www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Opak Problem
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Software ~ -> ~ Arhiva - Software ~
::  
Autor Poruka
poison
~Chase The Sun~
<b>~Chase The Sun~</b>

Godine: 40

Datum registracije: 10 Jul 2004
Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 27, 2007 6:26 pm    Naslov poruke: Opak Problem Na vrh strane Na dno strane

evo danas buraz skido noviju verziju nera s neta, kaze da mu je bio nesto cudan al ga je ipak instaliro.nakon instalacije normalno restarta pc..kad ono...big shit Neutral svako slovo koje je bilo na pc, startni izbornik, desktop, sve na diskovima, svaki folder, svaki fajl vise ne pise normalnim slovima nego nekakvim znakovima.dakle cijeli windows mi je u nekom cudnom fontu, meni to lici na one webdings il kak se vec zovu.funkcionira mi jedino internet tu su slova jos prilicno normalna, mada ni ovdje nisu ko inace, bold su i isto neka cudna.stranice koje otvaram su takodjer cudne gdje god nesto pise izgleda malo drugcije nego inace.pokusali smo restor medjutim nije islo i neamo pojma sta sad da radimo, kako da to maknemo.ajde ljudi molim vas hitno pomoc jer mi treba pc

Zoran_Karavla
~ Beli mišOv ~
~ Beli mišOv ~

Godine: 39

Datum registracije: 18 Avg 2002
Mesto: NS

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 03, 2007 8:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mozda su se samo fontovi pobrkali... idi u control panel / display / apperiance / advenced - pa neka podesi fontove.

ili ako nije to, idi u control panel / regional and language options / advanced / pa iz "dropbox"-a izaberi English... takodje ako ima jos negde da se odabere English, uradi to.

Elternativno - ponovo instalirajte windows.

Car Dusan-Silni
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 56

Datum registracije: 09 Jun 2002
Mesto: Kraljevo / Frankfurt

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 04, 2007 9:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A deinstalacija nera? Mislim da skinete tu novu verziju nera koju ste instalirali?
Mada mislim da podesavanja kao sto je Zoki napisao treba da pomognu....

Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.

poison
~Chase The Sun~
<b>~Chase The Sun~</b>

Godine: 40

Datum registracije: 10 Jul 2004
Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 05, 2007 2:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nista od tog nije pomagalo apsolutno nista.sad imam novi windows tak da mozete zakljucat ovu temu

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 05, 2007 5:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

locked

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Software ~ -> ~ Arhiva - Software ~ -> Opak Problem Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon