:: |
Autor |
Poruka |
foryou10 Iskusni član
|
Godine: 63
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903
|
|
Jedan od najljepših filmova koji sam gledao.Možda sam pristrasan jer u njemu igraju moji omiljeni glumci.
Ubistvo s predumišljajem
Dvije ljubavne priče, koje su isprepletene iako se odvijaju u dvije epohe međusobno udaljene pola vijeka. Bulika, savremena beogradska djevojka i Bogdan, ratnik iz Moslavine, u 1992. Bulikina baka, rafinirana beogradska ljepotica iz visokog drustva i Krsman, seljak sa Kopaonika i oficir OZNE, u 1944. - u dva različita rata susreću se sa sudbinskom tragikom kao neizbježnom istorijskom odrednicom balkanskog prostora.
rezija: Gorcin Stojanović
scenario: Slobodan Selenić
uloge: Branka Katić, Ana Sofrenović, Sergej Trifunović, Nebojša Glogovac, Dragan Mićanovic, Ljubiša Samardžić.
Kakvo je vše mišljenje o ovom fuilmu?
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
|
patis Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 133
|
|
ovaj film je mnogo dobar samo sto je malo tuzan na kraju...
|
|
|
|
|
|
Rakelly Upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 449 Mesto: Valjevo
|
|
Dobra prica, izuzetno zanimljiv film, ali previse tragican: ljubavi osudjene na propast, zivoti usmereni ka smrti, surova vremena kao vecna tema naseg okruzenja.
|
|
|
|
|
|
penelope Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 108
|
|
Jedan od retikih nasih filmova koji ima konkretnu radnju. Glumci su super... ne mozes da ne zaplaces gledajuci ga. Po meni spada u kategoriju boljih domacih filmova
|
|
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Jako kvalitetan domaći film, šteta što nema više takvih
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
pachule Upućeni član
|
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 433
|
|
Jedan od dva domaca filma koje volim. Drugi je Profesionalac, mada je Ubistvo s predumisljajem bez premca
|
|
|
|
|
|
z1v0tj3l3p Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Apr 2006 Poruke: 88
|
|
super je film, i jedan od retkih "novijih" koji su bas dobri, s obzirom da nasa kinematografija u poslednjih 15tak godina nije bas sjajna
|
_________________ And when the rain begins to fall, you ride my rainbow in the sky. And I will catch you if you fall, you never have to ask me why... |
|
|
|
|
radiopetica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 248 Mesto: Nis
|
|
Stvarno odlican film... totalno je ostavio pozitivan utisak na mene.
|
|
|
|
|
|
Artemis Faul Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 14 Mar 2006 Poruke: 125
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
odlican film, odlicni glumci, i mozda Sergejeva po meni najupecatljivija uloga
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Sabados Mafijaš
|
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 6142 Mesto: Sky
|
|
Cini mi se da sam gledao film ako se nevaram
|
_________________ oʞɐdoɐu oʇsǝu ʞǝʌn ' sǝuǝɹʞo poƃ oʞɐʞ |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Jedan od naših boljih filmova, sa sjajnom ekipom glumaca.Film koji je ocrtao događanja, na žalost, dva povezana života u dva različita i surova vremena. Glogovac je inače jak i kvalitetan glumac, i ovom ulogom još jednom je potvrdio i dokazao sve svoje kvalitete. Isto tako mogu reći i za Branku Katić kao i Sergeja Trifunovića.
Lično...mene je film jako potresao i na žalost, teško ću se moći nakanuti da ga pogledam još jednom. Scenu u kojoj ga nalazi i prepoznaje po čarapama mislim da zadugo još neću biti u stanju pogledati.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|