www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Počinje Veliki Brat VIP !
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ TV i serijski program ~
::  
Autor Poruka
Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 04, 2007 6:34 pm    Naslov poruke: Počinje Veliki Brat VIP ! Na vrh strane Na dno strane

„Veliki brat - poznati“ u Srbiji startuje sutra uveče kada će u kuću u Košutnjaku ući 12 izabranih poznatih ličnosti. Iako su imena ukućana strogo čuvana tajna, kako „Blic“ nezvanično saznaje, za nagradu od 50.000 evra, između ostalih, boriće se pevačice Goga Sekulić i Olja Karleuša, atletičar Dragutin Topić, pevač Niggor, Ivan Gavrilović, bosanski pevač Deen i voditelj „Ruskog ruleta“ Dragan Marinković Maca.

Iako organizatori šoua ne žele da do samog početka (subota 5. april, 20 časova, Televizija B92, poznata kuća u Košutnjaku) otkriju imena VIP stanara koji će preći prag, po čaršiji već uveliko kolaju priče ko će se od „veoma važnih osoba“ usuditi da otkrije svoju narav, borbenost, pa čak i „lice bez šminke“. Kako smo saznali, sigurne učesnice emisije su dve atraktivne pevačice - Olja Karleuša i Goga Sekulić. Iako se šuškalo da su i Seka Aleksić, kao i Tijana Dapčević sigurni učesnici, njih dve se najverovatnije neće naći u kući. Izvesno je da će se u kući naći još jedan pevač - pomalo zaboravljeni Ivan Gavrilović, dok se i dalje u igri za ulazak u kuću njegove kolege Dragan Kojić Keba i mlađani ljubimac devojaka Saša Kovačević. Pravo iznenađenje biće pojavljivanje poznatog atletičara Dragutina Topića.

Izvor: Blic

Srpski rijaliti šou "Veliki Brat - poznati“ počinje u subotu uveče, kada će u u Kuću u Košutnjaku ući 12 poznatih faca, a jedna od njih na kraju će osvojiti nagradu od 50.000 evra.

U produkcijskoj kući "Emotion", koja organizuje ovaj šou, krili su imena učesnika kao "zmija noge", ali su mediji uspeli da saznaju imena nekih od učesnika.

Prema saznanjima "Blica", u Kući Velikog Brata u narednih mesec dana gledaćemo pevačice Gogu Sekulić i Olju Karleušu, pevača Niggora (Montenigers), bosanskog pevača Deena, Ivana Gavrilovića, voditelja "Ruskog ruleta" Dragana Marinkovića-Maca, a pravo iznenadjenje je i nekadašnji skakač u vis Dragutin Topić.

On neće biti i jedini bivši sportista u Kući. MONDO saznaje da će jedan od učesnika biti i nekadašnji fudbaler Partizana, engleskih klubova Aston Vile, Boltona, Kristal Palasa, njujorškog Metrostarsa Saša "Djani" Ćurčić.

Pored fudbalske veštine, Saša Ćurčić bio je poznat po ludom noćnom životu, pogotovo u vreme dok je živeo u Engleskoj. Pojedine njegove izjave bile su antologijske, poput ove: "Ne bih potpisao za drugi klub ni da mi ponude 15 miliona dolara. medjutim, ako bi mi ponudili 15 žena iz raznih krajeva sveta, to bi bila sasvim druga stvar. Tada bih rekao predsedniku kluba - molim vas, pustite me da usrećim sve te žene, onako kako do sada nikada nisu bile srećne i zadovoljene".

Kako je dobio nadimak Djani? "U Partizanu su bili Ćirić, Ćurčić, Čurović, a Tumba (trener Ljubiša Tumbaković) je sve nas zvao: "Ćure, Ćure!" Nikada nismo znali kome se obraća. Jednom na pripremama, ja mu kažem: "Daj, šefe, nemoj više tako." "Pa, dobro, kako da te zovem?" - pitao je. U to vreme imao sam, onako, malo dužu kosicu i kažem: "Djanini" (bivši fudbaler Rome). I tako ostadoh Djani. U javnosti se posle pričalo - Djani Versaće. Ajde, rekoh, sviđa mi se i ta priča. Kao, pun sam k'o brod, a ja nemam 'leba da jedem".

"Press", medjutim, prenosi izjavu Nigora da zbog važnih svirki i posla, nije pristao da učestvuje u Velikom Bratu.

Taj list ima "svoje" kandidate. To su Jelena Mrkić, poznatija kao sestra Nataše Bekvalac, potom folkerke Indi i Slavica Ćukteraš, a čak i trudna Goca Tržan!?

Izvor: MTS-Mondo

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 44

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 05, 2007 5:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Steta sto nema Seke Aleksic. Bas bih voleo da vidim na sta lici bez sminke. Very Happy

Usput da ne pocinje mozda danas? [5. maj, a ne april] Question

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 05, 2007 11:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Danas pocinje, ovo "april" je greska u tekstu Smile

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 05, 2007 1:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svasta...samo nam je jos to trebalo...ni onaj prvi nisam gledala...ovaj sasvim sigurno necu Rolling Eyes

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

**OpasnaMackica**
Banovan!

Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 04 Apr 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 05, 2007 1:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma meni je to sve jako glupo i dosadno

drazen87
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 03 Apr 2007

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 05, 2007 1:36 pm    Naslov poruke: ccc Na vrh strane Na dno strane

bolje da su nasli neke ljude sa ulice...
sta ima njima da daju pare,zar nije bolje to podeliti onima koji nemaju,svi su tu zbog para,samo sto niko nece priznati,ako nisam u pravu onda neka se svi odrenku para i ucestvuju Smile

Devojka od cokolade
.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
<b>.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.</b>

Datum registracije: 03 Apr 2007
Mesto: .~. Sous le vent .~.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 05, 2007 3:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nastasenjka je napisao/la sledeće:
svasta...samo nam je jos to trebalo...ni onaj prvi nisam gledala...ovaj sasvim sigurno necu Rolling Eyes

Potpisujem!!!
Sve je glupo i bez smisla...

spiderwoman
diacetylmorphine
<b>diacetylmorphine</b>

Datum registracije: 11 Jan 2006
Mesto: preko okeana

cuba.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 05, 2007 5:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ko zna na sta ce to sve da lici...Bice tu divnih bisera...

anabalind
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 26 Apr 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 06, 2007 1:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cista glupost!Dace 50 000 evra njima umesto da daju u dobrotvorne svrhe!Uveli su u kucu sve same ludake i sabane,onaj fudbaler samo gleda koju ce zensku da smuva!Mogu da zamislim sta ce sve da se izdesava!A tek onaj matori Pedja the Boy?Jao,katastrofa!Jedino mi se tamo cini zanimljiv Maca!

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 44

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 06, 2007 6:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cim je usla Marta Keler odmah sam uklavirio da ce tamo biti samo zvezde kojima je zenit karijere daaavno prosao. Pedja je to samo potvrdio. Very Happy

Mogu da se kladim da ce svi kukati kako im je bilo bolje "dok su bili slavni"... Price Broja Jedan... Rolling Eyes

Moje prognoze: Maca ce, izgleda, biti novi Miki. Prvo ce ispasti najstariji: Big Lale, Pedja i Zorica. Na kraju ce ostati Emina [BiH], Alibabic [CG] plus jos neko iz Srbije. Rolling Eyes
Za ovo poslednje sam 100% siguran jer je i u proslogodisnjem VB i u Idolu bilo 3-4 XY [eks-ju] drzava pa su ih vestacki odrzavali do samog kraja. Providan fazon, a ja bi mogao da odem do kladionice... Rolling Eyes

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

**OpasnaMackica**
Banovan!

Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 04 Apr 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 06, 2007 8:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni je jako bilo krivo kad su onog malog iz crne gore onako sekinirali.
Decko je imao hrabrosti da ucestvuje posle svega...I da svaka cast Olji i Gogi jer druge pevacice nisu htele da dodju a jedini razlog sminka i tezga.
Uhhhh kako je onaj maneken sladak juju

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 06, 2007 11:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mmm, zbog manekena (njam!) vredi baciti oko na Celebrity Big brother u narednih mesec dana Very Happy

Slažem se za Gogu i Olju, one meni još od ranije važe za najgotivnije (ne volim taj izraz, ali ovde služi svrsi Razz ) i najopuštenije, bilo je za očekivati da će se upravo one dozvoliti da ih vidimo i u jutarnje i u popodnevnom i svakakvim izdanjima Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ TV i serijski program ~ -> Počinje Veliki Brat VIP ! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon