www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

***Kafana/birtija/restoran Domaci.de*** [svashta neshto]
Strana 1, 2, 3 ... 108, 109, 110  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~
::  
Autor Poruka
_GentlemaN_
~~Real_ToxiC~~
~~Real_ToxiC~~

Godine: 36

Datum registracije: 22 Jun 2005
Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 17, 2007 6:23 pm    Naslov poruke: ***Kafana/birtija/restoran Domaci.de*** [svashta neshto] Na vrh strane Na dno strane

I opet nova svastarica.... Laughing

Cestitam svima koji su bili vrijedni pa svojim postovima po ko zna koji put ponovo otvorili kafanicu....

Pravila su stara...dakle nema duplih postova niti bilo kakvog oblika diskriminacije, uvreda i svadja...a sve ostalo je okey...znaci slobodno ovdje pricajte, chatajte a druge teme ostavite na miru Very HappyVery Happy Wink

Samo naprijed...

Konobari:
sandricicak

konjanik

~SonicLady~

sandricicak
*mama 2 andjela*
*mama 2 andjela*

Godine: 37

Datum registracije: 22 Okt 2006
Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 17, 2007 6:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e tako te volim,kad lepo i mene pomenes!!!

slatka_sanerka
Anđeo s greškom
<b>Anđeo s greškom</b>

Datum registracije: 24 Nov 2005
Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 17, 2007 6:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dobar dan radni narodee jel moze meni kafa sa mlijekom cicak cmoks bona Very Happy

sandricicak
*mama 2 andjela*
*mama 2 andjela*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 17, 2007 6:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

evo slatka

slatka_sanerka
Anđeo s greškom
<b>Anđeo s greškom</b>

Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 17, 2007 6:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

wow ovo ice caffe svaka cast mala pohvalit cu te konji Very Happy kaj ima kod tebe mala kako trudovi Rolling Eyes koliko sma shvatila da si u tom stanju

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 17, 2007 6:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slatka, zar ti ne znash da je u temi "Shaljem poljoobac" zabranjeno chat-ovanje, aaa? Question Laughing Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

slatka_sanerka
Anđeo s greškom
<b>Anđeo s greškom</b>

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 17, 2007 6:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mali aj ba soli pamet nekom trecem nemoj meni molim te Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing sita sma te da se malo odmorim, nego ned bog da si mod Laughing Laughing Laughing sreca pa su te uzeli za smotanog plavusana voditeljaaa domaceg. de radiaa Mr. Green

bLackLady
►∞ bLack eviL witch ∞◄
<b>►∞ bLack eviL witch ∞◄</b>

Godine: 45

Datum registracije: 18 Avg 2004
Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 17, 2007 6:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Khm, khm... dobar vi dan Smile
Može li jedna, jaka, crna, vruća? Wink

slatka_sanerka
Anđeo s greškom
<b>Anđeo s greškom</b>

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 17, 2007 6:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma duso moja za tebe sve mozeeeee ba nisi ti meni svatko Very Happy

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 17, 2007 6:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eee plavooshice ne znam ja ko oovek kad razgovara samnom ili glavoo ili nogoo odari Laughing Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

sandricicak
*mama 2 andjela*
*mama 2 andjela*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 17, 2007 6:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e pa slatka moja guram...sta da radim...nije toliko strasno prem da nosim blizance jos sam i dobro....pa ja sam tek drugi mesec...

slatka_sanerka
Anđeo s greškom
<b>Anđeo s greškom</b>

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 17, 2007 6:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing sad cu da trazim upozorenje Laughing Laughing Laughing Laughing ovo je vec iznosenje neceg sto je privateee malo lafo jet set Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green cicak moj cuvaj mi se draga, wowww blizanci , akobogda sve ce to biti okeeee , javi mi kad se porodis da dodjem na babaine da vidim sjetke bebiceeee Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~ -> ***Kafana/birtija/restoran Domaci.de*** [svashta neshto] Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3 ... 108, 109, 110  sledeća
Strana 1 od 110

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon