:: |
Autor |
Poruka |
BabyG Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...
|
|
Koje su to biljke koje vas podsjecaju na nesto? Kad ih ugledate i osjetite njihov miris, pa vas vrate u proslost i na neke lijepe (mozda cak i nesretne) trenutke?
Mene osobno ljubicica podsjeca na moju kucu. Jer sam uvijek oko kuce i u svom mjestu imala prekrasne ljubicice. Kad se proljece budi setala bi u sumu sama pored jene male rijeke i tamo je bilo stvarno jedno veeeeeeeeliko polje ljubicica. I ja bi samo lezala u njima...One mi prekrasno mirisu....
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
|
|
|
|
|
poskok2 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Dec 2005 Poruke: 3
|
|
|
|
|
vladeling Prijatelj foruma
|
Godine: 46
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 4728 Mesto: Lazarevac
|
|
ruze, bagremov cvet...
|
_________________ Ne mogu lepo da zaboravim tek tako, da svoje sutra pišem kao prošlo vreme...
|
|
|
|
|
PEPPO Upućeni član
|
Datum registracije: 23 Jul 2005 Poruke: 462 Mesto: ...
|
|
miris cempresa me podsjeca na moje djetinjstvo u hrvatskoj
a miris lipe na veliku ljubav i ljeto 99.
a tu su i jorgovani, jednostavno volim taj miris
|
|
|
|
|
|
Bili* Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 12 Jan 2006 Poruke: 161
|
|
Volim skoro sve vrste biljaka. Od reznog cveca najvise ruze, a od sobnog sve vrste palmi i drvo zivota. Od bastanskog... hmm cetinare i ukrasne trave.
|
|
|
|
|
|
foryou10 Iskusni član
|
Godine: 63
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903
|
|
od cvijeca:benjamin,ruza i magnolija;od ljekovitog bilja:nanu,kunicu i kamilicu;od drveca:hrast,bor i brezu.
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
|
yayoo Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Feb 2006 Poruke: 35
|
|
ljubicica tak lijepo mirisi...
|
_________________ A kick in the ass is a step forward |
|
|
|
|
taki78 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Sep 2005 Poruke: 119
|
|
volim tulipe i ruze,zrvene i bele.
|
|
|
|
|
|
Ceka te Iskusni član
|
Datum registracije: 01 Feb 2006 Poruke: 974
|
|
..22 crvene dugacke ruze... me podsecaju na .... (neka bude moja tajna)
|
|
|
|
|
|
stankowsky Upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 460 Mesto: beograd
|
|
miris jorgovana me podseti na staru kucu u kojoj sam ziveo do 1999. godine.
sada zivim u odvratnom stanu i nema dvoriste.
|
_________________ happy now? |
|
|
|
|
zorta Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Okt 2004 Poruke: 173 Mesto: Beograd
|
|
Zute mimoze...Kada ih vidim suze krenu, setim se tate koji mi je sa svog poslednjeg sluzbenog puta doneo ogroman buket ovih neznih cvetova, znajuci koliko ih volim... Ubrzo nakon toga je umro, otisao na put sa koga se nikada nije vratio, ali je ostao u srcu, zbog velike dobrote i ljubavi koju mi je poklonio...
Crveni pupoljci ruze... Ovi cvetovi znace ljubav, oni i jesu ljubav, moja velika ljubav, Zoran... neko samo moj, sa puno ljubavi i dobrote u srcu...
Pozdrav BabyG, tebi i tvom Jugi
|
_________________ Zivot se ne meri po broju udisaja, vec po momentima koji nas ostave bez daha!
Kad stavim glavu na njegove grudi uvek se nadisem njegove duse. I nikad mi nije dosta toga... |
|
|
|
|
sergioT Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 88
|
|
Bor, odnosno borovi, svi redom...
I nesto malo manje svo ostalo drvece, jer je nepojmljivo bitno u svakom zivotu, bio toga onaj koji zivi zivot svestan ili ne.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|