ak ima koja dobra dusa zahvalan bi mu bio.
|
|
|
|
|
|
Vaxter Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Sep 2004 Poruke: 605 Mesto: Šimanovci
|
|
Mislim da je ova tema vec bila...
Najjednostavniji za pochetnike je AtomixMP3, zatim Atomix Productions Virtual DJ, pa NI Tractor, i onda vec dolaze bash ozbiljne stvari...
|
_________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|