:: |
Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Da li posećujete pozorište, bioskop, izložbe?
Da li pratite dešavanja, vesti iz kulture i umetnosti? Čitate li knjige vezane za umetnost?
Kakva je situacija u vašem gradu, zemlji kada po tom pitanju? Neguju li ljudi kulturu, bave li se umetnošću?
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
carmen90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 368 Mesto: ***3 metra iznad neba***
|
|
Ja obozavam umetnost....Zanima me svaki njen oblik ali najvise balet i gluma,a time se i bavim....Odlazim na predstave,pratim festivale....baletskih predstava kod nas nema,ali ima koncrata brojnih baletskih studija(pa i mog)....A jos volim i film,medjutim kod nas su bioskopi uvek prazni..... Mislim da treba mnogo vise uloziti u kulturu i umetnost,jer ona je neophodno bogatstvo...
|
_________________ ***I do believe in fairy-tales*** |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Ja bih, pak, izdvojila da primećujem da su jedino bioskopi puni, barem u mom gradu, a pri tom se, po svojoj tehničkoj opremljenosti, ovdašnji bioskop svrstava u najbolje bioskope u ovom delu sveta, tako da je zasigurno i kvalitet privukao potencijalne gledaoce
A muzej, pozorište, biblioteka,...nažalost umeju da okupe samo uzak krug ljudi kojima je umetnost poziv i ljubav...
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Slabo, samo kad moram
|
|
|
|
|
|
ex_deda Banovan! *28*
|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256
|
|
Annabel_Lee je napisao/la sledeće: | Da li posećujete pozorište, bioskop, izložbe?
|
Izložbe da, pozorište i bioskope veoma retko. Pozorište je pomalo ovde skupo i teško je da se dodje do karte. Operu barem jednom godišnje. A što se čitanja tiče, to mi se malo smučilo (radim sa textom svaki dan).
Trenutno čitam tri tehničke knige a naručio sam neke dobre francuske filmove preko interneta.
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
Beograd je maltene umetnicki grad i dosta toga se desava u njemu
na zalost, finansijski je meni bar neizvodljivo da stalno prisustvujem raznim desavanjima, ali se trudim da budem uvek u toku, citajuci, obavestavajuci se, ponekad posecivajuci razne manifestacije
bar nekako da uzivam u tome jer sam nekako, umetnicka dusa
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
manu-22 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Jun 2007 Poruke: 44 Mesto: München
|
|
Posjecujem izlozbe redovito svugdje gdje mogu posto sam i sama slikar i izlazem slike u galerijama i drugim mjestima!
Za kazaliste sam ljena iako sam se ugodno iznenadila kad sam nekoliko puta bila na predstavama!
|
|
|
|
|
|
cerisilo Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Mar 2008 Poruke: 59
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|