:: |
Autor |
Poruka |
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Draga Annabel_Lee,
rech kao hvala... hvala kao
ja sada nastavljam...
kao neprocenjivost... neprocenjivost kao unique...
Zhelim ti najbolje, budi stalozhena i dalje, bistra kao potok...
Neka ti rechi i dalje kao vodopad bujaju/naviru.
Nekada su rechi suvishne.
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
Draga mi koleginice,
meni je licno cast upoznati te, druziti se s tobom danju, pogotovo nocu, jdnostavno ziveti sa saznanjem da tako neko divan moze da postoji i da je deo mene
ne menjaj se nikada, da se i ja ne bih pokvarila
ljubim najjace
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Puno cestitke i od mene Koleginice samo tako
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Čestitam ti kumice, a i ti si mi ubrzala. Ma nek je tebi sa sričom, to ti ja želin od srca. Ljubin te i ostani uvik tako dobra ka i ča jesi. Ma najbolja si Ane, neman riči.
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Čestitam od srca koleginice moja draga ljubim te!
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
sErgey Odomaćeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Mar 2007 Poruke: 1860 Mesto: rajvosa-raj na zemlji
|
|
super uspjeh za super moderatora
šta drugo nego da čestitam
|
_________________ nisi valjda luda da se stidiš što si me prognala istočno od raja
bar se nasmiješi kada me vidiš,ostani đubre do kraja |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Draga Annabel_Lee,
čestitam ti na još jednom katu kao dokazu da jesi ovdje uvijek mila, jedinstvena i brižna za sve..Spontano i pedantno.
Čestitam ti na tome zapravo, ne na katu. Zato jer si takva kakva jesi.
Pusa i samo naprijed
|
|
|
|
|
|
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~
|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna
|
|
Draga, najdraza kolegice.....
uhhh kako je osobi kao tebi uvijek tesko pisati cestitku jer malo je tih rijeci koje bi te mogle opisati i koje su dosljedne da ti samo kazu sve najbolje....
Malo je ovakvih ljudi, malo je ovakvih dusa sa velikim, najvecim srcem u jednom veoma malom covjeku.....
Malo je ovakvih ljepota i prirodnosti...
Malo je ovakvih koji te ocaraju svakim svojim glasicem i vezu te za sebe nekom neopisivo jakom magijom...
Zaista je malo ovakvih ljudi......malo je ovakvih sreca jer je ipak moja koleginica jedina....!!!
Ni svo cvijece svijeta ti ne moze opisati koliko mi je drago sto smo se ovdje sreli, ni svo cvijece svijeta nije dovoljno za tebe.....
Zaista mi je cast biti dio ove nase predivne ekipe i zajedno uzivati sa tobom...
I za kraj onaj tvoj citat koji volis, sa malom izmjenicom:
Ich sag's dir viel zu selten
es ist schön dass es dich gibt
und dass ich dich kennenlernen dürfte....
DANKE!!!
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Osmeh mi je na licu
Barabo, dozvoli da se nadovežem...unique kao mi Srećna sam što si tu
Draga mi dameski, da te kvarim hoćeM i to najslađe na svetu Volim te i ljubim Živeli
Sale, hvala na čestitkama
Vilo, ja ubrzala?! However, thanx
KoleZinice ~SonicLady~, hvala najlepše JUB
sErgey, super hvala od super moderatora
Draga Anđela, od tebe svaka reč hvale makar trostruko više vredi i utoliko je više cenim Hvala neizmerno, JUB
Dragi moj Naden, zaista je malo reči da opišu moju sreću što te čitam...imam Ovih sam dana baš na ovo nabasala, te osećam ove redove prikladnim mesto 'hvala'
Selig, wen die Wolken wiegen,
Wem der Mond ein Schlaflied singt;
O! wie selig kann der fliegen,
Dem der Traum den Flügel schwingt,
Dass an blauer Himmelsdecke
Sterne er wie Blumen pflückt:
Schlafe, träume, flieg, ich wecke
Bald dich auf und bin beglückt.
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
đavolče little sexy devil
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao
|
|
cestitke i od mene i sve najbolje,samo nemoj puno da kidas zivce zbog nas
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Srdacne cestitke i od mene (i jos jednom hvala za pesmu ) Samo napred!
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Cestitke za novi spratic, nemam sta novo da ti pozelim jer sve sto bih ti pozelela ti vec posedujes zelim ti da ostanes ista kao i do sada i da se jos dugoooo druzimo na domacem
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|