:: |
Autor |
Poruka |
Slejdž Gospodja Selektorka
|
Godine: 46
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 4716 Mesto: Frankfurt/ Loznica
|
|
Slusate li Pepperse i svidja li vam se ta vrsta muzike.
Ja recimo mogu da se opustim i uzivam i te kako uz RHCP, ma kako to mozda cudno zvuci.
Poslednji album im je odlican, kao i svi pre njega. A moje omiljene pesme su
Desecration Smile,Dani California, Hey, She looks to me,
pa sa starijih, By the way, This Is The Place,Californication...
|
_________________ Bez tebe ne smem
ja ne umem
disati,smejati se, hodati |
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Red hot čili pepers (eng. Red Hot Chili Peppers) je kalifornijska rok grupa. Počeli su kao pankeri, ali su vremenom prelazili na sve laganiji zvuk i stvorili svoj specifični zvuk mešanjem panka i alternativnog roka sa fank basom stvarajući novi stil fank pank. Red hot čili peperes je predvodio fank rok pokret krajem 80-ih i početkom 90-ih godina. Pepersi su napravili korak dalje unevši u svoju muziku elemente bluza, psihodeličnog roka i ska. Do danas su prodali su preko 50 miliona albuma širom sveta, osvojili mnoge nagrade i mnogo puta bili proglašavani za najbolji živi bend na svetu.
Bend je osnovan 1983. godine, a prvobitnu postavu činili su Entoni Kidis (vokal), Majkl Balzari-Fli (bas gitara), Hilel Slovak (gitara), Džek Ajrons (bubanj). Tokom više od dvadeset godina postojanja ova postavka je menjana više puta, a danas pod imenom Red hot čili pepers predstavljaju se Entoni Kidis, Majkl Balzari-Fli, Džon Frušante i Čed Smit. Do sada su objavili devet studijskih albuma.
Prva četiri albuma (1984. - 1989.) objavili su za izdavačku kuću ЕMI, a 1991. su potpisali ugovor za Warner Brothers Records i sa njima svoje albume rade i danas. Producent njihovog debi albuma The Red Hot Chili Peppers bio je Endi Gil. Drugi album Freaky Styley producirao je Džordž Klinton, a za naredna dva (The Uplift Mofo Party Plan i Mother's Milk) pobrinuo se Majkl Bajnhorn. Rik Rubin preduciorao je njihov peti album Blood Sugar Sex Magik i svaki sledeći album.
|
|
|
|
|
|
Def Leppard Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Maj 2007 Poruke: 215 Mesto: Over the hills and far away
|
|
Eh peppersi.....pa ne znam imaju dobrih pesama,ali mi se ne svidjaju njihovi nastupi i sam njihov stil,mada poslednji album je odlicno uradjen nema sta.....od ranijih pesama volim:By the way,Californication,Fortune faded,a sa zadnjeg albuma svidja mi se Snow i Dani California
|
_________________ Memento Mori |
|
|
|
|
Zsejla Dragonfly
|
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 3296 Mesto: Sarajevo
|
|
Samo ih obozavam, nista drugo...
Jedva cekam 26.6.
Moja najdraza stvar je Under the bridge, pa par mjesta prazno i onda sve ostalo...Pored "opcepoznatih" (Otherside, By The Way, Californication, Snow,...), pravo gotivim The Zephyr song, prejaka stvar...8)
|
_________________ Beer is the cause and solution to all of life's problems. ~Homer Simpson~ |
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Slušam, ali sasvim u drugom pravcu!
A to su:
Red Hot Chilli Peppers - Can't Stop (Erick E Remix)
Red Hot Chilli Peppers Feat. Love Groove - My Otherside (Dj Alex Vocal Rework Mix)
Red Hot Chilli Peppers - Snow (Hoxton Whores Remix)
Red Hot Chilli Peppers - Californication 2007 (Dj Dhaniel Fan Eletro Dub Mix)
Red Hot Chilli Peppers - By The Way (Coast 2 Coast Remix)
Red Hot Chilli Peppers - Waiting For (rene Amesz & Peter Gelderbloms Mix)
Red Hot Chilli Peppers - Other Side (Pete Tha Zouk Bootleg)
|
|
|
Zbucka Upućeni član
|
Datum registracije: 27 Mar 2007 Poruke: 473 Mesto: Rajvosa
|
|
Mnogo voliiiiiiim
Samo jos da stignu karte za 26. 8)
Najdraza stvar mi je Road trippin', pa iza nje Otherside,The Zephyr Song, By the way,Behind The Sun, Tear, i mnogo mi draga On Mercury....
|
_________________ Svako od nas neku svoju priču ima,
Što u tami tišti, a puteve bira,
Samo kad je hladno,kad umori zima
Slutimo je tuzni na krilu leptira... |
|
|
|
|
^^CRNOGORKA^^ ~..Hail Mary..~
|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 6342
|
|
Ne znam im puno pjesama, ali uglavnom mi se bas svidja pjesmica ''Snow'' od njih i simpa su mi neki njihovi nastupi koje sam gladala na Mtv-u.
|
|
|
|
|
|
dream_fairy Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Maj 2007 Poruke: 5 Mesto: sa one strane duge u novom sadu
|
|
sta bre reci o Pepikam osim da su fantasticni.....
trenutno zivim za 26ti...
samo uzivo da cujem road trippin i mogu da umrem...
|
_________________ let the music play |
|
|
|
|
Zsejla Dragonfly
|
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 3296 Mesto: Sarajevo
|
|
dream_fairy je napisao/la sledeće: | sta bre reci o Pepikam osim da su fantasticni.....
trenutno zivim za 26ti...
samo uzivo da cujem road trippin i mogu da umrem... |
Ista stvar...samo sto ja mogu da umrem nakon Zephyr-a ...
Danas predate pare za kartu...jedva cekaaaaaaaaam!!!!
|
_________________ Beer is the cause and solution to all of life's problems. ~Homer Simpson~ |
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
obozavam ih!!
imaju extra pesmice, a i svidjaju mi se njihovi nastupi
jedva cekam 26.06.
omiljene pesmice: Hard To Concentrate, Tell Me Baby, Snow(Hey Oh), Scar Tissue, Other Side, Californication..... uh... ma sve
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
Đina Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Jun 2007 Poruke: 134 Mesto: U.K.
|
|
Slušam ih jako dugo i uglavnom znam i one starije pesme i više mi se i sviđaju. A pošto ću svakako putovati uskoro, na neki od njihovih koncerata ću morati da odem, ili u Italiji ili u Srbiji. To mi je životni san
|
_________________ "Poceo si sebe ozbiljno da shvatas, a publiku na patetiku da hvatas"
Rambo A. |
|
|
|
|
dusan46 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Jul 2007 Poruke: 1
|
|
S.E.R.B.C.H.E.R.Y. je napisao/la sledeće: | Slušam, ali sasvim u drugom pravcu!
A to su:
Red Hot Chilli Peppers - Can't Stop (Erick E Remix)
Red Hot Chilli Peppers Feat. Love Groove - My Otherside (Dj Alex Vocal Rework Mix)
Red Hot Chilli Peppers - Snow (Hoxton Whores Remix)
Red Hot Chilli Peppers - Californication 2007 (Dj Dhaniel Fan Eletro Dub Mix)
Red Hot Chilli Peppers - By The Way (Coast 2 Coast Remix)
Red Hot Chilli Peppers - Waiting For (rene Amesz & Peter Gelderbloms Mix)
Red Hot Chilli Peppers - Other Side (Pete Tha Zouk Bootleg) |
Jel mozes molim te da mi posaljes te pesme na mail dusan4k@hotmail.com
toliko sam ih trazio ali nisam uspeo , Hvala ti unapred !
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|