:: |
Autor |
Poruka |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Zamislite da van mater npr nakon razvoda upozna nekog čovjeka i ostane trudna s njim, i rodi npr..dječaka..Da li će van on biti isto brat ili obično mule tj. polubrat i ništa van neće značit, ili će ipak bit jedan dio vas..? Ako neko ima polubrata ili polusestru neka nan malo pojasni taj odnos...da li postoji doza ljubmore i zavisti i slično..
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Ja nemam ni polubrata niti polusestru..medjutim smatram da krv nije voda i da su krvne veze veoma jake..samim tim smatram da ne bi trebalo biti kao da je otpadnik.Poznajem dosta polubrace i polusestara koje se jako dobro paze..imam takvih slucajeva i u familiji i ne vidim razlike u odnosu izmedju prave brace i polubrata.
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
please Odomaćeni član
|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava
|
|
imam polubrata i polusestru ali nikada nisam zivela sa njima
i malo ih poznajem.pokusala sam biti "rod " sa njima ali nije islo.
dva smo razlicita sveta,nista zajednicko nemamo
tako da sam odustala...
|
_________________ www.ONE.org |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
imam 2 polubrata koje nikad nisam upoznala....ima vremena...dok porastu i shvate neke stvari
onda cu pisati komentar, kako i da li smo se slozili
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
foryou10 Iskusni član
|
Godine: 63
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903
|
|
Imao sam polubrata koji je nazalost tragicno izgubio zivot.Sada zalim sto mu nisam dozvolio da mi se dovoljno priblizi.Zato savjet"Ne grijesite kao ja"
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
|
mrgude Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Mar 2007 Poruke: 446
|
|
ne razumijem zasto bi netko imao nesto protiv svoga polubrata il polusestre? oni su ljudi koji nistu krivi nizasto,koji su slucajno tu kao i ti.....
ne razumijem takvo ponasanje,glupo je
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
imam dva polubrata i dve polusestre
dvoje nikada nisam ni videla, zive daleko, ne pricamo cak ni istim jezikom .... a sa drugim bratom i sestrom sam bila jako bliska dok su bili ovde, sada su i oni daleko ali odrzavamo kontakt..
ne znam, tesko je to objasniti, meni barem...
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
ZdEnKo1986 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 11 Dec 2006 Poruke: 56 Mesto: Moscow
|
|
Ja imam sestru,zapravo otac mi se razveo od majke kad sam imao 6 godina i kasnije se ozenio zenom koja vec ima kcerku.
Sada zivimo zajedno i sve je super ali nije to ono,ja se opet vise ispricam sa rodicom koju vidim svaka 3-4 mjeseca. Npr ako ja nisam kuci mjesec dana sestra mi ne posalje ni poruku a isto tako i ja ako nje nema, sad da li je to navika ili sta neznam brat je jedno a polubrat drugo.
Opet ima raznih slucajeva kad rodjena braca ne mogu zajedno...
Ko ce ga znati jbt.
|
_________________ **Take me home, United Road; To the place I belong; To Old Trafford, To see United; Take me home, United Road." ** |
|
|
|
|
MEDOLINA Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 51
Datum registracije: 13 Maj 2007 Poruke: 48 Mesto: SUBOTICA
|
|
imam polusestru ali mi to nikad ne naglasavamo,slazemo se i posecujemo se.ona mi je sestra a ono polu-to ne postoji!
|
_________________ ZIVI I PUSTI DRUGE DA ZIVE |
|
|
|
|
Fionda Rizzo Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 23 Jul 2007 Poruke: 112
|
|
Ja imam dva polubrata i polusestru sa oceve i tri polusestre sa majcine strane. Samo sto kod mene nije prica da su se moji razveli pa opet osnovali porodice, nego moji roditelji su imali svako svoju porodicu a vidjali su se tajno i stvorili mene! Isuvise je komplikovano ali mene su sva braca i sestre lepo prihvatili i super se slazem sa svima.
|
|
|
đavolče little sexy devil
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao
|
|
Ja imam polubrata sa oceve strane i sasvim odlicno se slazem sa njim,mada se jako slabo vidjamo jer ga na zalost moja majka ne podnosi i zbog toga se uvek vodi diskusija,ali ja sa njim nikakvih problema nemam,kad god mi zatreba on je uvek tu pored mene da mi pomogne u bilo cemu!
|
|
|
vikivesna Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 539 Mesto: Klenak
|
|
Imam i polubrata i polusestru,oni su stariji od mene nikad nas nisu razdvajali nisam osecala ljubomoru,moja rodjena sestra i ja se sa njima super slazemo oni su mene odgajili i znam da me vole koliko i ja njih.
|
_________________ Da l`zaboli te kad me ne vidis,
kao i mene kad se ne javis!?
Da l`zabole te suze iskrene,
kao i mene... ?
Ako boli te sto me ne vratis!!!??
Barem reci mi da me ne volis!
Sto mi ostavljas vrata na pola,
vrata od bola... !? |
|
|
|