:: |
Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Da li slusate njihove pesme i da li vam se grupa svidja ?
Ja iskreno mislim da imaju mnogo dobrih pesama.
Moje omiljene su : Kad dodje oktobar, Strah me da te volim, Bas ti lijepo stoje suze, Kao domine, Svi moji drumovi...
Da cujemo vasa misljanja ?
|
|
|
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Naravno.To mi je omiljena grupa.Slušam ih od svoje šeste godine i nisu mi još dosadili.
Omiljene pesme su mi:
Ja sam kriv što te moram voljeti,Posljednji valcer sa Dunava,Otkud ti k'o sudbina,Ja nemam snage da te ne volim,Zakuni se,oživi me,...
Mnogi kažu da je Hari ''smor'' sa tužnim pesmama,i da ne vole ovu grupu,ali opet znam da ti isti,kad na radiju čuju neku pesmu od ove grupe,retko menjaju stanicu.
Ne volim patetiku u životu,ali je obožavam u muzici,a i nekako mnogo lako se nalazim u pesmama grupe:''Hari Mata Hari''.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Ima lepe pesme ali ne slusam ga tako redovno...
|
|
|
|
|
|
gheo Odomaćeni član
|
Datum registracije: 22 Jan 2004 Poruke: 1019 Mesto: Timisoara (Temisvar), Banat
|
|
Jos slusam jednu stari album, "Voilo bih da te ne volim". Secam se dobra stara vremena...
|
|
|
|
|
|
vendulja Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Dec 2005 Poruke: 237
|
|
Naravno da volim slusati HMH.
Njihova omiljena pjesma mi je ~Svi moji drumovi~.
Imaju mnogo hitova, prosto je nemoguce nabrojati ih.
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
odrasla sam uz njihovu muziku, imaju neke dobre balade, ali ih ne slusam tako cesto jer par pesama me bas potresu, tako da izbegavam
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
da, volim da ih slušam, posebno one starije pesmice mada su im i ove nove dobre.
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
Zsejla Dragonfly
|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 3296 Mesto: Sarajevo
|
|
Mogu ih slusati, pogotvo starije stvari, ali njega licno nesto pretjerano ne gotivim...
|
_________________ Beer is the cause and solution to all of life's problems. ~Homer Simpson~ |
|
|
|
|
Slejdž Gospodja Selektorka
|
Godine: 46
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 4716 Mesto: Frankfurt/ Loznica
|
|
Volim, ne bas da sam luda za njima, al ima par pesama na koje se odusevim. Npr, Kad dodje oktobar, Ne lomi me, Kao domine, Ja te volim najvise na svetu...
Malo me on nervira
|
_________________ Bez tebe ne smem
ja ne umem
disati,smejati se, hodati |
|
|
|
|
Nune Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Sep 2007 Poruke: 51
|
|
|
|
|
Grešnica ¤ grešna u ljubavi ¤
|
Datum registracije: 20 Jan 2008 Poruke: 5614
|
|
Johnny-Delija je napisao/la sledeće: | Mnogi kažu da je Hari ''smor'' sa tužnim pesmama,i da ne vole ovu grupu,ali opet znam da ti isti,kad na radiju čuju neku pesmu od ove grupe,retko menjaju stanicu.
Ne volim patetiku u životu,ali je obožavam u muzici,a i nekako mnogo lako se nalazim u pesmama grupe:''Hari Mata Hari''. |
Baš tako...
Slušam ih od kako znam za sebe i slušat ću ih do kraja života... U to sam sigurna jer mi jednostavno ne mogu dosaditi... Njihove pjesme nemaju rok trajanja, prepune su emocija i ja ih ne mogu slušati i ujedno biti hladna...
|
|
|
|
|
|
KLICIC Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Jul 2008 Poruke: 182 Mesto: Cazin
|
|
Samo pohvale za Harija.Dobre pjesma i sve ostalo
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|