www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

oprosti za sve!!!
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
sandricicak
*mama 2 andjela*
*mama 2 andjela*

Godine: 37

Datum registracije: 22 Okt 2006
Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 29, 2007 10:30 am    Naslov poruke: oprosti za sve!!! Na vrh strane Na dno strane

koliko ste i kada spremni da nekog zamorlite da vam iskreno oprosti???
bilo da je to prijatelj,decko...

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 29, 2007 12:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nije mi teško, pogotovo ako shvatim da sam puno pogrešila i povredila tu osobu.

black_panthera
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 03 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 29, 2007 3:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikada mi nije tesko, ponasam se kako se osjecam,a ako mi je do nekoga stalo onda mi bude zao ako sam ga povrijedila i trudim se ispraviti pogresku.

Lilly lovedoll
*GiMmE mOrE*
<b>*GiMmE mOrE*</b>

Datum registracije: 26 Maj 2006

north_korea.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 29, 2007 3:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni bas jeste tesko pa zato izbegavam situacije u koim moze doci do neke moje greske, osim kad znam da sam u pravu. Rolling Eyes

Vampirela
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 31 Avg 2006
Mesto: Tamo gdje je on...

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 29, 2007 3:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kazem oprosti svaki put kada stvarno pogrijesim. na pocetku je bilo jako tesko to izgovoriti ali sam skontala da se ja bolje osjecam kada se nekome izvinem tako da mi vise nije problem

kacagica
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 06 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 29, 2007 4:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uvek kada znam da sam pogresila trazim oprostaj. Nije mi tesko da zamolim nekoga da mi oprosti za neku stvar koju sam greskom uradila

Mala_crvena
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 26 Apr 2007

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 29, 2007 8:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako sam stvarno pogrijesila molila bih za oprost i ucinila nesto posebno naravno samo za frendicu i za osobe koje volim...

prodi samnom kroz CRVENO...

slavica_m
>>>luda mala<<<
>>>luda mala<<<

Godine: 33

Datum registracije: 23 Avg 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 30, 2007 12:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Izvinim se samo kada znam da sam stvarno pogresila, inace sam jako tvrdoglava i jako mi je tesko da priznam svoje greske Embarassed

Ja ne mogu da spavam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja

Devojka od cokolade
.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
<b>.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.</b>

Datum registracije: 03 Apr 2007
Mesto: .~. Sous le vent .~.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 30, 2007 1:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

slavica_m je napisao/la sledeće:
Izvinim se samo kada znam da sam stvarno pogresila, inace sam jako tvrdoglava i jako mi je tesko da priznam svoje greske Embarassed

Potpisujem!!! Very Happy
Cesto puta se desi, da me na to i opomenu Embarassed

Nina_NS
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 04 Apr 2007
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 01, 2007 7:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa nije mi tesko da zamolim da mi neko oprosti ako znam da sam stvarno pogresila...

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 03, 2007 1:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E to stvarno tesko prevalim preko usta, znaci pokusacu na sve moguce nacine da se iskupim ako ima uopste razloga za to, ali reci mogu samo osobama do kojih mi je stvarno stalo i koje su to zasluzile zbog mog postupka!

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 03, 2007 1:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bio sam budala pa molio za oprost i kad nisam bio kriv i kad jesam. bilo mi važno da vezu spasim. odma se vidi ako ti je osoba spremna oprostiti, ne treba tu mnogo toga, važno je samo da ne učinimo iste gluposti ponovo

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> oprosti za sve!!! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon