:: |
Autor |
Poruka |
Madmax86 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 21 Okt 2004 Poruke: 339 Mesto: Belgrade
|
|
Cao ljudi!
Treba mi pomoc oko nekih grckih pesama.
O cemu se zapravo radi, trebaju mi neke dobre onako disco stvari,
vi mi navedite nekoliko, a ja cu sam da trazim.
Unapred hvala!
P.s. Sanjice probaj da mi pomognes, ja znam da si ti pravi :lilangel:
|
_________________ Pobesneo Max |
|
|
|
|
valchala Odomaćeni član
|
Godine: 50
Datum registracije: 09 Feb 2005 Poruke: 1045 Mesto: ma gde to bese???... aaaa... pa ispod kruske, naravno!
|
|
max, jesi probao "Antique"?
|
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
E Maxi ja ne pratim Grcku muziku,imas u zeljama par pesama i u MP3 Razno imas nesto Grcke muzke ,poskidaj to ako vec nisi ima par hitova
|
|
|
honolulu Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Okt 2004 Poruke: 63
|
|
Antique,Anna Vissi,Despina Vandi,Eua milli.........
Ima ih dosta mada su svi kopirani od strane nasih "estradnih umetnika",tako da ces retko da cujes nesto novo
Svidja mi se ova nova evrovizijska pesma sa Kipra ( grcki jezik),zove se Ela ELA A PEva je Constatinos (ili Konstatinos) u disco-dance stilu
|
|
|
|
|
|
stamenid Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 06 Jun 2004 Poruke: 9671 Mesto: daS ivoN
|
|
pa daj bre tu novu pesmu nadjite i metite na server
|
_________________ турбопичећи новосадиста
:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d: |
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Jes lako je to reci stameni
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Madmax, vuci stvari od Anna Vissi, Despina Vandi, Antonis Remos, Notis Sfianakis, Triandafillos ili Antique (oni imaju bas one pesme u disco-fazonu)! Sakkis Rouvas takodje ima neke brze numere. Ako hoces da cujes neke sa trubom sto je zaradjivao sa Bregom vuci Georgios Ntalaras.
Pozdrav.
|
|
|
|
|
|
Madmax86 Upućeni član
|
Datum registracije: 21 Okt 2004 Poruke: 339 Mesto: Belgrade
|
|
E ljudi hvala vam svima!!!
Pomogli ste mi mnogo!
Pozdrav!
|
_________________ Pobesneo Max |
|
|
|
|
Katarina359 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Apr 2005 Poruke: 5
|
|
Cao,
zelela bih da pozdravim sve ljubitelje grcke muzike,jer sam i sama njen "korisnik"!!!!!! da li ovde neko voli sakisa rouvasa?
ja ga obozavam,mogu vam reci da kada sam ga prvi put videla na ESCu mislila sam da je neki tra-la-la pevac,ali kada sam cula 80%njegovih pesama odusevila sam se.Sakis je u nekom drugacijem fazonu nego sto je bio na ESCu...ajde ako ima njeovih fanova,javite se da caskamo!!!!
Pozdrav!!!!
|
|
|
|
|
|
Gile80 Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 3261 Mesto: Beograd
|
|
Katarina359 je napisao/la sledeće: | Cao,
zelela bih da pozdravim sve ljubitelje grcke muzike,jer sam i sama njen "korisnik"!!!!!! da li ovde neko voli sakisa rouvasa?
ja ga obozavam,mogu vam reci da kada sam ga prvi put videla na ESCu mislila sam da je neki tra-la-la pevac,ali kada sam cula 80%njegovih pesama odusevila sam se.Sakis je u nekom drugacijem fazonu nego sto je bio na ESCu...ajde ako ima njeovih fanova,javite se da caskamo!!!!
Pozdrav!!!! |
Promasila si mesto. Ovo je mesto za muzicke zelje. Imas forum Muzika na struju gde mozes caskati o tome.
Pozdrav
|
|
|
|
leggy Samuraj
|
Godine: 47
Datum registracije: 24 Nov 2004 Poruke: 4140 Mesto: Tampico, Tamaulipas, Mexico
|
|
Imam ja jedno pitanje... Jel neko zna jednu staru grcku stvar, hit iz 1996...
Stvar se zove Soma mou (nemam grcka slova, ali ovo znaci Telo moje).
Ne znam ko izvodi, ali znam da, kad sam u Cumicu, u jednom starom grckom klubu trazio da mi izvedu Grci tu pesmu, znali su bez problema
|
_________________ Viva Zapata y Subcomandante Marcos! |
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Ja bi voleo konacno ovu novu od Korkulis ali nemam pojma kako se zove pa mi Gile nije u mogucnosti pomoci.
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|