:: |
Autor |
Poruka |
please Odomaćeni član
|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava
|
|
interesuje me vase misljenje o razlikama zene i muskarca
u samom poimovanju ljubavi,
u tome kako jedni i drugi ispoljavaju ljubav,
po kriterijumima biranja partnera i slicno...
gde su te velike,vazne razlike izmedju dva spola?
|
_________________ www.ONE.org |
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
uh...ovo je bas dobro pitanje!
pa da pocnem ovako:
cinjenica je da su muskarac i zena toliko razliciti,a u stvari toliko isti!problem je u tome sto neki to ne zele da priznaju ili jednostavno ne vide!nema tu mnogo razlika osim u nekim sitnicama koje ustvari i nisu toliko bitne!mislim da je naveca razlika u tome ko je koliko spreman da da i koliko trazi za uzvrat!!!postoje i problemi oko tolerancije,ko je koliko spreman da tolerise e tu i nastaju najveci problemi!posto svako ima svoj ponos niko ne zeli da prvi popusti!dakle sve u svemu bitno je samo koliko ko zeli za se zalozi!!!
|
|
|
please Odomaćeni član
|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava
|
|
isti smo mozda u ocekivanjima (beskrajne ljubavi)
ali nismo isti u nacinima traziti je ni dozivljavati tu ljubav,mislim.
muskarac mnogo voli fizicki "pregled "zene:
hormoni su mu mnogo vazniji nego kod zene
mnogo mu je vaznije "pakovanje" nego licnost sa kojom ce preziveti ostatak svog zivota(zasto ne?)...
zena je mnogo viose usmerena prema psiholoskim vrlinama muskarca,
ocekuje vise od prostog sex-a,mislim
|
_________________ www.ONE.org |
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
pa to sto si ti rekla je u potpunosti tacno!
|
|
|
crna_opasna_maca Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Sep 2006 Poruke: 136 Mesto: Novi Sad
|
|
Razlika? hehe
Pa muskarac ima dve glave i uvek koristi pogresnu, dok zena ima samo jednu ali pitanje je koliko korisnu..
Sad salu na stranu..
Zene su slabiji pol, a muski jaci i to je ta najveca razlika.
|
_________________ ..jer usne su mi trnje i ranice te znaj, a oci su mi crne ni pakao ni raj.. |
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
crna_opasna_maca je napisao/la sledeće: | Zene su slabiji pol, a muski jaci i to je ta najveca razlika. |
Ovo uopšte nije pravilo... I među ženama i među muškarcima ima onih slabijih i jačih. Nekad žensko "nosi pantalone" u vezi, nekad muško. Sve zavisi od karaktera. Svi smo mi različiti i različito doživljavamo ljubav.
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
Vampirela Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 454 Mesto: Tamo gdje je on...
|
|
ja mislim da mo mi ustvari potpuno isti...i jedni i drugi zelimo da volimo i budemo voljeni, samo sto to muskarci puno teze priznaju. cak mislim da muskarci vole jace nego zene, ali se uz njih uvijek veze ta prica o dvije glave i o tome kako uvijek misle onom manjom. ali ipak smo i mi i oni samo ljudi od krvi i mesa
|
_________________ LJubav je jedina stvar na svijetu koju ne treba objasnjavati i kojoj ne treba traziti razlog! |
|
|
|
|
Masha92 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Jul 2007 Poruke: 217 Mesto: Beograd
|
|
razliciti smo u pogledu svojih razmisljanja,oni kao treba da imaju celicni karakter,ne smeju da placu,ne smeju otvoreno da pokazu sta osecaju...to su gluposti...zene nekad previse ocekuju,a muskarci premalo daju...
|
|
|
dreamwalker *dragancee*
|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *
|
|
muskarci nista ne razumeju zato su pali sa marsa a zene su sa venere - nezne i nevine
|
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
Masha92 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Jul 2007 Poruke: 217 Mesto: Beograd
|
|
Alexns je napisao/la sledeće: | dreamwalker je napisao/la sledeće: | muskarci nista ne razumeju zato su pali sa marsa a zene su sa venere - nezne i nevine |
dodaj onda kad si vec tako krenuo i naivne |
nisu sve naivne...
|
|
|
dreamwalker *dragancee*
|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *
|
|
zato sam i napisao da dodajemo nisu naivne vec zavedene
|