:: |
Autor |
Poruka |
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Što se dješava kad sretnete stare prijatelje? Sa nekima ste možda sjedeli u istoj klupi još davno, pisali iste zadaće? Jednostavno, prekinut je kontakt, srećete tog prijatelja tek onako.. Da li Vas interesira kako je on, ili samo produžite pravo?
|
|
|
|
|
|
Nina_NS Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 338 Mesto: Novi Sad
|
|
Uvek se obradujem kad vidim nekog iz osnovne skole i uvek stanem i popricam...jer neke nisam videla po par godina,pa mi je uvek drago kad ih sretnem...
|
_________________ Ljubav nikad vise ni u sali,los je onaj sto se hvali da ce da me prevari.... |
|
|
|
|
slalaz Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 22 Jan 2007 Poruke: 531
|
|
naravno da mi je svaki put drago kad sretnem drustvo iz osnovne. uvijek zastanem da se pozdravim,malo se ispricamo i tako.....
|
_________________ can't stop my spinning head |
|
|
|
|
P_r_e_d_a_t_o_r Dobro upućeni član
|
Godine: 32
Datum registracije: 05 Mar 2007 Poruke: 637 Mesto: Belgrade
|
|
Mnogo bi mi bilo drago.
Svakog starog prijatelja....
|
|
|
|
|
|
đavolče little sexy devil
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao
|
|
svaki put kad sretnem nekog starog prijatelja uvek stanem pa se lepo ispricamo i odemo na pice,ali ako negde zurim razmenimo br telefona i onda se kasnije cujemo..
uvek mi je drago da se sretnem sa starim prijateljima i ne bih nikad prosla pored njih kao da ih ne poznajem
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Uvek mi je drago da vidim stare prijatelje (pogotovo one iz srednje), uvek se lepo ispričamo i prisetimo starih dana. Čak i ako se nismo intenzivno družili ranije, nema šanse da ću proći pored te osobe bez pozdrava
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
black_panthera Iskusni član
|
Datum registracije: 03 Mar 2007 Poruke: 761
|
|
Ako mi je to draga osoba iz proslosti uvijek mi je drago takvu osobu sresti i zanima me kako je, i naravno volim da je sve ockey cak i ako nismo bili jako dobri ili ne daj boze u losim odnosima.
|
|
|
genius25 Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908
|
|
ovisi o tome kakve me uspomene za njega vezu Ima ljudi za koje me zanima kako su a isto tako ima ljudi pokraj kojih komotno mogu proci kao pored zida
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Zavisi da li sam bila ok sa tom osoobom ili ne.
Dasilo mi se vise puta da sretnem negde stare prijatelje a da produzim dalje.
Jer uopste ne zelim da se setim nekih trenutaka.
Moji skolski dani nisu bili najlepsi, ima tu vise razloga, dosla sam u Fr, nisam znala ni rec, pa sam sve to morala da naucim, moja Srbjija mi je nedostajala, moja familija, drustvo.
... tako da zelim da zaboravim. Jer mi je tadza bilo jako tesko.
|
|
|
|
|
|
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
Ako vidim nekoga iz osnovne škole, stanemo na putu i popričamo a oni iz srednje mi baš i nisu dragi pa njih samo nakratko pozdravim
|
|
|
|
|
|
~Tanja~ Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359
|
|
Pa zavisi kako sa kim. Sa nekima znam da stanem i da se super ispricam, i da se bas obradujem kad ih vidim. Neki me zaustave i smore. A ima i onih kraj kojih samo prodjem i kazem ono obicno 'zdravo'
|
|
|
arsen lupen >>uncle Max<<
|
Godine: 43
Datum registracije: 27 Feb 2007 Poruke: 3586
|
|
interesuje me sve sve ih pitam ja sam najveca tracara
|
|