www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Dusan Kovacevic The Best
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~
::  
Autor Poruka
macedonian
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 08 Feb 2005

macadonia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 11, 2005 5:18 pm    Naslov poruke: Dusan Kovacevic The Best Na vrh strane Na dno strane

najdobar pisatel sto nekogas sum go cital e dusan kovacevic , a najdobra stvar od nego je radovan 3, maratonci trce pocesni krug i vikend na mrtovci.

sto mislite a?

aristid
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 14 Jan 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 09, 2005 2:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:

sto mislite a?

Laki: "Ja ne mislim, ja samo predlazem, a vi odlucite!" Very Happy .
Zaboravio si da pomenes i njegovo najgenijalnije delo (po mom misljenju - Balkanski spijun). Treba ga procitati, a takodje preporucujem i istoimeni film sa legendarnim Batom Stojkovicem u glavnoj ulozi, u kojoj je nadmasio samog sebe Exclamation

vdjuric
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 04 Nov 2004
Mesto: Bijeljina

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 23, 2005 10:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Covek je, ako ne i rezirao, onda makar napisao 2/3 domacih najboljih filmova u poslednji 15-20 godina. Meni se narocito dopada Profesionalac.
-Necemo se smiriti dok ti ne vidimo ledja...
-E, kad mi vidite ledja, mozete da me poljubite u guza... Smile

zar_je_nick_vazan
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 01 Mar 2005

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 09, 2005 11:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma covek je fenomenalan, ali neznam da li znate da je Radovan 3 propao na premijeri. Ali je zato danas, NEPREVAZIDJEN.

velimirovic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 48

Datum registracije: 28 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 10, 2005 1:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Garant se Z. Radmilovic zabejavao do besvesti, a i ionako poenta nije u pricei, nego u improvizaciji
Citat:

ma covek je fenomenalan, ali neznam da li znate da je Radovan 3 propao na premijeri. Ali je zato danas, NEPREVAZIDJEN

~SRNA~
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 12 Apr 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 20, 2005 5:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

On je car od coveka!bas je p r o f e s i o n a lac !!!!!!
maratonci,rasa3,balkanski spijun,sabirni centar i naravno Profesionalac=zakon
to treba da se stavi u lektiru!!!!!!!!

Eladan
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 51

Datum registracije: 24 Mar 2005
Mesto: different realities...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 21, 2005 9:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka mu čast... Ne znam da li ste čitali drame, ali one na papiru izgledaju sasvim drugačije nego filmski scenariji...

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 21, 2005 10:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Balkanski spijun i jeste u lektiri...
Ja bih i sve ostalo stavila...

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Eladan
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 51

Datum registracije: 24 Mar 2005
Mesto: different realities...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 23, 2005 12:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ozbiljno? Nisam znao da je Špijun ušao u lektiru Smile

vdjuric
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 04 Nov 2004
Mesto: Bijeljina

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 05, 2005 10:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ni ja nisam znao. A u kom razredu je to ?

McPherson
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 14 Okt 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 09, 2005 6:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cetvrtom srednje. Kovacevic je vrstan dramaturg, gotovo bez konkurencije.

sheba_diesel
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 17 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 10, 2005 12:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jednom recju GENIJE!!!
P.S.Drame su mu mnogo bolje nego predstave i filmovi(osim Spijuna) 8)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~ -> Dusan Kovacevic The Best Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon