:: |
Autor |
Poruka |
slatka_breskvica *samo tvoja...*
|
Godine: 25
Datum registracije: 08 Jun 2006 Poruke: 8864 Mesto: USA
|
|
Imam jedan problem, imam jedan film koji je iz dva dela , pa bi ja htela da ih spojim da bude jedan AVI format... Pokusavam sa raznim programima, ali mi stalno govori da zvuk nije isti ili tj. da ta dva filma nisu ista.. Pa me zanima da li neko mozda zna kako da napravim da oba filma budu ista da bi mogla da ih spojim...
Hvala
|
_________________ Happy & Married |
|
|
|
|
nenadmorpheus Just me
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd
|
|
Najlaksi program koji bi mogao da ti odradi ovaj posao je Windows Movie Maker.
Ono sto je malo problem kod njega je sto ja mislim (nisam siguran) da moze da sacuva video fajl samo u wmv formatu ali to bi putem jednog od zilion konvertora mogla da pprebacis u AVI. Mozda ima malo vise posla zbog konvertora ali mislim da bih tako ja uradio ili bi koristio InterVideo WinDVD Creator koji ima istu ulogu kao i WMM samo sto sigurno ima opciju za AVI.
|
_________________ You're off the map now, radar can't even find you
We stay on the grind, you slip, we out-grind you
You walk around mad, you let your anger blind you
We walk around just playin' the violin behind you |
|
|
|
|
Vaxter Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Sep 2004 Poruke: 605 Mesto: Šimanovci
|
|
VirtualDub.
Sa njim je ovo moguce odraditi poprilichno jednostavno.
Sa njim se spojeni fajlovi odmah mogu izbaciti u zeljeni format tako da nema jedne, bespotrebne, rekompresije vishe.
Ako se pri exportu izabere opcija Direct stream copy, fajl izlazi u originalnom formatu i velichine je kao ulazni fajlovi zajedno.
Ovu opciju je moguce koristiti samo ako su ta dva ulazna videa istog formata.
U suprotnom je potrebno uraditi recompress i zvuka i slike.
Zna da potraje, kao i svako rekompresovanje.
Pri rekompresovanju je moguce odabrati koja je zeljena ciljna velichina fajla, tj. podeshava se bitrate kompresije izlaznog videa i zvuka.
|
_________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse |
|
|
|
|
|
|
|
Hvala na brzm odgovorima...
Mada u VirtualDub-u a kada pokusam na njega da spojim drugi file dobijem poruku : "the audio streams have different sampling rates"
E sad mene zanima kako to da resim?
Kada spojim film u avidemux, zvuk mi je jedno 3 do 4 s brzi nego slika, pa sam pokusala da to resim u Vir.Dub, ali bezuspeno...
Probacu da jedan film uradim kompresiju i da podesim kao sto je i ovaj drugi, pa cu da vidim da li ce tada hteti da radi.... Hvala u svakom slucaju...
|
|
|
|
|
Vaxter Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Sep 2004 Poruke: 605 Mesto: Šimanovci
|
|
Probaj da u virtualdubu demuxujesh zvuk, obradish u sound forge, pa ga posle ponovo uvezesh.
Poshto ti nisu isti sampling rate-ovi mozesh da ih ujednachish u Sound forge, spojish tamo, i kasnije kad spojish ta dva videa, uvezesh novi zvuk za taj spojeni fajl, tj. zvuk koji je obradjen u sound forge.
To radi.
|
_________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse |
|
|
|
|
|
|
|
Hvala puno....
Sve sam zavrsila uspesno..... Sve sam spojila i napravila DVD ....
|
|
|
|
|
D@cha Prijatelj foruma
|
Godine: 89
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla
|
|
Za pocetnike je naj lakse da odrade posao bilo kom formatu sa Winavi video konvertorom 9 koji ima mogucnost sastavljanja vise fajlova bez obzira u kom su formatu (u koliko ih podrzava )mozes napraviti i dvd ali sa nalepljenim titlom samo trebas podesiti tip fonta na east europe zbog nasih slova(samo SRT format podrzava )
|
_________________ NO COMENT |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|