:: |
Autor |
Poruka |
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~
|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna
|
|
I opet nova svastarica....
Cestitam svima koji su bili vrijedni pa svojim postovima po ko zna koji put ponovo otvorili kafanicu....
Pravila su stara...dakle nema duplih postova niti bilo kakvog oblika diskriminacije, uvreda i svadja...a sve ostalo je okey...znaci slobodno ovdje pricajte, chatajte a druge teme ostavite na miru
Samo naprijed...
Konobari:
sandricicak
konjanik
~SonicLady~
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
e tako te volim,kad lepo i mene pomenes!!!
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
dobar dan radni narodee jel moze meni kafa sa mlijekom cicak cmoks bona
|
|
|
|
|
|
|
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
evo slatka
|
|
|
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
wow ovo ice caffe svaka cast mala pohvalit cu te konji kaj ima kod tebe mala kako trudovi koliko sma shvatila da si u tom stanju
|
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
|
|
|
mali aj ba soli pamet nekom trecem nemoj meni molim te sita sma te da se malo odmorim, nego ned bog da si mod sreca pa su te uzeli za smotanog plavusana voditeljaaa domaceg. de radiaa
|
|
|
|
|
|
bLackLady ►∞ bLack eviL witch ∞◄
|
Godine: 45
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...
|
|
Khm, khm... dobar vi dan
Može li jedna, jaka, crna, vruća?
|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
|
|
|
|
|
|
|
|
ma duso moja za tebe sve mozeeeee ba nisi ti meni svatko
|
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
|
|
|
e pa slatka moja guram...sta da radim...nije toliko strasno prem da nosim blizance jos sam i dobro....pa ja sam tek drugi mesec...
|
|
|
|
|
|
sad cu da trazim upozorenje ovo je vec iznosenje neceg sto je privateee malo lafo jet set cicak moj cuvaj mi se draga, wowww blizanci , akobogda sve ce to biti okeeee , javi mi kad se porodis da dodjem na babaine da vidim sjetke bebiceeee
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|