www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Stari prijatelji
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 12, 2007 4:41 pm    Naslov poruke: Stari prijatelji Na vrh strane Na dno strane

Što se dješava kad sretnete stare prijatelje? Sa nekima ste možda sjedeli u istoj klupi još davno, pisali iste zadaće? Jednostavno, prekinut je kontakt, srećete tog prijatelja tek onako.. Da li Vas interesira kako je on, ili samo produžite pravo?

Nina_NS
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 04 Apr 2007
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 13, 2007 4:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uvek se obradujem kad vidim nekog iz osnovne skole i uvek stanem i popricam...jer neke nisam videla po par godina,pa mi je uvek drago kad ih sretnem...

slalaz
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 22 Jan 2007

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 13, 2007 4:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

naravno da mi je svaki put drago kad sretnem drustvo iz osnovne. Very Happy uvijek zastanem da se pozdravim,malo se ispricamo i tako.....

P_r_e_d_a_t_o_r
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 32

Datum registracije: 05 Mar 2007
Mesto: Belgrade

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 13, 2007 7:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mnogo bi mi bilo drago.
Svakog starog prijatelja....

đavolče
little sexy devil
little sexy devil

Godine: 35

Datum registracije: 11 Maj 2006
Mesto: pakao

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 14, 2007 10:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svaki put kad sretnem nekog starog prijatelja uvek stanem pa se lepo ispricamo i odemo na pice,ali ako negde zurim razmenimo br telefona i onda se kasnije cujemo..
uvek mi je drago da se sretnem sa starim prijateljima i ne bih nikad prosla pored njih kao da ih ne poznajem

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 14, 2007 1:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uvek mi je drago da vidim stare prijatelje (pogotovo one iz srednje), uvek se lepo ispričamo i prisetimo starih dana. Čak i ako se nismo intenzivno družili ranije, nema šanse da ću proći pored te osobe bez pozdrava Smile

black_panthera
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 03 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 15, 2007 2:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako mi je to draga osoba iz proslosti uvijek mi je drago takvu osobu sresti i zanima me kako je, i naravno volim da je sve ockey cak i ako nismo bili jako dobri ili ne daj boze u losim odnosima.

genius25
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 44

Datum registracije: 28 Sep 2005

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 15, 2007 9:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ovisi o tome kakve me uspomene za njega vezu Ima ljudi za koje me zanima kako su a isto tako ima ljudi pokraj kojih komotno mogu proci kao pored zida

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 15, 2007 11:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zavisi da li sam bila ok sa tom osoobom ili ne.
Dasilo mi se vise puta da sretnem negde stare prijatelje a da produzim dalje.
Jer uopste ne zelim da se setim nekih trenutaka.
Moji skolski dani nisu bili najlepsi, ima tu vise razloga, dosla sam u Fr, nisam znala ni rec, pa sam sve to morala da naucim, moja Srbjija mi je nedostajala, moja familija, drustvo.
... tako da zelim da zaboravim. Jer mi je tadza bilo jako tesko.

~brza~
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 15 Jan 2007
Mesto: Dubrovnik

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 16, 2007 12:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako vidim nekoga iz osnovne škole, stanemo na putu i popričamo a oni iz srednje mi baš i nisu dragi pa njih samo nakratko pozdravim

~Tanja~
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 03 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 20, 2007 12:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa zavisi kako sa kim. Sa nekima znam da stanem i da se super ispricam, i da se bas obradujem kad ih vidim. Neki me zaustave i smore. A ima i onih kraj kojih samo prodjem i kazem ono obicno 'zdravo'

arsen lupen
>>uncle Max<<
>>uncle Max<<

Godine: 43

Datum registracije: 27 Feb 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 20, 2007 12:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

interesuje me sve sve ih pitam ja sam najveca tracara

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Stari prijatelji Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon