:: |
Autor |
Poruka |
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
evo danas buraz skido noviju verziju nera s neta, kaze da mu je bio nesto cudan al ga je ipak instaliro.nakon instalacije normalno restarta pc..kad ono...big shit svako slovo koje je bilo na pc, startni izbornik, desktop, sve na diskovima, svaki folder, svaki fajl vise ne pise normalnim slovima nego nekakvim znakovima.dakle cijeli windows mi je u nekom cudnom fontu, meni to lici na one webdings il kak se vec zovu.funkcionira mi jedino internet tu su slova jos prilicno normalna, mada ni ovdje nisu ko inace, bold su i isto neka cudna.stranice koje otvaram su takodjer cudne gdje god nesto pise izgleda malo drugcije nego inace.pokusali smo restor medjutim nije islo i neamo pojma sta sad da radimo, kako da to maknemo.ajde ljudi molim vas hitno pomoc jer mi treba pc
|
|
|
Zoran_Karavla ~ Beli mišOv ~
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 661 Mesto: NS
|
|
Mozda su se samo fontovi pobrkali... idi u control panel / display / apperiance / advenced - pa neka podesi fontove.
ili ako nije to, idi u control panel / regional and language options / advanced / pa iz "dropbox"-a izaberi English... takodje ako ima jos negde da se odabere English, uradi to.
Elternativno - ponovo instalirajte windows.
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
nista od tog nije pomagalo apsolutno nista.sad imam novi windows tak da mozete zakljucat ovu temu
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
locked
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|