:: |
Autor |
Poruka |
SrebrnaTresnjica011 Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 14 Jul 2004 Poruke: 4277
|
|
Svima Vam zelim da UVEK budete zaljubljeni! po mogucstvu u jednu te istu osobu, i naravno - da Vam je to makar 2 puta vise uzvraceno od BAS te osobe!
|
|
|
|
|
|
tajanstvena Veštica
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Dec 2004 Poruke: 3820 Mesto: novi sad
|
|
joj tresnjice bas mi to i treba.... ali kako je bilo do sada... cisto sumnjam da za mene ima nade...
zelim ti da ostanes tako srecno zaljubljena i da uzivas u svojoj ljubavi i sreci kao i do sada.... cmokic
|
_________________ LJUBAV SE RADJA IZ VERE, ZIVI OD NADE, UMIRE OD MILOSTINJE... |
|
|
|
|
Roberto-NS Žderonja
|
Datum registracije: 28 Jul 2004 Poruke: 2519
|
|
Srecan svima dan zaljubljenih!!!
Saljem jedan special cmokenzi for maj valentine !!!!!
|
|
|
|
|
|
jelena_ns Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 12 Dec 2004 Poruke: 3849 Mesto: Novi Sad
|
|
Pridruzujem se cestitkama
|
_________________ "Varoši ima, što da grešim dušu, boljih i lepših al’ samo jedna je, shvaćaš, varoš u koju se vraćaš!" |
|
|
|
|
stamenid Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 06 Jun 2004 Poruke: 9671 Mesto: daS ivoN
|
|
Srecan dan zatreskanih svima...
Posebno mijoj mishici....a cmokenzie urucujem lichno....
|
_________________ турбопичећи новосадиста
:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d: |
|
|
|
|
Manhattan Psycho Killer
|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!
|
|
Ah, l'amour..... Narode zaljubljeni, srećan vam Sv. Valentin , a za one koji to nisu ištem jedan brz pogodak Kupidonove strele pravo u guz'cu (tek da se ne razljigavimo u romant'ci )!
Hajd, volite se, bre!
PostScript. Silvesteru, ti znaš da te......"baš, baš"! :love5:
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
14 februar.... ha smesno...
meni je to kao i svaki drugi dan...
ja sam sada razocarana u citav muski svet.... svi se prave da su fini i onda kad najmanje ocekujes BUMM!!!!
evo i moj dragi decko meni: kuco,maco,ljubavi... zove me svaki dan i onda pred 14 februar me ostavi....
mislim mogao je malo solidarnosti da me sutne posle dana zaljubljenih!!!!
|
|
|
|
|
|
sonjica Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 4471 Mesto: ispod palme na obali mora
|
|
SRECAN DAN ZALJUBLJENIH SVIIIIIIMA KOLIKO IH OVDE IMA......AKO SU ZALJUBLJENI DA OSTANU TAKVI , AKO VOLE NEK VOLE JOS VISE , ALI NE PREVISE , A ONIMA KOJI NISU DA TO POSTANU STO PRE...JER TO JE TAKO LEPOOOOOO!!!!!!!!!!
CMOKIC ZA SVE :love6:
|
_________________ *Ko zna zasto je to dobro! ! !*Mislicu o tome sutra! ! !*
Za sve igrace igrica VAZNO!KLIKNI OVDE |
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Srecan dan zaljubljenih svima koji su zaljubljeni!!!
|
|
|
rouzvel Prijatelj foruma
|
Godine: 67
Datum registracije: 22 Jul 2004 Poruke: 5310 Mesto: Beograd
|
|
Srećan dan zaljubljenih i od mene
Oni koji jesu, da tako i ostanu, a oni koji nisu,
da se pod hitno zaljube i tako i ostanu
|
_________________ istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda! |
|
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
I od mene ovako zaljubljenog sve najlepse cestitke svima
A sto kaze Ruska, ko nije preporucujem da to pod hitno nadoknadi, ne boli to..................................... samo po nekad (tvrde bre oklagije majku mu.... )
Ugledajte se na mene, ja sam zaljubljen u nekoliko hiljada prelepih zena sa ovog sajta a naravno u jednu posebno
|
_________________ Obavezno procitajte [ Pravilnik ] i [ FAQ ] pre nego sto postavite pitanja.
Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.
|
|
|
|
|
zvoncica Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 05 Sep 2004 Poruke: 3839
|
|
Svim pravoslavcima srecna slava SVETI TRIFUN!A ostalima i onima koji slave SVETI VALENTIN takodje sve najbolje!!!
|
_________________ zvoncic@
Najvrednije i najlepse stvari na svetu ne mogu se videti ili dodirnuti.One se mogu samo osetiti srcem!!! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|