www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kako se ponasati kada vas netko optuzuje
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
black_panthera
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 03 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 12, 2007 1:17 pm    Naslov poruke: Kako se ponasati kada vas netko optuzuje Na vrh strane Na dno strane

Dakle ovako, kako biste se ponasali kada vas netko optuzuje da ste nesto napravili, a vi znate da niste krivi, pokusate mu objasniti i cak imate dokaze da su optuzbe netocne i taj netko vas uopce ne zeli slusati.

Najbolje ignorirati osobu ili...

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 12, 2007 1:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uh ja se tad ne znam kontrolisati...odmah krenem da se svadjam, derem, galamim, treskam vratima itd...i tad ljudi koji me dobro poznaju znaju da zaista to nisam ucinila...ako iskuliram i budem opustena pred optuzbama, znaju da sam kriva, ali da nema sanse da priznam pa obicno odustaju Rolling Eyes Mr. Green

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 12, 2007 2:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E to nezan više, al kad vas neko optužuje za nešta šta niste napravili, najbolje je sve pustit i čutit. Nema smisla za svadju jer time napravite još gore.

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 12, 2007 4:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako nisam kriva, što se imam raspravljati.
Ako je to netko pustio onako sočan lijepi trač da bi imao kako da se igra i provodi svoje ubuđale dane, neka ga. Ne dotiče me. Meni lijepo, a i njemu.
Sve dok te optužbe ne krenu da dotiču neke moje prijatelje i porodicu.
Onda pravim kaos. 8)

Cute Blondie
* Belphegor's bitch *
* Belphegor's bitch *

Godine: 43

Datum registracije: 03 Jan 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 13, 2007 2:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pokusas jednom da objasnis ako ti je bas bitna osoba, ako ne veruje, onda samo ignoracija i bez daljih objasnjavanja Wink

Zsejla
Dragonfly
Dragonfly

Godine: 39

Datum registracije: 28 Mar 2007
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 13, 2007 9:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ko nema zasta da se pravda, taj se ne pravda... 8)

black_panthera
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 03 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 13, 2007 11:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bit ce da je tako, ma to su ljudi bezveze koji tako napadaju bez razloga

sErgey
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 40

Datum registracije: 09 Mar 2007
Mesto: rajvosa-raj na zemlji

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 18, 2007 5:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ako je u pravu,postidim se ali ako grijesi u vezi optuzbi samo okrenem glavu jer oni koji me stvarno poznaju,znaju da to nije istina ali inače ne volim nikome polagati račune

đavolče
little sexy devil
little sexy devil

Godine: 35

Datum registracije: 11 Maj 2006
Mesto: pakao

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 18, 2007 6:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e onda bezite sto dalje od mene jer skroz poludim iako ne bi trebalo...jednostavno ne volim da me optuzuju za nesto sto nisam uradila
mada treba onda ignorisati tu osobu i okrenuti se i otici...ja to ne mogu New Evil

please
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 25 Apr 2006
Mesto: pogresna drzava

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 18, 2007 8:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja samo kazem da nije vazno i cekam da vreme pokaze istinu

~Tanja~
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 03 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 20, 2007 12:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pustiti da se smire strasti. A ako mi je stalo do te osobe pokusala bih razgovarati, ako to ne uspije, onda nikom nista i kud koji mili moji Laughing

Bajadk
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 50

Datum registracije: 08 Mar 2004
Mesto: Podgorica - Danmark

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 20, 2007 4:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja bi mu prvo pokusa objasnit, ali ako nece da cuje sto imam da mu recem e onda bi mu fino pojasnio neke stvari da se vise nikad ne bi usudio ni da me pogleda.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Kako se ponasati kada vas netko optuzuje Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 1 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon