www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Naša mila Ivankamaza na 27 spratu :)
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 10, 2007 5:55 pm    Naslov poruke: Naša mila Ivankamaza na 27 spratu :) Na vrh strane Na dno strane

Lele, ja sad vidi, ti neprimjetno prodje još jedan spratić. Svaka čast Ivanka. Čestitam ti od srca i želin ti još puno spratića, druženja sa nama, ljubavi, sriče i sve šta se najbolje može poželiti za jedni divnu curu ka ča si ti.

Devojka od cokolade
.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
<b>.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.</b>

Datum registracije: 03 Apr 2007
Mesto: .~. Sous le vent .~.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 10, 2007 5:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo i mene da ti cestitam!!!
Sve, sve najbolje!!!
Veliki pozdrav

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 10, 2007 6:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

KoleZinice draga, nadam se da ćeš na putu do narednih spratića i mog rodnog grada naći vremena i za jednu kaficu, pićence, izlazak, loodovanje Razz

Sve najbolje na putešestviju, uživaj, svakako, drago mi je što si tu Smile

slatka_sanerka
Anđeo s greškom
<b>Anđeo s greškom</b>

Datum registracije: 24 Nov 2005
Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 10, 2007 6:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e draga moja ika iskrene cestitke od mene primi, i znaj da ti sve najbolje zelim, puno, srece, ljubavi, zdravlja jer ti to fakat zasluzujes, rijeci su malo za tebe , ti znas sta ja o tebi mislim Very Happy ljubim te puno

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 39

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 10, 2007 7:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@Vilenjakinja hvala ti od srca Vilo, ja nisam ni primetila da sam presla spratic hehe, da nije tebe neznam sta bi bilo Wink hvala ti na svemu ljubim !
@Devojka od cokolade hvala ti od srca draga, ljubim te puno i velii i iskren pozdrav za tebe ! Very Happy
Annabel_Lee joj bice sreco, bice svega nadam se, dolazim ja do tebe, videcemo se obavezno, hvala ti na svemu, ljubac veliki od mene !
@slatka_sanerka joj sreco moja, hvala ti na svemu zaista ! PRedivna si, nemam reci, obozavam te zaista, hvala ti zato sto islis da sam zasluzila neke stvari, ljubim te oko moje !

~Tanja~
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 03 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 10, 2007 7:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bravo Ivancice, svaka cast

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 10, 2007 7:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@~Tanja~ heeeeej hvala ti od srcaa , ljubim ! Wink

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 41

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 10, 2007 8:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Komsinice,od srca ti cestitam 27 mi sprat...sta reci drugo osim svaka cast Exclamation Wink
Nadam se da cemo se jednom sresti,nikakvo da se da...Hajde pozdrav veliki od mene Razz

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 10, 2007 8:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitke našoj vrednici Iki... da i dalje nastaviš sa sjajnim modovanjem, i da se još dugo družimo i veselimo! Pusa!

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 10, 2007 8:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitam Iko Wink

" I know the way to fuck them all...."

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 10, 2007 11:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 10, 2007 11:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Koleginiceeeeeee Ivankamazooooooooooo,
najvece chestitke od mene. Malo kasnim, ali je vredno. Very Happy
Baraba

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Naša mila Ivankamaza na 27 spratu :) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon