www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

South Park vs. The Simpsons
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ TV i serijski program ~
::  

Koju od ovih serija vise volite?
South Park
20%
 20%  [ 3 ]
The Simpsons
60%
 60%  [ 9 ]
podjednako ih (ne) volim
20%
 20%  [ 3 ]
Ukupno glasova : 15

Autor Poruka
nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 30, 2007 4:14 pm    Naslov poruke: South Park vs. The Simpsons Na vrh strane Na dno strane

Idemo sve iz pocetka s jednom razlikom, dodala sam i anketu. Dakle, koja vam je od ovih serija bolja i zasto? Molim svoje odgovore malo obrazlozite. Hvala lepo. Wink

Ja ih podjednako volim. Razlicite vrste humora za razlocito raspolozenje. Very Happy

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Danchy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 10 Jan 2007

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 30, 2007 5:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moj glas definitivno za Simpsonove...volim oboje,ali The Simpsons mi je nesto najdraze...jednostavno mi lezi taj humor,takav stil crtanja...to je moje misljenje...The Simpsons 4eva Laughing

klikni Smile

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 05, 2007 9:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Definitivno South Park.
Do sad sam ogledala sve epizode i ne znam da li sam se ikad toliko smijala uz njih.
I dva kratka filma
Najjači lik mi je Cartmen, obožavam ga!
Njih treba skužit ( taj humor, mislim) ludi su, prebolesni i ja ih zato volim!

tamara_blabla
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 38

Datum registracije: 15 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 05, 2007 10:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Obozavam The Simpsons, ali volim i S.P. zbog njihovog ludackog crnog humora. Jedva cekam da se nastavi prikazivanje na nasim televizijama.

nastasenjka
~daydreaming~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 05, 2007 10:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

tamara_blabla je napisao/la sledeće:
Obozavam The Simpsons, ali volim i S.P. zbog njihovog ludackog crnog humora. Jedva cekam da se nastavi prikazivanje na nasim televizijama.

daje se kod nas na tv b92 negde oko 1 sat posle ponoci (vidi na teletextu tacno vreme) Wink

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 08, 2007 8:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Znam da sam već glasala ali nemam gdje napisati ovo.
Noćas je bila jedna od najboljih epizoda South Parka ikad!
Radilo se o igrici Warcraft, ja sam se smijala sat vremena kako su ih prikazali ugojene, pred kompjuterom kako zaluđeni igraju igricu..ma fenomenalno, ne može se opisat!

P_r_e_d_a_t_o_r
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 32

Datum registracije: 05 Mar 2007
Mesto: Belgrade

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 08, 2007 8:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Definitivno SouthPark

nastasenjka
~daydreaming~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 08, 2007 10:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Anđela je napisao/la sledeće:
Znam da sam već glasala ali nemam gdje napisati ovo.
Noćas je bila jedna od najboljih epizoda South Parka ikad!
Radilo se o igrici Warcraft, ja sam se smijala sat vremena kako su ih prikazali ugojene, pred kompjuterom kako zaluđeni igraju igricu..ma fenomenalno, ne može se opisat!

jao uzas...a kad se samo setim koliko sam vremena provela igrajuci tu i slicne igrice sa bratom Rolling Eyes covece kako su me naterali da se zamislim...odmah me danas nije bilo za compom sve do sada Laughing

lomataš po bespućima...

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 08, 2007 11:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

South Park definitivno Laughing Laughing ...A najbolja epizoda hmmm...pa recimo kad je maskenbal pa se Cartmen maskira u Hitlera i td... Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 08, 2007 11:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

haha, odvratno, odvratni su bili noćas South Park, moji frendovi i svi isto tako izgledaju zbog tih igrica Mr. Green , ali mislim da South Park iako malo bolesno, ipak prikazuju realni svet...
još jedna epizoda zbog koje sam se smijala satima je kad Kartmen,Sten i Kajl grade merdevine do neba da uzmu od Kenija bonove za slatkiše ( pa onda Japanci stižu i grade moderan svijet odma)..

ma neću više o njima Laughing

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 08, 2007 11:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

...A ona kad Cartman dobije "menstrooacijoo"? Question Laughing Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

nastasenjka
~daydreaming~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 08, 2007 11:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma meni je bila extra i ona kad im je ucitelj menjao pol pa postao uciteljica, sten je postao crnac, a njegov cale delfin...znaci ono je bilo valjanje...nisam mogla da poverujem Laughing boze koji debilni mozak je ono smislio Rolling Eyes Laughing

lomataš po bespućima...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ TV i serijski program ~ -> South Park vs. The Simpsons Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon