:: |
Autor |
Poruka |
black_panthera Iskusni član
|
Datum registracije: 03 Mar 2007 Poruke: 761
|
|
Da li ste sretni u vezi ili vam nesto nedostaje.
Kako se nosite s tim kada vam nesto nedostaje ja recimo sam u vezi i fali nam dosta njeznosti sve je ovako ok i ja njega razumijem i on mene, zelim se truditi oko nekih stvari i bude dobro ajmo reci tjedan dana i onda se dogodi neka glupa svadja ili nesporazum i meni onda jako dugo treba da nadodjem i da se ponasam onako kako zelim.Iako rijesimo neke stvari razgovorom ja ne mogu se ponasati kao da se to nije dogodilo.
Jednoostavno me nesto koci i to mi jako ide na zivce, a njemu pogotovo.
|
|
|
silver_rain ~~Nutella Girl~~
|
Godine: 41
Datum registracije: 13 Apr 2007 Poruke: 5289 Mesto: u pogledu njegovih očiju
|
|
a dešava se, dešava se da sam ljuta zbog stvari oko njega na koje ne mogu utjecat, treba mi dana da zaboravim i oprostim, donekle zaboravim
a onda opet uvijek se desi i nešto lijepo, pa to lijepo guram u tu svađu, pa tako zaboravim i nađem uvijek neki kompromis
al u pravilu, nekak je sve rijeđe
možda je problem što sam osoba kakva jesam i ne mogu pregrist svoj jezik, pooduži kad ne treba, a ni obrisat svoje mane, no iskreno ni moja ljubav nije bolja pa se to svede na isto, oprostimo si i krenemo dalje
|
_________________ Tko nema u glavi ima u nogama, a
kod nekih žena je to sasvim dovoljno.
|
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
istovremeno sam i zadovaljan i nesto mi nedostaje.mislim da je to jednostavno normalno.koliko god da nam je lepo ,uvek moze malo lepse ...............
|
|
|
|
|
|
pikaboo Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 504
|
|
Uvek moze bolje, a i ne bi valjalo kada bi sve bilo "na svom mestu"
Ne tezim idealnoj vezi, jer to i ne postoji, a i ona koja se cini takvom, brzo zapada u monotoniju i puca...pa i kakva bi veza bila da je sve ok, da se nikad ne zakacite oko necega...naravno, pitanje je samo ko kako dozivljava i prezivljava svadju...kod mene je to - kako doslo, jos brze proslo
|
|
|
|
|
|
crna_opasna_maca Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Sep 2006 Poruke: 136 Mesto: Novi Sad
|
|
Nedostaje mi veza..
|
_________________ ..jer usne su mi trnje i ranice te znaj, a oci su mi crne ni pakao ni raj.. |
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Jedina stvar koja mi nedostaje je da mi je fizički bliže... Samo to mi treba i ništa više. Ostalim sam potpuno ispunjena i srećna...
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
kod mene je sve ok....nista mi ne nedostaje
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
u mojim vezama mi nije mnogo toga nedostajalo. na kraju je, ali se uvijek onda prekidalo, vjerojatno ni te veze onda nisu bile dovoljno čvrste da bi opstajale.
ali dok bi trajalo, ono kaj ne valja, to se riješi i onda mi ništ ne nedostaje.
samo je bit u razgovorima i zajedničkom trudu i obostranoj ljubavi...
ih, što sam se sad...
|
|
|
|
|
|
cekiboy Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Jul 2006 Poruke: 25
|
|
konstantno mi nedostaje osoba koja ce razumeti o cemu ja govorim...
ali stvarno, ne samo klimanje glavom...
|
_________________ bog te pita koja je to brzina.... |
|
|
|
|
MEDOLINA Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 51
Datum registracije: 13 Maj 2007 Poruke: 48 Mesto: SUBOTICA
|
|
da,mnogo toga mi nedostaje...paznja,neznost,lepe reci...kao na pocetku
|
_________________ ZIVI I PUSTI DRUGE DA ZIVE |
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Nedostaje mi on, zato sto je daleko, zato sto nije tu... Ali i to ce se uskoro promeniti... A onda cu biti srecna i zadovoljna...
|
|
|
|
|
~Tanja~ Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359
|
|
Ne, meni je super u vezi. Normalno je da ima i nekih svadjica, al to nije nista strasno. A pomirenja su jos sladja 8)
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|