www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Nasha jedinstvena Annabel_Lee (serijal XII)
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 18, 2007 11:53 am    Naslov poruke: Nasha jedinstvena Annabel_Lee (serijal XII) Na vrh strane Na dno strane

Draga Annabel_Lee,
rech kao hvala... hvala kao
ja sada nastavljam...
kao neprocenjivost... neprocenjivost kao unique...
Zhelim ti najbolje, budi stalozhena i dalje, bistra kao potok...
Neka ti rechi i dalje kao vodopad bujaju/naviru.
Nekada su rechi suvishne.

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 18, 2007 11:54 am    Naslov poruke: Annabel Lee i njenih 12000 postova Na vrh strane Na dno strane

Draga mi koleginice,

meni je licno cast upoznati te, druziti se s tobom danju, pogotovo nocu, jdnostavno ziveti sa saznanjem da tako neko divan moze da postoji i da je deo mene

ne menjaj se nikada, da se i ja ne bih pokvarila Wink

ljubim najjace

" I know the way to fuck them all...."

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 51

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 18, 2007 11:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Puno cestitke i od mene Koleginice samo tako Wink

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 18, 2007 12:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitam ti kumice, a i ti si mi ubrzala. Ma nek je tebi sa sričom, to ti ja želin od srca. Ljubin te i ostani uvik tako dobra ka i ča jesi. Ma najbolja si Ane, neman riči.

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 18, 2007 12:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitam od srca koleginice moja draga Smile ljubim te!

sErgey
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 40

Datum registracije: 09 Mar 2007
Mesto: rajvosa-raj na zemlji

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 18, 2007 3:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

super uspjeh za super moderatora
šta drugo nego da čestitam

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 18, 2007 3:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Draga Annabel_Lee,
čestitam ti na još jednom katu kao dokazu da jesi ovdje uvijek mila, jedinstvena i brižna za sve..Spontano i pedantno.
Čestitam ti na tome zapravo, ne na katu. Zato jer si takva kakva jesi.
Pusa i samo naprijed

_GentlemaN_
~~Real_ToxiC~~
~~Real_ToxiC~~

Godine: 36

Datum registracije: 22 Jun 2005
Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 18, 2007 5:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Draga, najdraza kolegice.....

uhhh kako je osobi kao tebi uvijek tesko pisati cestitku jer malo je tih rijeci koje bi te mogle opisati i koje su dosljedne da ti samo kazu sve najbolje....

Malo je ovakvih ljudi, malo je ovakvih dusa sa velikim, najvecim srcem u jednom veoma malom covjeku.....
Malo je ovakvih ljepota i prirodnosti...
Malo je ovakvih koji te ocaraju svakim svojim glasicem i vezu te za sebe nekom neopisivo jakom magijom...
Zaista je malo ovakvih ljudi......malo je ovakvih sreca jer je ipak moja koleginica jedina....!!!

Ni svo cvijece svijeta ti ne moze opisati koliko mi je drago sto smo se ovdje sreli, ni svo cvijece svijeta nije dovoljno za tebe.....

Zaista mi je cast biti dio ove nase predivne ekipe i zajedno uzivati sa tobom...

I za kraj onaj tvoj citat koji volis, sa malom izmjenicom:

Ich sag's dir viel zu selten
es ist schön dass es dich gibt
und dass ich dich kennenlernen dürfte....

DANKE!!!

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 18, 2007 5:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Embarassed Very Happy Osmeh mi je na licu Very Happy

Barabo, dozvoli da se nadovežem...unique kao mi Very Happy Srećna sam što si tu Very Happy

Draga mi dameski, da te kvarim hoćeM Razz i to najslađe na svetu Very Happy Volim te i ljubim Živeli

Sale, hvala na čestitkama Smile

Vilo, ja ubrzala?! Razz However, thanx Smile

KoleZinice ~SonicLady~, hvala najlepše Smile JUB

sErgey, super hvala od super moderatora Very Happy

Draga Anđela, od tebe svaka reč hvale makar trostruko više vredi i utoliko je više cenim Very Happy Hvala neizmerno, JUB

Dragi moj Naden, zaista je malo reči da opišu moju sreću što te čitam...imam Very Happy Ovih sam dana baš na ovo nabasala, te osećam ove redove prikladnim mesto 'hvala' Very Happy

Selig, wen die Wolken wiegen,
Wem der Mond ein Schlaflied singt;
O! wie selig kann der fliegen,
Dem der Traum den Flügel schwingt,
Dass an blauer Himmelsdecke
Sterne er wie Blumen pflückt:
Schlafe, träume, flieg, ich wecke
Bald dich auf und bin beglückt.

đavolče
little sexy devil
little sexy devil

Godine: 35

Datum registracije: 11 Maj 2006
Mesto: pakao

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 18, 2007 5:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitke i od mene i sve najbolje,samo nemoj puno da kidas zivce zbog nas Very Happy

*miss jr*
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Feb 2006
Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 19, 2007 10:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srdacne cestitke i od mene (i jos jednom hvala za pesmu Wink) Samo napred!

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 19, 2007 10:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitke za novi spratic, nemam sta novo da ti pozelim jer sve sto bih ti pozelela ti vec posedujes Very Happy zelim ti da ostanes ista kao i do sada i da se jos dugoooo druzimo na domacem

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Nasha jedinstvena Annabel_Lee (serijal XII) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 1 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon