:: |
Autor |
Poruka |
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
"Do tebe je zivot, do tebe je smrt mi,
jer ljubav je tvoja svetinja moja"
Euripid
Koje svetinje vi imate u svom zivotu?
Koje mislite da ce te tek imati?
Svetinja u bukvalnom smislu te reci. Nesto u sta se ne dira.
Ako vec govorimo o ljubavi kao o pokretacu svega, licno mislim da je samo ljubav prema deci sveta i neoboriva....dok sve ostalo...
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Ljubav između majke i deteta je najveća svetinja ikad... Nešto neopisivo, najjači osećaj na svetu... Radujem se što sam žensko i što ću, daj Bože, jednog dana biti majka
Pored toga, za mene je svetinja porodica i ljubav koja vlada u njoj. Kao i ljubav (ona prava i iskrena) između dvoje ljudi. Nikad, nikad u svom životu nisam i ne bih dirnula u to (ne daj Bože da pokušam da razdvojim dve osobe koje se vole), a takođe ne dam ni da iko dira svetinju moje veze i ljubavi prema mom muškarcu!
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Na prvom mjestu svetinja mi je vjera u Boga..potom najveca ovozemaljska vidljiva svetinja su moja djeca , moja obitelj , moji prijatelji
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
Kao što je crnibiser napisala, svetinja mi je vjera u Boga, a porodica je odma' tu. krv nije voda, govorili su. meni je moja porodica svetinja, i bolje da neko ne dira to.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
young_ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 77 Mesto: Beograd
|
|
Ja mislim da je LJUBAV svetinja,jer sve sto mi kazemo da je sveto to je ljubav u stvari, gledaj kazes da je majka svetinja a u stvari je to LJUBAV prema majci...
znaci za mene je sve sveto sto volim
od MAJKE od Boga pa do partizana itd...
naravno i moja zemlja i moj grad
|
_________________ Kada zivot vise ne mozes ti da zoves svojim, i kada neko drugi sudbinu ti kroji, i kada tvoji snovi vise ne budu tvoji.. mali trachak nade uvek mora da postoji... |
|
|
|
|
Do'Urden Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Apr 2007 Poruke: 14
|
|
Svako sam svoju svetinju bira, a to moze biti i ljubav ali i bilo sto drugo. Prava svetinja je tvoj duh i tvoje shvatanje zivota i kako ga planiras proziveti...mozes biti resenje ili problem na ovom svetu. Sto se tice ljubavi ona je precenjena i mnogi nemaju sanse ni da je osete...
|
|
|
tamara_blabla Iskusni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 766
|
|
Meni je svetinja moja porodica i ne dam da je neko dira. To je nesto sto ne bih volela da neko dirne, jer ni ja to nikada ne bih ucunila drugima.
|
|
|
black_panthera Iskusni član
|
Datum registracije: 03 Mar 2007 Poruke: 761
|
|
Svetinja su mi svi oni ljudi koje volim i do kojih mi je stalo i to ne dam nikome da mi dira
|
|
|
dreamwalker *dragancee*
|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *
|
|
svetinja je poverenje ostalo su nijanse
|
|
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
porodica mi je svetinja i neki od uzih clanova familije... to mi je najsvetije...
trudim se da i od prijateljstva sa nekim ljudima napravim svetinju... i sa nekima mi dobro ide...
sigurno ce mi biti svetinja i moja porodica koju budem stvorio.
velika ljubav koju osecam prema svim ljudima koji mi najvise znace u zivotu, je za mene velika svetinja.
I nikada ne bih dozvolio da iko pokusa da je uznemiri.
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~
|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna
|
|
Posto sam poprilicno religiozan, naravno da cu reci da mi je svetinja Allah dz.s., Bog!!!
Po mojoj religiji inace nema svetaca ili bilo cega slicnog pa se ja i pridrzavam toga....naravno da mi je moja porodica najvaznija ali to nije svetinja niti bi se smjelo zvati tako....
|
|
|
Ilija@Nis Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 16 Jun 2007 Poruke: 124
|
|
Najveca svetinja mi je slobodna volja, moja ili tudja.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|