:: |
Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Koji je po vama najbolji koncert ?
Nebitno da li ste bili ili ne, vaze i oni koji ste gledali na tv-u i slicno...?
|
|
|
|
|
|
*tzar* ulični pas
|
Datum registracije: 12 Maj 2006 Poruke: 3345
|
|
od ace lukasa kad je jos pre bio na sajmu za novu godinu! to je bio koncert! baklje su se palile, hala sajma u transu
|
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
|
|
|
Tha_A Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Dec 2006 Poruke: 365
|
|
Pa sad, ne znam kakvi su koncerti na kojima nisam bio, tako da mogu komentirati samo one na kojima sam bio.
I to je onda bio koncert Slavice Cukteras. Vjerovatno je utjecalo na moju odluku i cinjenica da mi je ona najdraza pjevacica ( ), no dobro. Ona ima super glas, drama pjesme pjeva, atmosferu nije mogla bolju napraviti, a plese cudo =D. Ne znam sto bi covjek vise pozelio
Znaci definitivno Slavica
|
|
|
|
|
|
Tha_A je napisao/la sledeće: | Pa sad, ne znam kakvi su koncerti na kojima nisam bio, tako da mogu komentirati samo one na kojima sam bio. : |
Hmmm naravno, rec je o koncertima na kojiama si bio a i one koje si gledao na tv-u dakle, mozes komentarisati i te koncerte Logicno...
Koncert Zdravka Colica u Parizu, nikada necu zaboraviti, Ace Lukasa uhhhh, i Cecin, 2007 godine ovde...
Nazalost, nisam bila na Cecinom koncertu na Uscu, i Ace Lukasa na sajmu....
Najbolji koncerti
8)
|
|
|
|
|
|
Tha_A Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Dec 2006 Poruke: 365
|
|
Ali nije isto komentirati koncert koji gledas preko TVa ili koncert na kojemu si i sam bio. Prava atmosfera se rijetko kad moze prenijeti slikama odnosno putem TVa, da bi se nesto takvo moglo prokomentirati potrebno je to dozivjeti...
|
|
|
|
|
|
Svi znamo da ne mozemo komentarisati na isti nacin koncerte na koji smo bili i koncerte koje smo videli preko tv-a.
Ali ipak... pitanje je jednostvano
Koji je po vama najbolji koncert... dakle, na kojim ste bili, i na kojim niste, koje ste videli na tv-u...
Ako ne zelis da komentarises koncerte na koje nisi bio nemoj, nikoga ne teramo
|
|
|
|
|
|
vlada_227 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 21 Avg 2006 Poruke: 170 Mesto: СРБИЈА
|
|
Ceca / Usce '06 - na prvom mestu, a extra je bilo i na Colinom koncertu na Marakani 2001. god. Videcemo kako ce biti ove godine 8)
|
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
neki dan tacnije 18. maja ove godine koncert u Sarajevu Maksima Mrvice wowwwwwww
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
klinka Odomaćeni član
|
Datum registracije: 27 Apr 2005 Poruke: 1120
|
|
Koncert Prljavog Kazalista,zaboravih godinu,nazalost.
|
_________________ Lutka od krvi bez trunke ideje... |
|
|
|
|
esprity Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Maj 2007 Poruke: 6
|
|
Ceca - Usce EXTRA dozivljaj ... volela bih da sam bila i na koncetru na Marakani
|
|
|
|
|
|
stojke_86 EGO!'s superhero
|
Godine: 38
Datum registracije: 27 Nov 2006 Poruke: 2334 Mesto: Beograd
|
|
Ceca - Ušće - 2006
Bez ikakve sumnje, najbolji koncert na kom sam ikad bio
|
_________________ Biti isti,
Biti poseban,
Biti slobodan,
Biti samo svoj! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|