:: |
Autor |
Poruka |
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
Da li smo mi onakvi kakvima se sami dozivljavamo, ili smo ustvari onakvi kakvima nas dozivljavaju drugi?
Koliko smo MI ustvari MI, a ne ocekivanja i iluzije nasih roditelja, prijatelja, sefova, partnera...?
|
|
|
|
|
|
mrgude Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Mar 2007 Poruke: 446
|
|
joj ja sam dugo bila iluzija ostalih,bila sam sve sto se ocekuje. i onda jednom kad sam htjela biti u samo jenoj stvari ono sto ja zelim svi su se digli i popljuvali me. to se desilo prije tri godine i od tad sam totalno svoja i boli me briga za ocekivanja drugih, nek sami ispunjavaju svoja ocekivanja a ja cu svoja i bok!
|
|
|
dreamwalker *dragancee*
|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *
|
|
bravo eliote,
vrata spoznaje se najteze otvaraju a cuce u nama,
neki ljudi se nece spoznati ni do kraja zivota.
malo je tesko priznati sebi svoju pamet ili neznanje,
verovatno u zelji da se covek sakrije od sebe samoga
pocne da glumi ono sto on nije u stvari.
"ja necu nista drugo,no samo da prozivim....."
|
|
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
definitivno smo onakvi kakvima sami sebe dozivljavamo.nitko ne zna moje pravo JA osim mene same.covjek cesto zbog okolnosti moze iskrivljeno nastupati il ga mogu iskrivljeno shvatiti, a to nije zapravo prava osobnost tog covjeka
|
|
|
SmashingPumpkin Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 30 Jan 2007 Poruke: 76 Mesto: Kula nazalost...nemam knjizaru!!
|
|
ja sam sam svoj(moglo bi se reci da sam ja izrod u celoj porodici u poslednjih 300 godina) i moje JA nema roditeljski poruka jer sam ih se resio i odlucio sam da ne pratim scenrio nego da zivim svojom glavom...
ja sam ja...to je sve sto mogu da kazem
|
_________________ Riot Grrrl!
Rebel Girl!
Feminizam!
Revolution! |
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
Citat: | Koliko smo MI ustvari MI, a ne ocekivanja i iluzije nasih roditelja, prijatelja, sefova, partnera...? |
uh... ne znam jos jedan ovakav primerak
mozda sam trebao da budem necije ocekivanje... ako nisam... zao mi je zbog toga... pomislim da su svi ljudi nekakvi unikati.... da li je stvarno tako?... tesko...
postao sam ono sto ni sam nisam ocekivao... ako me cenis i postujes ovakvog kakav jesam i kakav mogu da budem s vremnom... meni je to dovoljno. ni ja ne ocekujem mnogo od ljudi u svom okruzenju... i svaki put se iznenadim sta sve mogu
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
nazalost najteze je biti ono sto JESI! jer,kao jedinka, upravo si ti taj unkat! niko drugi nego ti!
a u strahu od "neprihvacenosti" "proizvanja" "odbacivanja" uklapamo se u neki sablon.
"JA" sam ja mozda ipak samo u nekim "malim" stvarima, nekim malim zeljama ili bolje reci "principima" kojih se drzim, mozda negde u globalu zelim da ostvarim snove svojih roditelja, jer mozda ipak ne znam gde zavrsavaju oni a gde pocninjem ja.
put je predamnom. jos mnoga raskrsca cekaju na moju odluku.
ako bog da, videcemo gde ce me to odvesti.
|
|
|
|
|
|
young_ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 77 Mesto: Beograd
|
|
ja sma znachi svoj JA
znachi dok si dete roditelji te upucuju i vode te nekim putem posle sam birash kako cesh... ja sma svoj put odabrao i furam samo njime,kome smeta i ko mi se nadje na putu sam je kriv
|
_________________ Kada zivot vise ne mozes ti da zoves svojim, i kada neko drugi sudbinu ti kroji, i kada tvoji snovi vise ne budu tvoji.. mali trachak nade uvek mora da postoji... |
|
|
|
|
young_ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 77 Mesto: Beograd
|
|
SmashingPumpkin je napisao/la sledeće: | ja sam sam svoj(moglo bi se reci da sam ja izrod u celoj porodici u poslednjih 300 godina) i moje JA nema roditeljski poruka jer sam ih se resio i odlucio sam da ne pratim scenrio nego da zivim svojom glavom...
ja sam ja...to je sve sto mogu da kazem |
poshtovanje samo svojom glavom... pa kroz zid KROZ ZID sha ces hehe znash makar da si svoj shef
|
_________________ Kada zivot vise ne mozes ti da zoves svojim, i kada neko drugi sudbinu ti kroji, i kada tvoji snovi vise ne budu tvoji.. mali trachak nade uvek mora da postoji... |
|
|
|
|
dragana.m ♫♪~unique~♪♫
|
Datum registracije: 19 Sep 2008 Poruke: 9154
|
|
Eliot je sreda je napisao/la sledeće: | Da li smo mi onakvi kakvima se sami dozivljavamo, ili smo ustvari onakvi kakvima nas dozivljavaju drugi?
Koliko smo MI ustvari MI, a ne ocekivanja i iluzije nasih roditelja, prijatelja, sefova, partnera...? |
Ne može mene niko bolje poznavati osim Boga i same mene, pa tek onda moja majka i ostali.
Mi smo ono što osećamo da jesmo.
|
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Ponekad se pitam da li se poznajem onako kako mislim i želim, naravno da me moji roditelji i prijatelji najmanje poznaju jer im ja ne dopuštam to uvijek, ali me uprkos svemu i dalje vole. Da li ja volim samo sebe, tu je već bio razdor, radi raznih grijeha, prošlosti i svega šreživljenog. ali poslije jedne knjige, uspjela sam da neke stvari dovedem do savršenstva (dobro sad, to se tako samo kaže) , ali mogu vam reći da je izuzetna upravo za ovu temu. Kada budem imala malo više vremena i kada budem odmornija, morat ću prenijeti tek dio riječi iste knjige.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
:LOL: je napisao/la sledeće: | nazalost najteze je biti ono sto JESI! jer,kao jedinka, upravo si ti taj unkat! niko drugi nego ti!
a u strahu od "neprihvacenosti" "proizvanja" "odbacivanja" uklapamo se u neki sablon.
"JA" sam ja mozda ipak samo u nekim "malim" stvarima, nekim malim zeljama ili bolje reci "principima" kojih se drzim, mozda negde u globalu zelim da ostvarim snove svojih roditelja, jer mozda ipak ne znam gde zavrsavaju oni a gde pocninjem ja.
put je predamnom. jos mnoga raskrsca cekaju na moju odluku.
ako bog da, videcemo gde ce me to odvesti. |
Jako lepo rečeno, i apsolutno nemam što ni oduzeti ni dodati.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|